Merhaba ben de yunus hoca nin hastasıyım ve cok memnunum istediğim zaman da ulasabiliyorum . Yunus hoca sadece hastasını muhattap alan bir doktor.Merhabalar. Tedavide olanlara pozitif sonuçlar Gebelere de sağlıklı doğumlar diliyorum. Yaş 38 amh 1.36
Yunus beyle görüşmeye gittim ben de ama cok ilgili gelmedi bana. Bu yüzden tam emin olamadim. Laboratuarı nasıl bu hastanenin? Araştırdınız mi? Embriyolara ne gibi islemler yapılabiliyor? Pgd falan yapılabiliyor mu? Tedavi sürecinde doktora ulaşabiliyor musunuz?
Meraba bende yunus hocanin hastasiyim aksine cok ilgili bir doktor onun hakkini yiyemem gordugum en kibar doktor sizin tedavi seklinizde gerekliyse pgt ngs ekstra ozel testler hersey hastanede yapiliyor ben pgt yaptiriyorum mesela bide her hastaya zaten hemsire numarasi veriyolar istedigimiz zaman kafamiza birsey takildiginda msjla veya telefonla arayip gorusebiliyoruz gerektigi yerde doktorla gorusup donus yapiyolar yunus beyede istedim zaman ulasabiliyorumMerhabalar. Tedavide olanlara pozitif sonuçlar Gebelere de sağlıklı doğumlar diliyorum. Yaş 38 amh 1.36
Yunus beyle görüşmeye gittim ben de ama cok ilgili gelmedi bana. Bu yüzden tam emin olamadim. Laboratuarı nasıl bu hastanenin? Araştırdınız mi? Embriyolara ne gibi islemler yapılabiliyor? Pgd falan yapılabiliyor mu? Tedavi sürecinde doktora ulaşabiliyor musunuz?
Yapilabiliyor ama pau sadce kendi hastalarina rapor veriyor baska yerde yaptiranlara vermiyorErpada raporla tup bebek yapılabiliyor mu
Biz talesemi tasiyiciyiz canim ve esimde sperm sayisi dusuk oldugu icinSabrsukurdua sizin problem neydi acaba benim durumumda olan var mi aranizda
Bu konu hakkinda yanilma ihtimaliniz olabilir mi çünkü bu rapor hakkini devlet hastasina sunuyor hic bir kurumun yanliz kendi hastasina vermesi söz konusu olamaz diye biliyorum şartlar uygunsa paü saglik kurulu raporunu çıkarmak zorunda sende bu raporun gecerli oldugu tüm hastahanelerde tedavinevbaslarsin bu konuyu doktoruma mutlaka sorarimYapilabiliyor ama pau sadce kendi hastalarina rapor veriyor baska yerde yaptiranlara vermiyor
Cok sevinirim sorarsan. Yasada yeni duzenleme olmus sanirim. önceden 39 yasindan gun almamak gerekiyordu simdi 40 olmus hala 1 yilim varBu konu hakkinda yanilma ihtimaliniz olabilir mi çünkü bu rapor hakkini devlet hastasina sunuyor hic bir kurumun yanliz kendi hastasina vermesi söz konusu olamaz diye biliyorum şartlar uygunsa paü saglik kurulu raporunu çıkarmak zorunda sende bu raporun gecerli oldugu tüm hastahanelerde tedavinevbaslarsin bu konuyu doktoruma mutlaka sorarim
Canim soylediklerinde haklisin bende rapor almak icin cok ugrastim bu hakki devlet veriyosa ozeldede kullanabilirim ama alamadik malesef vermediler eger orda yaptirirsak ogle verceklerini soylediler cok ugrastik yorulduk biraktik paunun basari oranlarini duyunca vazgectim ozel saglikda basldim ve yunus beyin basarisi ortada cok memnunumBu konu hakkinda yanilma ihtimaliniz olabilir mi çünkü bu rapor hakkini devlet hastasina sunuyor hic bir kurumun yanliz kendi hastasina vermesi söz konusu olamaz diye biliyorum şartlar uygunsa paü saglik kurulu raporunu çıkarmak zorunda sende bu raporun gecerli oldugu tüm hastahanelerde tedavinevbaslarsin bu konuyu doktoruma mutlaka sorarim
Inanin bende çok araştırdim istanbul antalya izmir bir cok merkezle gorustum cok yoruldugumu farkettim ve hic dusunmedim universitede yapmaya karar verdim nasipte varsa olur dedim bakalim çarsamba ögrenicem sonucumu zaten ilk denememiz hayirlisi artikCanim soylediklerinde haklisin bende rapor almak icin cok ugrastim bu hakki devlet veriyosa ozeldede kullanabilirim ama alamadik malesef vermediler eger orda yaptirirsak ogle verceklerini soylediler cok ugrastik yorulduk biraktik paunun basari oranlarini duyunca vazgectim ozel saglikda basldim ve yunus beyin basarisi ortada cok memnunum
Ogle canim hakkimizda hayirlisi hepimiz bebek icin ugrasiyoruz cabaliyoruz bu yolda tek evlat sahibi olalimda para pul onemli degil onemli olan en kisa zamanda hayallerimize kavusmak insallah tedavinde pozitif sonucu alirsinInanin bende çok araştırdim istanbul antalya izmir bir cok merkezle gorustum cok yoruldugumu farkettim ve hic dusunmedim universitede yapmaya karar verdim nasipte varsa olur dedim bakalim çarsamba ögrenicem sonucumu zaten ilk denememiz hayirlisi artik
Sordum canim 39 yaş sınırı varmiş ayrica raporu pauden alirsan tedavin orda yapilirmis baska yerde yapilmazmiş ancak tup bebek merkezi olmayan hastaneden raporunu cikarirsan o raporu istedigin hastahanede kullanabilirmissin denizliyede yakin olan aydin üniversitesinden alabilirsin canimSone_07 naptın raporla ilgili görüşebildin mi?
Çok teşekkür ederimSordum canim 39 yaş sınırı varmiş ayrica raporu pauden alirsan tedavin orda yapilirmis baska yerde yapilmazmiş ancak tup bebek merkezi olmayan hastaneden raporunu cikarirsan o raporu istedigin hastahanede kullanabilirmissin denizliyede yakin olan aydin üniversitesinden alabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?