- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
Sorunuz tam olarak neydi pekiİki defa erpada yani Özel sağlıkta yaptırdım bende. Ancak negatif oldu.
Bende orda yaptirdim iki defa negatif.pau icin de burda bi arkadas demisti 20 denemeden hic biri olumlu olmamis fiyatda ozelle ayni raporlu 3000 kusur raporsuz 5000 kusurlu fiyat soylediler tabi ilaclar haricİki defa erpada yani Özel sağlıkta yaptırdım bende. Ancak negatif oldu.
Ee hamilelik haberi vermissiniz tup bebek isi iptal ne diye arasin degil mi....hersey ticarete dönmüş artikkkkBen Yunus Aydın'dan memnun kalmadım kızlar tam tedaviye başlayacağımız zaman hamile kaldığımı ögrendim cep telefonunu aradım açmadı sonra tekrar aradım sekreteri açtı ve 1 saat sonra aramamı söyledi ben tekrar aradım 2 sefer en sonunda sekreteri açtı doktora söyleceğini söyledi biz size döneriz dedi ve hiçbir şekilde bana dönülmedi
Hamileyken kullandığım ilaçlar yüzünden aramıştım evet herşey ticarete dönüşmüş bizler umurlarında değilizEe hamilelik haberi vermissiniz tup bebek isi iptal ne diye arasin degil mi....hersey ticarete dönmüş artikkkk
Aynen oyleee.iyi bi doktor iyi bi merkez bulmak cok zor.duyduguma göre cok yogunmus orasi hastanla ilgilenmedikten sonra....iki negatifim oldu bir kere bile aranilmadim geri donus olmadi paralarini aldilar sonuctaaaHamileyken kullandığım ilaçlar yüzünden aramıştım evet herşey ticarete dönüşmüş bizler umurlarında değiliz
Evet kesinlikle para önemli aslında geriye dönmeleri lazım olumsuz olmasının sebebini iyice bakalım sonuç ne çıkacak ona göre bakalım tedaviye demesi gerekirdiAynen oyleee.iyi bi doktor iyi bi merkez bulmak cok zor.duyduguma göre cok yogunmus orasi hastanla ilgilenmedikten sonra....iki negatifim oldu bir kere bile aranilmadim geri donus olmadi paralarini aldilar sonuctaaa
Yok cnm ne tutmama sebrbi açıklanıyor ne de arastirma yapiliyor neden tutmadi diyeEvet kesinlikle para önemli aslında geriye dönmeleri lazım olumsuz olmasının sebebini iyice bakalım sonuç ne çıkacak ona göre bakalım tedaviye demesi gerekirdi
En iyisi bu işlemi büyük şehirlerde yaptırmak bana göreYok cnm ne tutmama sebrbi açıklanıyor ne de arastirma yapiliyor neden tutmadi diye
Bende yunus beyin hastasiyim whatsap grubunuzda bende olmak isterimGrup kurduk canım ama senın mesajın özelden gelmemiş
Hamile misin canımTedavin hayırlı uğurlu olsun canim. guzel sonuçların olsun insallah. bende yunus hocamin hastasıyım. ilk basta temkinli yaklaşsamda hicbir korkumu hafife almadi ve beni iyi anladı . kendisi denizli halki icin buyuk bir sans. ilgi alaka mukemmel. benim bugun transfer sonrasi 11.gunum yarin test günüm bakalim ne ile karsilasacağız.
Selam canimm burda da karşılaştık bende yunus hoca nin hastasıyım :)Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Bende hastasıyım ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.
Gelin beraber konuşup dertleşip bilgi alışverişi yapalım
Aa öyle mi bilmiyordum senin yunus aydın da tedavi gördüğünü :) ne güzel.. Sende mi tüp bebekle hamile kaldın canımSelam canimm burda da karşılaştık bende yunus hoca nin hastasıyım :)
Evet canım ilk denememdi :)Aa öyle mi bilmiyordum senin yunus aydın da tedavi gördüğünü :) ne güzel.. Sende mi tüp bebekle hamile kaldın canım
Hayırlısı olsun canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. Sen keseyi gördün mü? Ben yarında kan vericem sonra gün vereceklermiş değerimi yükselmesini bekliyoruz.Evet canım ilk denememdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?