İnşallah canım hakkında bu mübarek ayın hatrına hayırlısı olsun.icimi rhtlattiniz ins test gunumde mujdeli haberi veririm bnde
Ben yaşamadım ama olabiliyormuş bu durum canını sıkma rahat ol.Kizlar transfeein besinci gunu crinone jel kullanyrum ilk defa kahve akinti geldi bu nedir bilen varmi
Tmm cnm sagolasinBen yaşamadım ama olabiliyormuş bu durum canını sıkma rahat ol.
Rica ederim canım.Tmm cnm sagolasin
Hyrli cunalar cnm iyiyim sen nasilsinHayırlı cumalar kızlar nasılsınız?
İyiyim bende sabah beta tekrarı için acilde kan vericem bi an önce 3000 bulsun artık diyorum.hayırlısı benim düşük başladığı için biraz geç bulucak galiba.bugün senin 8.günün demi az kaldı seninde tahlile.Hyrli cunalar cnm iyiyim sen nasilsin
Canim ins degerin saglicakla kat kat artar bende dun kan verdim 36 cikti hatta bugun birdaha verecegim kan dualarimdasin cnm ins olumsuz hic dusunme ben bu yolda bunu cok ii anladimİyiyim bende sabah beta tekrarı için acilde kan vericem bi an önce 3000 bulsun artık diyorum.hayırlısı benim düşük başladığı için biraz geç bulucak galiba.bugün senin 8.günün demi az kaldı seninde tahlile.
Ayyy bir Hamiş daha eklendi aramıza demekki.çok sevindim canım gözün aydın inşallah hayırlısıyla sende kucağına alırsın değerlerin güzel güzel katlanır.bence yarın yap tekrar iki günde bir yapılması gerekiyor ya.Canim ins degerin saglicakla kat kat artar bende dun kan verdim 36 cikti hatta bugun birdaha verecegim kan dualarimdasin cnm ins olumsuz hic dusunme ben bu yolda bunu cok ii anladim
Cok sukur canim bnm bnde dun ilk defa kan verdim bugun kuafore gidecektim yinede kan vercem değerim artıo mu die bakacagim aslinda yarin yapicam ana esim yok calisacak o yuzden ole dsundumrabbim ins dileyen isteyen herkese nasip etsinAyyy bir Hamiş daha eklendi aramıza demekki.çok sevindim canım gözün aydın inşallah hayırlısıyla sende kucağına alırsın değerlerin güzel güzel katlanır.bence yarın yap tekrar iki günde bir yapılması gerekiyor ya.
Hayırlısı inşallah canım ramazan ayı bereketli geçicek galibaCok sukur canim bnm bnde dun ilk defa kan verdim bugun kuafore gidecektim yinede kan vercem değerim artıo mu die bakacagim aslinda yarin yapicam ana esim yok calisacak o yuzden ole dsundumrabbim ins dileyen isteyen herkese nasip etsin
Ewt cok sukur cnm baya hamile haberi alddik baaka grupta sen kani nereye verceksin hngi hastane erpaya mi gidecek sinHayırlısı inşallah canım ramazan ayı bereketli geçicek galiba
Canım ben denizlide oturmuyorum bulunduğum yerde acile de verdim 2 saat sonra çıkıcak sonuç.Ewt cok sukur cnm baya hamile haberi alddik baaka grupta sen kani nereye verceksin hngi hastane erpaya mi gidecek sin
Hadi ins istedgin gbibartar degerin cnmCanım ben denizlide oturmuyorum bulunduğum yerde acile de verdim 2 saat sonra çıkıcak sonuç.
Cok sevindim cnm ins sag salin kucagina alirsin değerin guzelKızlar sonucum çıkmış.17.gün 701.90 olmuş ayy çok mutlu oldum.
İnşallah canım.çarşambaya tekrar yapıcam ondan sonra belli olur artık kese görme günüm.Allah sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Cok sevindim cnm ins sag salin kucagina alirsin değerin guzel
Amin cnm ins kalp atisinida duyarsin bende kan verdim 7.gun 36,54 cikti 9.gun 60,82 cikti nasil sence degerİnşallah canım.çarşambaya tekrar yapıcam ondan sonra belli olur artık kese görme günüm.Allah sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.
Güzel canım ikiye yakın katlamış maşallah Allah ın izniyle güzel güzel devam ederAmin cnm ins kalp atisinida duyarsin bende kan verdim 7.gun 36,54 cikti 9.gun 60,82 cikti nasil sence deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?