İnşallah canimMaşallah su gibi hayırlısıyla geçer zaman inşallah
Canım formlarda da var iyi değil diye yazmışlar araştırırsan görürsün. Ama tabi tercih senin inş fazla uğraşmadan kavuşursun bebeğineMerhabalar bende paude tup bebek için gorusmelere basladim nasipse önumuzdeki ay baslicaz paü için iyi degil demişsiniz açikcasi kararsiz kaldim ne gibi yorumlar duydunuz?Benide bilgilendirirseniz sevinirimn
Buradan fiyat bilgisi vermek ne kadar doğru bilmiyorum canım. Ama kişiye göre de değişir mi bilmiyorum mesela çipli filan. En iyisi dr kendisiyle görüşmekMerhaba hanimlar,Denizli hastanesinde tup bebek,ücreti ne kadar?Yunus hoca hastalarına indirim yapıyor diye duydum..Bilgi sahibi arkadaşlar beni aydinlatiesaniz memnun olurum..
Merhaba canım. Öncesinde aşılamam var yunus beyde o olmayınca tüp bebeğe karar verdik ve ilk denemede tuttu şükürHayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar Dr. Yunus aydın ile ilk denemeleriniz mi tedavileriniz hangi aşamada acaba
Maşallah ne güzel benimde büyük bir ihtimal pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak hayırlısı inşallah sizin kaç haftalık olduMerhaba canım. Öncesinde aşılamam var yunus beyde o olmayınca tüp bebeğe karar verdik ve ilk denemede tuttu şükür
Sağlıklı yumoşların olsun inşallah canım. Şuan da 7+5 günlük olduk bileMaşallah ne güzel benimde büyük bir ihtimal pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak hayırlısı inşallah sizin kaç haftalık oldu
Canim yunus hoca ne kadar sonraya muayene verdi tekrar ben 22 sinde gitmistim birdaha 20 sinde görüşelim dedi nerdeyse 1 ay çok degilmi ara yaSağlıklı yumoşların olsun inşallah canım. Şuan da 7+5 günlük olduk bile
13 şubatta çağırdı benide arada 3 hafta var yani. Herşey yolundaysa o yüzden Ona göre vermiştir canım panik yapma. Hamilelikten sonra ikinci gidişin mi olacak bu yoksa 3 mü?Canim yunus hoca ne kadar sonraya muayene verdi tekrar ben 22 sinde gitmistim birdaha 20 sinde görüşelim dedi nerdeyse 1 ay çok degilmi ara ya
Amin inşallah rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinSağlıklı yumoşların olsun inşallah canım. Şuan da 7+5 günlük olduk bile
Hayırlı olsun Gamze Rabbim birbirinize kavuştursun inşallah. normal 1 ay süre çoğunlukla doktorlar ayda bir çağırıyır. Son aylarda 15 güne düşüyor. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Canim yunus hoca ne kadar sonraya muayene verdi tekrar ben 22 sinde gitmistim birdaha 20 sinde görüşelim dedi nerdeyse 1 ay çok degilmi ara ya
5. Gün 2 tane edilmişti ama tek tuttu çok teşekkür ederim inşallah. Ne bileyim bana uzun geldi ya 1 ayHayırlı olsun Gamze Rabbim birbirinize kavuştursun inşallah. normal 1 ay süre çoğunlukla doktorlar ayda bir çağırıyır. Son aylarda 15 güne düşüyor. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?
Birdaha ki gidisim 3 olacak canim13 şubatta çağırdı benide arada 3 hafta var yani. Herşey yolundaysa o yüzden Ona göre vermiştir canım panik yapma. Hamilelikten sonra ikinci gidişin mi olacak bu yoksa 3 mü?
O yüzden 1 ay demiştir canım benim ikinci olcak daha. Bu gidişimde bana da 1 ay sonrasını verirBirdaha ki gidisim 3 olacak canim
Canim opun oldumu kac yumurtan toplandi?Merhaba kızlar nasılsınız benim pazartesi 9:30 da opu olucak Allah nasip ederse dualarınız bekliyorum bu arada sizler kaç tane çatlatma iğnesi oldunuz bana 3 tane verdi.
Oldu canım dün 26 tane toplanmış ama transfer ertelendi ilk adetimde gideceğim.şimdi acayip ağrım var dünden beri kıvranıyorum.Canim opun oldumu kac yumurtan toplandi?
Oo masallah insallah 5. Gune bir suru gelir canim opudan sonra bir kac gun agri normal bol su ic senOldu canım dün 26 tane toplanmış ama transfer ertelendi ilk adetimde gideceğim.şimdi acayip ağrım var dünden beri kıvranıyorum.
İnşallah canım içmeye çalışıyorum zaten dün hemşire de 4 litre kadar su ayran ve maden suyu iç dedi inşallah bu çektiğimiz acılara değer sonuç çıkar.siz kaç kere denediniz tüp bebek ve devam ediyormusunuzOo masallah insallah 5. Gune bir suru gelir canim opudan sonra bir kac gun agri normal bol su ic sen
Ben pgt icin havuz yapiyorum canim devam ediyorum 4 tane donmus 5. Gun embriyom var bu ay sonu bida tedaviye baslicam 5 olunca gondercez insallah son opum kaldiİnşallah canım içmeye çalışıyorum zaten dün hemşire de 4 litre kadar su ayran ve maden suyu iç dedi inşallah bu çektiğimiz acılara değer sonuç çıkar.siz kaç kere denediniz tüp bebek ve devam ediyormusunuz
İnşallah hakkın da hayırlısı olur Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben pgt icin havuz yapiyorum canim devam ediyorum 4 tane donmus 5. Gun embriyom var bu ay sonu bida tedaviye baslicam 5 olunca gondercez insallah son opum kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?