İlaçlar ve tahliller hariç 5500 tlMerhaba hanimlar,Denizli hastanesinde tup bebek,ücreti ne kadar?Yunus hoca hastalarına indirim yapıyor diye duydum..Bilgi sahibi arkadaşlar beni aydinlatiesaniz memnun olurum..
İnşallah hayırlsıyla pozitif sonuç alırsınız.. sorun neydi sizdekiMerhaba hanımlar ben de yunus bey de tedaviye başladım bu ay bakalım inşallah sonuç güzel olur
Pko hastasıyım ben bu ikinci tüp bebek denemem olucak ilkini izmirde iki sene önce denedim sonuç negatif olduİnşallah hayırlsıyla pozitif sonuç alırsınız.. sorun neydi sizdeki
İnşallah hepimiz de alırız güzel sonuçlarıİnşallah hayırlsıyla pozitif sonuç alırsınız.. sorun neydi sizdeki
Benim ilk denemem canimHayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar Dr. Yunus aydın ile ilk denemeleriniz mi tedavileriniz hangi aşamada acaba
Sizde sorun ne acaba ne zaman başladınız tedaviyeBenim ilk denemem canim
Sperm sayı ve morfoloji idi sorun ekim Kasım gibi yumurta toplandı 20 aralık transfer oldum dondurulmuş ileSizde sorun ne acaba ne zaman başladınız tedaviye
HamilemisinizSperm sayı ve morfoloji idi sorun ekim Kasım gibi yumurta toplandı 20 aralık transfer oldum dondurulmuş ile
EvetHamilemisiniz
Çok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin rabbim.benim bugün yumurta kontrolüm var bakalım
Amin canim darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah benim ilk kontrolde 7 bi tarafta 8 bi tarafta yumurta saymistiÇok sevindim hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin rabbim.benim bugün yumurta kontrolüm var bakalım
Benim ikinci kontrol olucak ilkinde saymaya fırsatı yoktu galiba hastası çoktu o gün sadece en büyükerimin boyutunu söyledi hemşiresine o kadarAmin canim darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah benim ilk kontrolde 7 bi tarafta 8 bi tarafta yumurta saymisti
İnşallah rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsin inşallahAmin canim darısı senin ve isteyen herkesin başına inşallah benim ilk kontrolde 7 bi tarafta 8 bi tarafta yumurta saymisti
Anladım canım olabilir çok yoğun oluyo zatenBenim ikinci kontrol olucak ilkinde saymaya fırsatı yoktu galiba hastası çoktu o gün sadece en büyükerimin boyutunu söyledi hemşiresine o kadar
Aminn insallahİnşallah rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsin inşallah
Kaç haftalık oldu sizin gebeliğinizAminn insallah
Yarın 9 oluyo canimKaç haftalık oldu sizin gebeliğiniz
Maşallah su gibi hayırlısıyla geçer zaman inşallahYarın 9 oluyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?