Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Hayırlısı olsun canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. Sen keseyi gördün mü? Ben yarında kan vericem sonra gün vereceklermiş değerimi yükselmesini bekliyoruz.
Cuma günü gördüm canım 2 embriyo koyulmustu ama bir kese gördük hayırlısı :)

Cuma günü gördüm canım 2 embriyo koyulmustu ama bir kese gördük hayırlısı :)
12.ci gün 346
15.ci gün 651 çıktı değerim yarın bi daha vericem sanırım 1000 geçer. Senin kaçta görüldü kese? Canım çok soru soruyorum kusura bakma merak ediyorum

12.ci gün 346
15.ci gün 651 çıktı değerim yarın bi daha vericem sanırım 1000 geçer. Senin kaçta görüldü kese? Canım çok soru soruyorum kusura bakma merak ediyorum
Benim 6+1 de gözüktü canım. 12. Gün 371 di 16. Gün 3180 çıktı benim. Yok tabiki sorabilirsin :)

Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Bende hastasıyım ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.
Gelin beraber konuşup dertleşip bilgi alışverişi yapalım
Merhaba canım ben de Yunus beyin hastasıyım bi kaç soru sorabilir miyim sorun olmazsa

Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Merhaba cnm bn yeni üye oldum da bi kaç sorum olacaktı yardımcı olur musun?

Erkek infertilitesi sebebiyle tüp bebek denildi bu haberi yeni öğrendik ve çok üzüldükhala şokunu atlatmış değiliz ama artık karar vermeliyiz ozel sağlıkta mi pamukkale de mi yaptiralim diye düşünüyoruz yada tavsiye ettigin başka seyler var mi yardımcı olur musunuz?

Pamukkale hastanesini iyi diye duymadım canım bana sorarsan özel sağlık ve yunus hoca derim. Bi gidin ön görüşme yapın onlar size yönlendirecektir..

Meraba kizlar bende yunus hocanin hastasiyim havuz yaptiriyorum aranizda havuz ve pgt yaptiraniz var mi acaba?

Pamukkale hastanesini iyi diye duymadım canım bana sorarsan özel sağlık ve yunus hoca derim. Bi gidin ön görüşme yapın onlar size yönlendirecektir..
Merhabalar bende paude tup bebek için gorusmelere basladim nasipse önumuzdeki ay baslicaz paü için iyi degil demişsiniz açikcasi kararsiz kaldim ne gibi yorumlar duydunuz?Benide bilgilendirirseniz sevinirimn

Tmm cnm çok sağol
Merhabalar bende paü de tup bebek tedavisine başlicam nasipse önumuzdeki ay şu an bir takım testler yaptiriyoruz doktorumuz veysel fenkçi ilk denememiz olucak siz ne yaptiniz acaba paü hakkinda her hangi bir bilginiz var mi

Merhaba hanimlar,Denizli hastanesinde tup bebek,ücreti ne kadar?Yunus hoca hastalarına indirim yapıyor diye duydum..Bilgi sahibi arkadaşlar beni aydinlatiesaniz memnun olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…