Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Merhabalar bende paude tup bebek için gorusmelere basladim nasipse önumuzdeki ay baslicaz paü için iyi degil demişsiniz açikcasi kararsiz kaldim ne gibi yorumlar duydunuz?Benide bilgilendirirseniz sevinirimn
Canım formlarda da var iyi değil diye yazmışlar araştırırsan görürsün. Ama tabi tercih senin inş fazla uğraşmadan kavuşursun bebeğine

Merhaba hanimlar,Denizli hastanesinde tup bebek,ücreti ne kadar?Yunus hoca hastalarına indirim yapıyor diye duydum..Bilgi sahibi arkadaşlar beni aydinlatiesaniz memnun olurum..
Buradan fiyat bilgisi vermek ne kadar doğru bilmiyorum canım. Ama kişiye göre de değişir mi bilmiyorum mesela çipli filan. En iyisi dr kendisiyle görüşmek

Hayırlı akşamlar nasılsınız arkadaşlar Dr. Yunus aydın ile ilk denemeleriniz mi tedavileriniz hangi aşamada acaba
Merhaba canım. Öncesinde aşılamam var yunus beyde o olmayınca tüp bebeğe karar verdik ve ilk denemede tuttu şükür

Merhaba canım. Öncesinde aşılamam var yunus beyde o olmayınca tüp bebeğe karar verdik ve ilk denemede tuttu şükür
Maşallah ne güzel benimde büyük bir ihtimal pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak hayırlısı inşallah sizin kaç haftalık oldu

Maşallah ne güzel benimde büyük bir ihtimal pazar günü yumurta toplama işlemi yapılacak hayırlısı inşallah sizin kaç haftalık oldu
Sağlıklı yumoşların olsun inşallah canım. Şuan da 7+5 günlük olduk bile

Sağlıklı yumoşların olsun inşallah canım. Şuan da 7+5 günlük olduk bile
Canim yunus hoca ne kadar sonraya muayene verdi tekrar ben 22 sinde gitmistim birdaha 20 sinde görüşelim dedi nerdeyse 1 ay çok degilmi ara ya

Canim yunus hoca ne kadar sonraya muayene verdi tekrar ben 22 sinde gitmistim birdaha 20 sinde görüşelim dedi nerdeyse 1 ay çok degilmi ara ya
13 şubatta çağırdı benide arada 3 hafta var yani. Herşey yolundaysa o yüzden Ona göre vermiştir canım panik yapma. Hamilelikten sonra ikinci gidişin mi olacak bu yoksa 3 mü?

Hayırlı olsun Gamze Rabbim birbirinize kavuştursun inşallah. normal 1 ay süre çoğunlukla doktorlar ayda bir çağırıyır. Son aylarda 15 güne düşüyor. Bu arada kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?

5. Gün 2 tane edilmişti ama tek tuttu çok teşekkür ederim inşallah. Ne bileyim bana uzun geldi ya 1 ay

Merhaba kızlar nasılsınız benim pazartesi 9:30 da opu olucak Allah nasip ederse dualarınız bekliyorum bu arada sizler kaç tane çatlatma iğnesi oldunuz bana 3 tane verdi.

Oo masallah insallah 5. Gune bir suru gelir canim opudan sonra bir kac gun agri normal bol su ic sen
İnşallah canım içmeye çalışıyorum zaten dün hemşire de 4 litre kadar su ayran ve maden suyu iç dedi inşallah bu çektiğimiz acılara değer sonuç çıkar.siz kaç kere denediniz tüp bebek ve devam ediyormusunuz

Ben pgt icin havuz yapiyorum canim devam ediyorum 4 tane donmus 5. Gun embriyom var bu ay sonu bida tedaviye baslicam 5 olunca gondercez insallah son opum kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…