Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Tesekkur ederim cevabınız icin peki neden ara vermeyi dogru bulmuyorsunuz bizde maddi olarak sıkıntı yok ama bekleyelim diye düsündük yazin havalar çok sicak oluyor belki tedaviyi olumsuz etkiler diye eylul ekim gibi 2.tedaviyi olalim diyoruz benim merak ettigim tıbben 6 ay ara vermek basari şansını düşururmu yoksa 3 ay sonrada yapsan 6 ay sonrada yapsan fark olmuyor mu

Tıbben düşürürmü yükseltirmi bilmem ama ben fazla uzatmamak için vakit kaybetmemek adına yani. Devam etmek istediğiniz doktorunuz belli ise ona bir danışın ne kadar ara verelim diye.yaz sıcağınıda danışın etkiler mi.en iyi cevabı size o verecektir.vücut iki üç sonra kullanılan ilaçların etkisinden kurtuluyor zaten.

Arkadaşlar yine bir sorum olucak sizlere denizlide bildiginiz iyi kalitede guvenilir urunleri olan aktar var mi acaba

Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin karar vericez artik bir sekilde hayirlisi diyelim

Hadi inşallah bu mübarek günde dualarım seninle haber ver bizede bende bugün iğnelere başladım
Allah razı olsun canım inşallah senin de tedavin hayırla sonuçlanır önce göbeğin sonra da kucağın dolar.rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah senin de tedavin hayırla sonuçlanır önce göbeğin sonra da kucağın dolar.rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canim sonucunu mutlaka haber ver inşallah guzel hayirli haberini aliriz tedavinizi yunus aydın beyde mi olmustunuz

Canim sonucunu mutlaka haber ver inşallah guzel hayirli haberini aliriz tedavinizi yunus aydın beyde mi olmustunuz
Sonuç negatif kızlar.evet onda olmuştum.daha vakti gelmemiş demekki inşallah bir dahakinde olur hayırlısı ile.önümüzdeki maçlara bakıcaz yapcak bişey yok.tedbir bizden takdir Allah'tan

Sonuç negatif kızlar.evet onda olmuştum.daha vakti gelmemiş demekki inşallah bir dahakinde olur hayırlısı ile.önümüzdeki maçlara bakıcaz yapcak bişey yok.tedbir bizden takdir Allah'tan
Üzüldüm canım dediğin gibi vakti varmış hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor eldn

Canım hayırlısı böyledir inşallah bi dahakine olur. Sizin sorun neydi ? Dondurulmuş embriyo muydu transferin

Cok üzüldüm. En kisa zamanda toparlanmani diliyorum. Kader iste... elimizden bisey gelmiyor. Rabbim emeklerini boşa vermesin en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Cok uzuldum canim en kisa zamanda kendini toparla ve tekrar dene vakti zamani da gelmemistir belki hakkinda hayirlisi olsun transferden once hangi ilaclari kullanmistin acaba

Cok uzuldum canim en kisa zamanda kendini toparla ve tekrar dene vakti zamani da gelmemistir belki hakkinda hayirlisi olsun transferden once hangi ilaclari kullanmistin acaba
Teşekkür ederim canım şükür fazla sarsılmadım sadece sonucun negatif olduğunu öğrenince ağladım yarım saat belki çünkü oğlumun beni üzgün görmesini istemedim o zaman o daha çok üzülecekti.şimdi adetimi bekliyorum doktor aradı adetin de gel ne yol çizeceğimizi konuşalım dedi.düşüncem ramazandan önce opu olmak geriside bayramdan sonrası olsun diye düşünüyorum.estrofem ve climara bant transferden 4 gün önce de bunlara ek olarak coraspin dekort duphastın ve crinone jel kullandım canım test gününe kadar da devam ettim hepsine.

Sen guclu durki oglun anlamsin uzulmesin guclu birine benziyosun bu gunlerde gecer insallah en kisa zamanda guzel haberlerini duyariz canim sanrim sana igne vermedi benimde pgtden 2 saglikli embriyom geldi yarin kontrolum var transfer tarihi belli olacak baklm hakkimizda hayirlisi olsun

Amin canım inşallah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz.benim de adetim başladı yarın hemşireyi ararım büyük ihtimalle perşembe cuma bende giderim görüşmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…