Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Günaydın canım senin kaçıncı denemendi acaba.bir de transfer öncesi ve sonrası nasıl bir tedavi uygulandı sana hangi ilaçları kullandın acaba.biraz çok soru sordum galiba.
Meraba canim aklina takilan seyleri sor tabi :) bizim ilk denememiz bir sene once basladik tedaviye talesemi tasiyicilika ve esimin sperm sayisi azdi benim 5. Gune embriyom az geliyodu havuz yaptik 4 kez opu oldum talesemi tasiyicilik oldugu icin pgt yapildi dondurulmus 5. Gun embriyosuydu transferden 10 gun once estrofem ve climara bant kullandim transfere yakin bunlara ek olarak duphaston, dekort, coraspirin, crinone jel eklendi test sonucum pozitif olunca hala ilaclara devam ediyorum bugun 12. Gunum tekrar kan verdim degerim yukselmis cok sukur

Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah hayırlı evlat yada evlatlar olur.bizde sorun bende o yüzden tedavi çok farklı bakalım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun bu benim 3.denemem oldu inşallah hayırlısı ile de son olur.

Amin canim evet sorunlara gore tedavi sekli degisiyor tek bi tedavi sekli uygulanmiyor insallah pozitif haber alirsin rabbim hayirlisiysa kucani almayi nasip etsin insallah

Slm kizlar nasilsiniz cok sukur biz bugun kesemizi gorduk hersey yolunda gidiyor nasip olursa pazartesi kalp atısı icin gitcez

Transfeim oldu beklyrum suan hic bir belirti yok birazcık canim sikildi herkeste bir belirti var
Canım belirti arama fazla benim 5.5.gün embriyosu transferin 7.günü hafif bel ağrısı ile hafif kasık ağrısı başladı hala daha ara ara devam ediyor ne göğüs sızı ne de aman aman bir ağrı yok sadece bugün sabah biraz miğdem bulandı kahvaltı yapamadım o kadar yani.

İcomi rahatlattin cnm cok sagol bnde belirti yok die kendimi üzüyordum

Cok sevindim ins saag saglin kucagina alirsib bndevtransger oldum sizde belirti var miydi bugub ucuncu gunum ve hic bisi hissetmiyorum
Amin canim cok saoalsin seninde hayirli olsun hic belirti arama herkeste farkli oluyo benim son gunler belim agridi ve hafif gogus sizisi vardi o kadar suan bile bi belirtim yok yani sadce sabah bulantim olup geciyor sen icini ferah tut test gunun ne zaman

Beni suan nasil mutlu ettiniz ya icim okdar cok rahatladiki test gunum 30 mayis 6.gun embriyosu blastosist dedi embbriyolog ins bnde guzel hberler veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…