Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Aaaa evet test gunun bugundu. Cok uzuldum canim. Rabbim sabir versin. Yılmak yok üzüntünü yaşa ama toparlan bir an önce. Olacak Allahın izniyle

Aaaa evet test gunun bugundu. Cok uzuldum canim. Rabbim sabir versin. Yılmak yok üzüntünü yaşa ama toparlan bir an önce. Olacak Allahın izniyle
Hayirlisi olsun demekten baska bir teselli bulamiyorum ilk denememizdi fakat ya 2.deneme ve sonrakilerde tutmazsa diye endiselere kapiliyorum.Ne kadar zor bir süreç beklemeler belirsizlikler yani merkeze doktora guvensizlikler nereye gitsem kime gitsem hep kafanda soru işaretleri oluyor işi ticarete döken merkezler bir cok problem sonunda nasip hayirlisi diyerek ... rahatlamaya çalısıyorsun malesef

Sabır çok önemli özellikle de bizim elimizden bir şey gelmiyorsa.herşey de vardır bir hayır.daha vakti gelmemiş demekki inşallah hayırlısıyla anne olursunuz.sadece sabır ve dua.

Kızlar neler yapıyorsunuz nasılsınız tedavide olan kimse yok mu gelişmeleri merak ettim

Bendeki haberler bekleme surecimde bos durmamaya karar verdim. Bal polen arisutu basliycam. Kefir icicem. Incir tuketicem.Zaten bi vitaminim vardi bırakmadım devam ediyorum. Ovulasyon testi aldim preseed aldim 2 ay bunlari kullanıcam. Belki bi mucize olur kimbilir...

Sizde sayı ve morfoloji sorunu yok sanırım değil mi

Yok ama benim tek tüpüm var. Daha önce dıs gebelik gecirmistim. Amh 1.36 civari

Arkadaşlar lütfen benide pamukkale üniversitesi basari oranlari hakkinda bilgilendirin orda tedavime baslamak istiyorum fakat merkezin yeni olmasi beni düşündürüyor

Sone_07 arkadaşımız orada denedi. En sağlıklı bilgiyi o verebilir.

Onun ilk denemesi tutmamis eminimki suan kendisi umutsuzluk icerisindedir umarim umut verecek birileri cıkar

Merhabalar bizde sayi ve morfoliji problemi var bende hic problem yok erkek kaynakli sadece lutfen bu konularda benide bilgilendirin
Bizim de sayı morfoloji canım Paü hakkında bilgim yok ben özel sağlık ta yaptirdim çok da memnunum gebelik takibine de orda devam ediyorum

Kızlar bugün kontrole gittim. Hatırlarsanız tüp bebek tedavim olumsuz sonuçlanmıştı.
Doktorum havuz yaptırmamı istedi. Bir kac siklus yumurta toplanacak kaliteli embriyolar dondurulacak rahim dinlendikten sonra transfer yapılacak.
Bu yöntemi deneyen oldu mu aranızda.
Deneyen arkadaslar tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Meraba canim biz talesemi tasiyicisiyiz pgt yapilcalti 12 embriyoya kadar fiyat sabitti eylulde ilk opumda 1 kalinca yunus bey havuz yaptiralim dedi bu ay bitti tedavim 4 kez opu oldum 1. Ve 2. Opumda 5. Gune 1 embriyom kaldi 3.opuda 2 kaldi 4. Opuda 4 tane kaldi toplamda 8 embriyom bugun pgt ye gitti sonuca gore transfer hazirligina baslicaz

Rabbim yardim etsin insallah bebeğini alırsın kucağına . Masallah kalite artmış her tedavide. Benim malesef 3. Gune sadece 2 embriyom kaldi. Biri 1. Kalite biri 2. Kalite. 5 gune bekletmeyi goze alamadilar sanirim. Bu yontem mantikli geldi. Bilgi icin tesekkur ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…