Hayirlisi olsun demekten baska bir teselli bulamiyorum ilk denememizdi fakat ya 2.deneme ve sonrakilerde tutmazsa diye endiselere kapiliyorum.Ne kadar zor bir süreç beklemeler belirsizlikler yani merkeze doktora guvensizlikler nereye gitsem kime gitsem hep kafanda soru işaretleri oluyor işi ticarete döken merkezler bir cok problem sonunda nasip hayirlisi diyerek ... rahatlamaya çalısıyorsun malesefAaaa evet test gunun bugundu. Cok uzuldum canim. Rabbim sabir versin. Yılmak yok üzüntünü yaşa ama toparlan bir an önce. Olacak Allahın izniyle
Sabır çok önemli özellikle de bizim elimizden bir şey gelmiyorsa.herşey de vardır bir hayır.daha vakti gelmemiş demekki inşallah hayırlısıyla anne olursunuz.sadece sabır ve dua.Hayirlisi olsun demekten baska bir teselli bulamiyorum ilk denememizdi fakat ya 2.deneme ve sonrakilerde tutmazsa diye endiselere kapiliyorum.Ne kadar zor bir süreç beklemeler belirsizlikler yani merkeze doktora guvensizlikler nereye gitsem kime gitsem hep kafanda soru işaretleri oluyor işi ticarete döken merkezler bir cok problem sonunda nasip hayirlisi diyerek ... rahatlamaya çalısıyorsun malesef
Sizde sayı ve morfoloji sorunu yok sanırım değil miBendeki haberler bekleme surecimde bos durmamaya karar verdim. Bal polen arisutu basliycam. Kefir icicem. Incir tuketicem.Zaten bi vitaminim vardi bırakmadım devam ediyorum. Ovulasyon testi aldim preseed aldim 2 ay bunlari kullanıcam. Belki bi mucize olur kimbilir...
Merhabalar bizde sayi ve morfoliji problemi var bende hic problem yok erkek kaynakli sadece lutfen bu konularda benide bilgilendirinSizde sayı ve morfoloji sorunu yok sanırım değil mi
Raporunuz var mi?Arkadaşlar lütfen benide pamukkale üniversitesi basari oranlari hakkinda bilgilendirin orda tedavime baslamak istiyorum fakat merkezin yeni olmasi beni düşündürüyor
Raporum yok ama tum sartlar uygun cikartabiliyoruz fakat paü sadece orda tedavi olursan raporu veriyormus bu yuzden kararsizimRaporunuz var mi?
Anladım inşallah güzel sonuçlar alirsinizYok ama benim tek tüpüm var. Daha önce dıs gebelik gecirmistim. Amh 1.36 civari
Bizim de sayı morfoloji canım Paü hakkında bilgim yok ben özel sağlık ta yaptirdim çok da memnunum gebelik takibine de orda devam ediyorumMerhabalar bizde sayi ve morfoliji problemi var bende hic problem yok erkek kaynakli sadece lutfen bu konularda benide bilgilendirin
Meraba canim biz talesemi tasiyicisiyiz pgt yapilcalti 12 embriyoya kadar fiyat sabitti eylulde ilk opumda 1 kalinca yunus bey havuz yaptiralim dedi bu ay bitti tedavim 4 kez opu oldum 1. Ve 2. Opumda 5. Gune 1 embriyom kaldi 3.opuda 2 kaldi 4. Opuda 4 tane kaldi toplamda 8 embriyom bugun pgt ye gitti sonuca gore transfer hazirligina baslicazKızlar bugün kontrole gittim. Hatırlarsanız tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlanmıştı.
Doktorum havuz yaptırmamı istedi. Bir kac siklus yumurta toplanacak kaliteli embriyolar dondurulacak rahim dinlendikten sonra transfer yapılacak.
Bu yöntemi deneyen oldu mu aranızda.
Deneyen arkadaslar tecrübelerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?