- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Ben nasipse bu hafta içi olucam ama günü belli değil daha sen ne zaman oldun transferSlm kizlar nasilsiniz aranizda transfer olup sonuc bekleyen var mi acaba
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim ben 28 nisanda transfer oldum 8 mayis test tarihimBen nasipse bu hafta içi olucam ama günü belli değil daha sen ne zaman oldun transfer
Cok uzuldum canim rabbim ins en kisa zamanda nasip eder vakti zamani vardir herseyin biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmis bisey artik o ol dicek ve olcak bizde 1 senedir ugrasiyoruz havuz yaptik 4 kez opu oldum sonra pgt gonderdik sonuc bekledik derken transferim oldu ama hem maddi hem manevi cok zor bi surecti her opuda bu son diye basladik en onemlisi sabrli olmak surec uzun olabiliyor yarin test gunum ins guzel haberi almak nasip olurYunus Bey'le 2 defa aşılama , 1 defa tüp bebek denememiz oldu,transfer sonucumuzu daha bugün öğrendik,2 embriyo transferinin sonucunda maalesef negatif oldu.Sıkıntımız açıklanamayan kısırlık ,her defasında Yunus Bey bizden umutlu olduğunu söyledi ancak sonuç hiç değişmedi,kendisi bizimle gayet yakından ilgileniyor,hoşgörülü,anlayışlı fakat hastane çok yoğun doktordan çok hemşireleriyle muhatap oluyorsunuz.Bir daha ki denememiz nasıl olur,ne yaparız çok kararsızız.Eşimin ve benim moralimiz çok bozuldu,içimizde ki ümitte çok azaldı.Allah hepimize sabır versin,herkesin güzel haberler alması dileğiyle.
İnş sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız,sonucunuzu bekliyorum.Allah hayırlısınız versin.Cok uzuldum canim rabbim ins en kisa zamanda nasip eder vakti zamani vardir herseyin biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allaha kalmis bisey artik o ol dicek ve olcak bizde 1 senedir ugrasiyoruz havuz yaptik 4 kez opu oldum sonra pgt gonderdik sonuc bekledik derken transferim oldu ama hem maddi hem manevi cok zor bi surecti her opuda bu son diye basladik en onemlisi sabrli olmak surec uzun olabiliyor yarin test gunum ins guzel haberi almak nasip olur
Canım test yaptın mı?beni dün Eşref bey aradı 5.günü beklemeye karar vermişler Yunus beyle inşallah 5.güne kadar giderler eğer sağ sağlim gelirlerse yarın transferim var inşallah.Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim ben 28 nisanda transfer oldum 8 mayis test tarihim
Canım hayırlı olsun yeni gördüm mesajını inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı isteyen herkesin başına.Kizlar sonucum cikti cok sukur 322Allahim dualarimizi kabul etti insallah katlayark devam eder saglikli bir gebelik olur
Kizlar sonucum cikti cok sukur 322Allahim dualarimizi kabul etti insallah katlayark devam eder saglikli bir gebelik olur
Hadi insallah hayirlisiysa gelirler canim rabbim insallah pozitif haber almayida nasip etsinCanım test yaptın mı?beni dün Eşref bey aradı 5.günü beklemeye karar vermişler Yunus beyle inşallah 5.güne kadar giderler eğer sağ sağlim gelirlerse yarın transferim var inşallah.
Saol canim evet yunus beyin hastasiyim 5. Gun dondurulmus embriyoyduCanım hayırlı olsun yunus beyde mi denediniz :) kaçıncı gün embriyosu
Saol canim evet yunus beyin hastasiyim 5. Gun dondurulmus embriyoydu
Amin canım inşallah transferim oldu şimdi bekliyorum.bana da 5.gün 2 tane embriyo transferi oldu inşallah bu sefer olur.hayırlısıylaHadi insallah hayirlisiysa gelirler canim rabbim insallah pozitif haber almayida nasip etsin
Canım bana da ilk transferi 3.gün embriyosu ile yapıldı bu kez 5.güne getirdiler ve bugün transferim oldu.fazla gün meselesine takılma nasip olunca 3 ü 5 İ önemli değil.inşallah hayırla sonuçlanır tedavinbenimde 10 tane dondurulmuş embriyom var yarın kontrolüm var estrofem kullandım 3,,gün dondurdular benimkini niçin 5.günü beklemediniz dedigimde cvp alamadım açıkcası yarın transfer günüm belli olacak inş sımsıkı tutunurlar :)
Hadi hayirli olsun canim insallah ikiside sıkı sıkı tutunur annesine guzel haberlerini bekliyoruzAmin canım inşallah transferim oldu şimdi bekliyorum.bana da 5.gün 2 tane embriyo transferi oldu inşallah bu sefer olur.hayırlısıyla
Canım bana da ilk transferi 3.gün embriyosu ile yapıldı bu kez 5.güne getirdiler ve bugün transferim oldu.fazla gün meselesine takılma nasip olunca 3 ü 5 İ önemli değil.inşallah hayırla sonuçlanır tedavin
Simdiden hayirli olsun insallah pozitif haberlerinizi aliriz burdanbenimde 10 tane dondurulmuş embriyom var yarın kontrolüm var estrofem kullandım 3,,gün dondurdular benimkini niçin 5.günü beklemediniz dedigimde cvp alamadım açıkcası yarın transfer günüm belli olacak inş sımsıkı tutunurlar :)
Simdiden hayirli olsun insallah pozitif haberlerinizi aliriz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?