Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

İki defa erpada yani Özel sağlıkta yaptırdım bende. Ancak negatif oldu.
Bende orda yaptirdim iki defa negatif.pau icin de burda bi arkadas demisti 20 denemeden hic biri olumlu olmamis fiyatda ozelle ayni raporlu 3000 kusur raporsuz 5000 kusurlu fiyat soylediler tabi ilaclar haric

Dr.Yunus Aydın...
Harika bir doktor muhatap aldığı sadece hastası.
Çok anlayışlı ve güler yüzlü..
22 yaşında bekarım rahmim de ur olduğunu öğrendim 5 doktor gezdim rahmimi almayı söylediler.
İğne tedavisi ile menepoza dahi almayı önerdiler..
Ama Allah razı olsun Yunus Aydın kimsenin dediğini umursamadan beni rahatlattı ameliyatımı oldum
Çok şükür

Ben Yunus Aydın'dan memnun kalmadım kızlar tam tedaviye başlayacağımız zaman hamile kaldığımı ögrendim cep telefonunu aradım açmadı sonra tekrar aradım sekreteri açtı ve 1 saat sonra aramamı söyledi ben tekrar aradım 2 sefer en sonunda sekreteri açtı doktora söyleceğini söyledi biz size döneriz dedi ve hiçbir şekilde bana dönülmedi

Ee hamilelik haberi vermissiniz tup bebek isi iptal ne diye arasin degil mi....hersey ticarete dönmüş artikkkk

Ee hamilelik haberi vermissiniz tup bebek isi iptal ne diye arasin degil mi....hersey ticarete dönmüş artikkkk
Hamileyken kullandığım ilaçlar yüzünden aramıştım evet herşey ticarete dönüşmüş bizler umurlarında değiliz

Hamileyken kullandığım ilaçlar yüzünden aramıştım evet herşey ticarete dönüşmüş bizler umurlarında değiliz
Aynen oyleee.iyi bi doktor iyi bi merkez bulmak cok zor.duyduguma göre cok yogunmus orasi hastanla ilgilenmedikten sonra....iki negatifim oldu bir kere bile aranilmadim geri donus olmadi paralarini aldilar sonuctaaa

Aynen oyleee.iyi bi doktor iyi bi merkez bulmak cok zor.duyduguma göre cok yogunmus orasi hastanla ilgilenmedikten sonra....iki negatifim oldu bir kere bile aranilmadim geri donus olmadi paralarini aldilar sonuctaaa
Evet kesinlikle para önemli aslında geriye dönmeleri lazım olumsuz olmasının sebebini iyice bakalım sonuç ne çıkacak ona göre bakalım tedaviye demesi gerekirdi

Evet kesinlikle para önemli aslında geriye dönmeleri lazım olumsuz olmasının sebebini iyice bakalım sonuç ne çıkacak ona göre bakalım tedaviye demesi gerekirdi
Yok cnm ne tutmama sebrbi açıklanıyor ne de arastirma yapiliyor neden tutmadi diye

Herkese merhaba arkadaşlar 23 yaşında 3 yıllık evliyim tüpümün birisi kapalı başka bir sorunum yok eşimin sperm sayısı normal bi kez aşılama yaptırdık tutmadı özel sağlıkta nihat gül e gittim hiç mrmnun kalmadım soğuk birisi sonra murat karayele gittim iyi bi dr memnun kaldım ama nuray aydını önerdiler çok iyi die nuray aydına gittim olmadı yunus beyi araştırdım ve gittim on gün önce aşılama yapalım dedi fakat biz istemedik tüp bebek yaptırmak istedik bakalım aralığın 12 16 sı arası adet görcem sonra baslayacaz tedaviye ilk defa yaptırıyorum ve şuanda grip olcak gibiyim o zamana kadar gecer inş tüp bebek tedavisi sırasında ilaç kullanımı falan nasıl oluyo yani ilaçların yan etkisi kilo alımı gibi bişeyler oluyo mu yaptıran arkadaslar beni biraz bilgilendirirse çok memnun kalırım

Merhaba ben 26 yasindayim 3.5 yillik evliyim ama son1.5 yildir cocuk dusunuyoruz polikistik over tanisi konulmustu esimin sperm kalitesi iyi. asilama yapilacagi ay rahimde polip oldugu goruldu asilama yapilamadi .gecen ay histeroskopiyle polip alindi.artik tup bebek yapabilecegimizi soyledi doktor bey.ben doktorumun ilgisizliginden yunus beye gectim bu ay tup bebek yapacagiz sizce tutma olasiligi varmi

Hamile misin canım

Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Bende hastasıyım ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.
Gelin beraber konuşup dertleşip bilgi alışverişi yapalım

Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Bende hastasıyım ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.
Gelin beraber konuşup dertleşip bilgi alışverişi yapalım
Selam canimm burda da karşılaştık bende yunus hoca nin hastasıyım :)

Evet canım ilk denememdi :)
Hayırlısı olsun canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. Sen keseyi gördün mü? Ben yarında kan vericem sonra gün vereceklermiş değerimi yükselmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…