Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

İnşallah.peki sizde opu dan sonra ağrı ile birlikte şişlikte oluyormuydu.ağrım tam olarak geçmedi ama biraz da olsa azaldı ama bu seferde şişlik çoğaldı.
Canim ben 3 kez opu oldum ilkde cok agrim oldu 3 gun sonra siskinlik oldu 5 gun filan cektim ne kadar bol su icersen o kadar cabuk gecer sonraki opularda cok sivi tukettim hafif gecirdim

Canim ben 3 kez opu oldum ilkde cok agrim oldu 3 gun sonra siskinlik oldu 5 gun filan cektim ne kadar bol su icersen o kadar cabuk gecer sonraki opularda cok sivi tukettim hafif gecirdim
Teşekkür ederim canım.ilk denemem de bu durumları hiç yaşamamıştım.belki onda az yumurta toplandığı için olabilir.tecrübelerinizi benimle de paylaştığınız için teşekkür ederim.Allah razı olsun.

Toplam ilaçlar felan tahliller dahil kaç oldu canım. Bazı şeyleri SGK hastanesinde yaptırsak oluyor mu.
Canım ben laporoskopi de oldum bazı şeyleri karşılıyor SSK benim ameliyatı falan zannedersem tahlillerin bazılarını da karşılıyor.benim 8 yaşında bir oğlum var o yüzden rapor çıkartamıyorum.ama bazı şeyleri devlet hastanesinde de yaptırabiliyorsun rahim filmi gibi.fiyat kişiye özel olabiliyor uygulanacak tedaviye bağlı.benim 5.500 tedavi 1.000 lira embriyo dondurma 4.000 ile 5.000 arası ilaçlar git gel yol parası 10.000 bini geçti yani inşallah sonuç güzel olur

Salı günü kontrolüm vardı yunus bey çok iyi ilgilendi sağ olsun. Hareketlenmeye başlamış elleri kolları oynuyordu eşimle şaşırdık görünce. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş

Salı günü kontrolüm vardı yunus bey çok iyi ilgilendi sağ olsun. Hareketlenmeye başlamış elleri kolları oynuyordu eşimle şaşırdık görünce. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş
Amin inşallah hayırlısı ile tamamına erdirsin rabbim.onu görmek bambaşka bir duygu zaten.

Merhabalar bende paü de tup bebek tedavisine başlicam nasipse önumuzdeki ay şu an bir takım testler yaptiriyoruz doktorumuz veysel fenkçi ilk denememiz olucak siz ne yaptiniz acaba paü hakkinda her hangi bir bilginiz var mi
Merhabalar cnm yeni gördüm mesajını girmemistim bayadir..biz Suan düşünme aşamasındayız yani tüp bebek için düşünme aşamasındayız o yüzden hastane ile ilgili pek bisey arastiramadim. Biz paüde cihan beye gitmiştik iyi bi doktordu ne zaman karar verirseniz hemen başlayalım dedi ve öylece beklemedeyiz suan

Merhabalar ben paü de basladim tedavime insallah iyi sonuçlar alirim

merhabalar ben de yunus aydında aşılama yaptırdım. dördüz hamile kaldım. doktorum ikisinin kesinlikle alacağız dedi.Riskli olduğunu söyledi .Redüksiyon işleminden 1 hafta sonra diğerlerini de kaybettim.Çok üzgünüm ama yapacak birsey yok. Yumurtalarım çok geliştiği için yunus bey aşılama önermiyor,tüp bebeğe geçelim dedi. Bu süreçte yunus beye devam etme konusunda kararsızım. Paü de tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz? Önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar paüde tedavim devam ediyor 5. Gün transferim yapildi çarşamba günü sonucumu öğrenicem doktorumdan memnunum insallh olumlu sonuc alirim

İnşallah olumlu sonuç alırsınız. Paüde tedavi süreci nasıl başlıyor? Rapor cikartmak şart mı? Ücretler nasıl?

Rapor çıkartmak şart degil fakat eger rapor şartlarınız uygunsa rapor çıkartmanız maddi olarak sizin yararınıza olur ben rapor çıkarttım raporlu 1.780 raporsuz 4.300 tabi bu fiyatlara ilac dahil degil ama raporunuz olunca ilaclarda indirimli oluyor benim ilac tedavi her sey dahil 3500 tuttu

Rapor için ne gerekiyor peki arkadasım

Merhabalar. Tedavide olanlara pozitif sonuçlar Gebelere de sağlıklı doğumlar diliyorum. Yaş 38 amh 1.36
Yunus beyle görüşmeye gittim ben de ama cok ilgili gelmedi bana. Bu yüzden tam emin olamadim. Laboratuarı nasıl bu hastanenin? Araştırdınız mi? Embriyolara ne gibi islemler yapılabiliyor? Pgd falan yapılabiliyor mu? Tedavi sürecinde doktora ulaşabiliyor musunuz?

Rapor için ne gerekiyor peki arkadasım
  • En az 3 senedir resmi evli olmak,
  • Kadının 23 yaşından gün almış olması, 40 yaşından gün almamış olmak,
  • Anne ya da baba adayının 2. evlilikleri ise 1. evlilikten üzerine kayıtlı çocuk olmaması,
  • SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığına giriş yapılan 5 senelik sürede 900 gün prim olması,
  • Minimum 5 yıl önce Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığına giriş yapmış olmak
  • Son 90 gün aktif çalışıyor olmak. En az iki aşılama şartı Eger erkek kaynaklı ise ve sperm sayisı aşılamaya elverisli degilse aşılma şartı aranmıyor ve 1 yıl evli olmak yeterli internette şartlar yaziyor araştırırsanız daha detayli bilgiye ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…