- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Meraba canim sende mi yunus beyin hastasisin sizin sorun neydi pgt ye gitti mi embriyolarin?Banada pgt yapılcak canım senin tedavini merakla bekliyorum bende inşallah gönlüne göre olur
Evt onun hastasıyım daha dün ilk defa görşme oldu yeni başlıycaz tedaviye kromozomlarımda bozukluk tespit edildi canm o yüzden pgt yapılcak sonuçların gelirse burdan haber et bana olur muMeraba canim sende mi yunus beyin hastasisin sizin sorun neydi pgt ye gitti mi embriyolarin?
Tedavin hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin haber ederim tabikiEvt onun hastasıyım daha dün ilk defa görşme oldu yeni başlıycaz tedaviye kromozomlarımda bozukluk tespit edildi canm o yüzden pgt yapılcak sonuçların gelirse burdan haber et bana olur mu
Amin canım inşallah Allahım hepimizn yüzünü güldrsnTedavin hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin haber ederim tabiki
Hayırlısı olsun canım inşallah.sabrın sonu selamet.ara ara haberdar et bizide.rapor çıkaramıyorsun?Ben su an bekleme asamasindayim. Maddi manevi toparlamalıyım. Vitamin kullanıyorum bal polen arısütü. Ovulasyon testi aldım. Onu değerlendirdim bos durmamak adına. Hala kararsızım merkez konusunda belki mayıs adetimde gidicem yunus beye bakalım hayırlısı
denizliden mumkun diil ama aydin üniversitesi veriyormus. Onda da yaşa takılabilirim 79 luyum.Hayırlısı olsun canım inşallah.sabrın sonu selamet.ara ara haberdar et bizide.rapor çıkaramıyorsun?
40 olmamışsın ama daha buralardan okuduğum kadarıyla 39 yaşında veriliyormuş rapor.bi o hastahaneye sor istersen.belki bilgi verirler.denizliden mumkun diil ama aydin üniversitesi veriyormus. Onda da yaşa takılabilirim 79 luyum.
Hayırlı olsun canım darısıda bana olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalar benim transfer günü belli oldu nisan ın 3 de bu mübarek günde dualarınızı bekliyorum.
Amin canım.inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim isteyen özlemini çeken herkese.Hayırlı olsun canım darısıda bana olsun
Dualarım seninle canim. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahKızlar nasılsınız?ben dün transfer oldum.14 yada 15 nisan da test günüm.dualarınızı eksik etmeyin.
Maddi olarak gücünüz varsa bence uzun ara vermeyin en fazla 3 ay yeter.ben ilk denememle ikinci aradın da iki sene ara verdim şimdi ki aklım olsa en fazla üç yada 4 ay ara verirdim.gerçi rabbim hayırlı ömür versin benim 1 tane oğlum olduğu için fazla üzerine düşmemiştim o zaman.merhaba arkadaşlar başarisiz bir tup bebek denememiz oldu 2.tedavi icin 6 7 ay ara vermek istiyoruz uzun ara vermek dogrumudur yoksa arayi kisa mi tutmak gerekiyor vucut tedavide verilen hormonlara alisinca ara vermeden 2.tedaviyi uygulamak daha mi dogrudur yoksa bunun bir etkisi yokmudur.Erkek faktörlu sorunumuz benim yasim 30 esim 36 lutfen bilgilerinizi paylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?