Cuma günü gördüm canım 2 embriyo koyulmustu ama bir kese gördük hayırlısı :)Hayırlısı olsun canım rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. Sen keseyi gördün mü? Ben yarında kan vericem sonra gün vereceklermiş değerimi yükselmesini bekliyoruz.
12.ci gün 346Cuma günü gördüm canım 2 embriyo koyulmustu ama bir kese gördük hayırlısı :)
Benim 6+1 de gözüktü canım. 12. Gün 371 di 16. Gün 3180 çıktı benim. Yok tabiki sorabilirsin :)12.ci gün 346
15.ci gün 651 çıktı değerim yarın bi daha vericem sanırım 1000 geçer. Senin kaçta görüldü kese? Canım çok soru soruyorum kusura bakma merak ediyorum
Ne güzel canım maşallahBenim 6+1 de gözüktü canım. 12. Gün 371 di 16. Gün 3180 çıktı benim. Yok tabiki sorabilirsin :)
İçini ferah tut inşallah yükselmiştir :)Ne güzel canım maşallah
Yarın 18.gün inşallah yükselmiştir değerim insan panik oluyor
Merhaba canım ben de Yunus beyin hastasıyım bi kaç soru sorabilir miyim sorun olmazsaMerhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Bende hastasıyım ve ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım.
Gelin beraber konuşup dertleşip bilgi alışverişi yapalım
İnşallah canımİçini ferah tut inşallah yükselmiştir :)
Merhaba canım tabi sorabilirsin elimden bişey gelirse neden olmasınMerhaba canım ben de Yunus beyin hastasıyım bi kaç soru sorabilir miyim sorun olmazsa
Sizin sorun neydi canım erkek kaynaklı mıydı ve taze transfer miydiMerhaba canım tabi sorabilirsin elimden bişey gelirse neden olmasın
Sebepsiz canım bi sorun yoktu. Evet yumurta toplamadan 5 gün sonra hemen transfer oldum canım taze yaniSizin sorun neydi canım erkek kaynaklı mıydı ve taze transfer miydi
Anladım canım tebrik ederim inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin :)Sebepsiz canım bi sorun yoktu. Evet yumurta toplamadan 5 gün sonra hemen transfer oldum canım taze yani
İnşallah canım sağol. Sende en kısa zamanda kavuşursun miniğineAnladım canım tebrik ederim inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin :)
Merhaba cnm bn yeni üye oldum da bi kaç sorum olacaktı yardımcı olur musun?Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Erkek infertilitesi sebebiyle tüp bebek denildi bu haberi yeni öğrendik ve çok üzüldükhala şokunu atlatmış değiliz ama artık karar vermeliyiz ozel sağlıkta mi pamukkale de mi yaptiralim diye düşünüyoruz yada tavsiye ettigin başka seyler var mi yardımcı olur musunuz?Merhaba uzun süre yazan olmamış ama eminim yunus beyin hastaları vardır burada..
Pamukkale hastanesini iyi diye duymadım canım bana sorarsan özel sağlık ve yunus hoca derim. Bi gidin ön görüşme yapın onlar size yönlendirecektir..Erkek infertilitesi sebebiyle tüp bebek denildi bu haberi yeni öğrendik ve çok üzüldükhala şokunu atlatmış değiliz ama artık karar vermeliyiz ozel sağlıkta mi pamukkale de mi yaptiralim diye düşünüyoruz yada tavsiye ettigin başka seyler var mi yardımcı olur musunuz?
Tmm cnm çok sağolPamukkale hastanesini iyi diye duymadım canım bana sorarsan özel sağlık ve yunus hoca derim. Bi gidin ön görüşme yapın onlar size yönlendirecektir..
Merhabalar bende paude tup bebek için gorusmelere basladim nasipse önumuzdeki ay baslicaz paü için iyi degil demişsiniz açikcasi kararsiz kaldim ne gibi yorumlar duydunuz?Benide bilgilendirirseniz sevinirimnPamukkale hastanesini iyi diye duymadım canım bana sorarsan özel sağlık ve yunus hoca derim. Bi gidin ön görüşme yapın onlar size yönlendirecektir..
Merhabalar bende paü de tup bebek tedavisine başlicam nasipse önumuzdeki ay şu an bir takım testler yaptiriyoruz doktorumuz veysel fenkçi ilk denememiz olucak siz ne yaptiniz acaba paü hakkinda her hangi bir bilginiz var miTmm cnm çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?