Ben adet oldum bugun 12. Gunumİyiyim canım sen nasılsın ben şuan adetimi bekliyorum olsun diye geçen ay 4 gün önce olmuştu adet günüme 2 gün kaldı.sen ne durumdasın.
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur.sende sorun ne idi canım.Ben adet oldum bugun 12. Gunum
Balpolen karisimi sabahlari ac karına bir tatli kaşığı yiyorum. Akşamları aklima gelirse bir kasik da aksam yiyorum. Vitamin günde bir tane. Hergun meyve ,yogurt
Arısütü başlıycam siparis verdim.
Ovulasyon testi aldim yapmaya basladim ama yumurtlama olmadi hala bekliyorum. Bekleme sürecinde doğal da devam edim dedim. Belki bi ihtimal olur kimbilir. Diger adetimde gorusmeye gideyim diyorum. Su an icin maddi olarak hazir degiliz. 1-2 aya kadar belki
yasmin kullandım pazar günü bitti bu adetimle rahim hazırlığı için tedaviye başlıyacağız demişlerdi bakalım hayırlısı.izmir de özel ege de olmuştum şimdi bu tedavi ve yunus beyle karşılaştırıyorum hiç ilgi yokmuş diyorum kendime.o ilk deneme olduğu için acemilik oldu.inşallah yunus beyle olumlu şonuçlar alırız.Sizin transfer bu ay olacak herhalde.
Ilk denemeniz hangi merkezdeydi.
Memnun kaldiniz mı yunus aydindan
Ben de pko over hastasıyım.evliliğimin 5.senesi bir oğlum oldu.o kendiliğinden oldu.şimdi ona kardeş için uğraşıyoruz.Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah.Amh düşük benim 1.36
Bir de disgebelik geçirmiştim sag tupum yok
Yok canım o zaman levi bey vardı benim doktorum o idi.iki sene önce yaptırdım ben orada.transferden sonraki kan tahlilini orada yaptırdım ve sadece sonuç negatif dediler.neden oldu yada ne zaman tekrar başlayalım diye hiç birşey demediler.taki merkez el değiştirene kadar o zaman sekreter aradı ve doktorlarımız değişti tekrar denemek istiyorsanız gelin diye.Amin canim insallah.
Özel egede erol beyin hastasi miydin
Tavmergen tup bebek merkezi olmus ozel ege galiba.
Ben de gecen ay orada tedavi gordum
Ayni fikirdeyim
İnşallah canım sağol.ben de senden bekliyorum hakkında hayırlısı olsun
Hayirli olsun tedavin. Gelsin bakalım bebislerHayırlı akşamlar kızlar benim bugün dondurulmuşlar için tedavim başladı Allah'ın izniyle estrofem ve climara bant ile bu ayın 27 inde de kontrolüm var dua ederken beni de hatırlarmısınız?
Yunus bey daha başarılı gibi geliyor bana paü ile ilgili hep olumsuz yorumlar okudum. Aydın adnan menderes üniversitesi rapor veriyormuş. Ben bizzat gitmedim ama aradım. Bilgi aldım. Gerekli şartları sagliyorsaniz burada muayene olup testler yapılacak dr uygun görürse rapor veriyoruz dediler.Merhaba arkadaşlar,
Tüm yorumlarınızı okudum. bende yunus beyin hastasıyım iki aşılama yaptım ama sonuç negatif şu an rapor çıkarmak istiyoruz tüp bebek tedavisi için. Ancak kafam biraz karışık. Paü ye gidip rapor çıkarırsak yalnızca orada tedavi görebiliyormuşuz ve paü de tüp bebek ücreti ne kadar bilmiyorum. İşin içine maddiyat giriyor. Rapor çıkarmadan ücretler epey yüksek. Paü de rapor çıkarsak ve tadeviyi orada görsek maliyet ne oluyor bilen var mı bir de paü nün başarı oranı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yunus Beyle aşılama süresince doktor bazında negatif bir gözlemim olmadı güven duydum ancak hastane çok yoğun. Randevu için gittiğinizde bile en az bir saat bekliyorsunuz. elbette iş yerinden izin almak çalışanlar açısından sıkıntı bu bende biraz stres yaptı. Elbette işin ticarete dökülmüş boyutu da var. Doktorla çok detaylı konuşma fırsatı dahi olmuyor. Yunus bey oradan oraya koşuşturuyor. yoğun olması bana ilgiyi biraz azaltıyor gibi geldi. Ama denizli de fazla bir alternatifte yok yunus Bey ve paü arasında kalıyor herkes.
Dediğiniz gibi Denizli'de pek alternatif yok. Yunus beyde bende aşılama yaptırdım. 4tane tuttu maalesef.2 sini sonlandırmamız gerektiğini diğerlerinin asla yaşamayacağımı söyledi.bizde mecburen onayladık.1hafta sonra hepsini kaybettim. ihmali olduğunu düşünüyorum hala ama elimizden birşey gelmiyor. asılama sürecinde kendisi yumurtalarımın kaç cm olduğunu kaç yumurta geliştiğini hiç söylemedi.75 puregon kullandım. dozunu da az verdik dedi. ama bu kadar yumurta gelişip madem aşılama yapmasa idi. aşılamayı durdurması gerekirdi yada direk tüp bebeğe geçmesi gerekirdi.dediğim gibi yunus bey hakkında kafamda hep soru işaretleri var bir daha kendisine gitmeyi düşünmüyorum. ticarete sektörüne dönüşmüş bu işler artık. aşılamada siz ne kadar kullandınız ilaçları kaç yumurtanız gelişmiş söyledimi?Merhaba arkadaşlar,
Tüm yorumlarınızı okudum. bende yunus beyin hastasıyım iki aşılama yaptım ama sonuç negatif şu an rapor çıkarmak istiyoruz tüp bebek tedavisi için. Ancak kafam biraz karışık. Paü ye gidip rapor çıkarırsak yalnızca orada tedavi görebiliyormuşuz ve paü de tüp bebek ücreti ne kadar bilmiyorum. İşin içine maddiyat giriyor. Rapor çıkarmadan ücretler epey yüksek. Paü de rapor çıkarsak ve tadeviyi orada görsek maliyet ne oluyor bilen var mı bir de paü nün başarı oranı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yunus Beyle aşılama süresince doktor bazında negatif bir gözlemim olmadı güven duydum ancak hastane çok yoğun. Randevu için gittiğinizde bile en az bir saat bekliyorsunuz. elbette iş yerinden izin almak çalışanlar açısından sıkıntı bu bende biraz stres yaptı. Elbette işin ticarete dökülmüş boyutu da var. Doktorla çok detaylı konuşma fırsatı dahi olmuyor. Yunus bey oradan oraya koşuşturuyor. yoğun olması bana ilgiyi biraz azaltıyor gibi geldi. Ama denizli de fazla bir alternatifte yok yunus Bey ve paü arasında kalıyor herkes.
Banada pgt yapılcak canım senin tedavini merakla bekliyorum bende inşallah gönlüne göre olurBen pgt icin havuz yapiyorum canim devam ediyorum 4 tane donmus 5. Gun embriyom var bu ay sonu bida tedaviye baslicam 5 olunca gondercez insallah son opum kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?