- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Amin hepimizin insallahİnşallah hakkın da hayırlısı olur Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşallah.peki sizde opu dan sonra ağrı ile birlikte şişlikte oluyormuydu.ağrım tam olarak geçmedi ama biraz da olsa azaldı ama bu seferde şişlik çoğaldı.Amin hepimizin insallah
Canim ben 3 kez opu oldum ilkde cok agrim oldu 3 gun sonra siskinlik oldu 5 gun filan cektim ne kadar bol su icersen o kadar cabuk gecer sonraki opularda cok sivi tukettim hafif gecirdimİnşallah.peki sizde opu dan sonra ağrı ile birlikte şişlikte oluyormuydu.ağrım tam olarak geçmedi ama biraz da olsa azaldı ama bu seferde şişlik çoğaldı.
Teşekkür ederim canım.ilk denemem de bu durumları hiç yaşamamıştım.belki onda az yumurta toplandığı için olabilir.tecrübelerinizi benimle de paylaştığınız için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Canim ben 3 kez opu oldum ilkde cok agrim oldu 3 gun sonra siskinlik oldu 5 gun filan cektim ne kadar bol su icersen o kadar cabuk gecer sonraki opularda cok sivi tukettim hafif gecirdim
Toplam ilaçlar felan tahliller dahil kaç oldu canım. Bazı şeyleri SGK hastanesinde yaptırsak oluyor mu.İlaçlar ve tahliller hariç 5500 tl
Canım ben laporoskopi de oldum bazı şeyleri karşılıyor SSK benim ameliyatı falan zannedersem tahlillerin bazılarını da karşılıyor.benim 8 yaşında bir oğlum var o yüzden rapor çıkartamıyorum.ama bazı şeyleri devlet hastanesinde de yaptırabiliyorsun rahim filmi gibi.fiyat kişiye özel olabiliyor uygulanacak tedaviye bağlı.benim 5.500 tedavi 1.000 lira embriyo dondurma 4.000 ile 5.000 arası ilaçlar git gel yol parası 10.000 bini geçti yani inşallah sonuç güzel olurToplam ilaçlar felan tahliller dahil kaç oldu canım. Bazı şeyleri SGK hastanesinde yaptırsak oluyor mu.
Amin inşallah hayırlısı ile tamamına erdirsin rabbim.onu görmek bambaşka bir duygu zaten.Salı günü kontrolüm vardı yunus bey çok iyi ilgilendi sağ olsun. Hareketlenmeye başlamış elleri kolları oynuyordu eşimle şaşırdık görünce. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş
Merhabalar cnm yeni gördüm mesajını girmemistim bayadir..biz Suan düşünme aşamasındayız yani tüp bebek için düşünme aşamasındayız o yüzden hastane ile ilgili pek bisey arastiramadim. Biz paüde cihan beye gitmiştik iyi bi doktordu ne zaman karar verirseniz hemen başlayalım dedi ve öylece beklemedeyiz suanMerhabalar bende paü de tup bebek tedavisine başlicam nasipse önumuzdeki ay şu an bir takım testler yaptiriyoruz doktorumuz veysel fenkçi ilk denememiz olucak siz ne yaptiniz acaba paü hakkinda her hangi bir bilginiz var mi
Merhabalar ben paü de basladim tedavime insallah iyi sonuçlar alirimMerhabalar cnm yeni gördüm mesajını girmemistim bayadir..biz Suan düşünme aşamasındayız yani tüp bebek için düşünme aşamasındayız o yüzden hastane ile ilgili pek bisey arastiramadim. Biz paüde cihan beye gitmiştik iyi bi doktordu ne zaman karar verirseniz hemen başlayalım dedi ve öylece beklemedeyiz suan
Amin inşallah ALLAH yardımcınız olsun ilerleyen zamanlarda beni de bilgilendirir misinMerhabalar ben paü de basladim tedavime insallah iyi sonuçlar alirim
Rapor için ne gerekiyor peki arkadasımRapor çıkartmak şart degil fakat eger rapor şartlarınız uygunsa rapor çıkartmanız maddi olarak sizin yararınıza olur ben rapor çıkarttım raporlu 1.780 raporsuz 4.300 tabi bu fiyatlara ilac dahil degil ama raporunuz olunca ilaclarda indirimli oluyor benim ilac tedavi her sey dahil 3500 tuttu
Rapor için ne gerekiyor peki arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?