Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Amin cnm ins kalp atisinida duyarsin bende kan verdim 7.gun 36,54 cikti 9.gun 60,82 cikti nasil sence deger
Canim hayirli olsun bi hamisimizda oldu cok sukur jel bende de kahverengi geliyo arada normalmis korkma cok sevindim insallah artarak devam eder degerin keseyi kalp atisini duyarsin rabbim saglikla vakti zamaninda kucani almayi nasip etsin

Canim hayirli olsun bi hamisimizda oldu cok sukur jel bende de kahverengi geliyo arada normalmis korkma cok sevindim insallah artarak devam eder degerin keseyi kalp atisini duyarsin rabbim saglikla vakti zamaninda kucani almayi nasip etsin
Cok sukur canim bebislerim tutundu keseyi kalp atisini duyariz minik mucizelerimin sende ins cnm sag salim sende kucagina al

Slm kizlar bugun cok sukur kalp atisini duyduk sanirim dunyanin en guzel sesiydi cok agladim icimde pit pit atan bir kalp olduna hala inanamiyorum rabbim bu guzel duyguyu isteyen herkese yasatsin insallah

Tekrardan gözün aydın canım inşallah bizlerde o günleri yaşarız ve paylaşırız.
Amin insallah canim dun sabah uyandigimda cok az pembe renkte lekelenmem olmustu cok korktum ama sukur devami gelmedi cok sitresliydim bugun olabiliyomus devamli ve agrili olmadikca korkma dediler sukur minigim benleymis

Amin insallah canim dun sabah uyandigimda cok az pembe renkte lekelenmem olmustu cok korktum ama sukur devami gelmedi cok sitresliydim bugun olabiliyomus devamli ve agrili olmadikca korkma dediler sukur minigim benleymis
Çok sevindim canım senin adına biraz daha dikkat et kendine en ufak bişeyde hemen doktora danış.

İyiyim canım sen nasılsın.nasipse salı sabahtan gidecem çok çok heyecanlıyım.oğluma bile bugün söyledim hamile olduğumu.dayanamadım artık insanın içinde tutması ne zor.
Ay cok heycanli ya hadi guzel haberlerini bekliyorum benimde sali gunu aniden kanamam oldu acayip korktum cok agladim dusuk oldu sandim hemen gittik doktora cok sukur bebek iyiymis ama neden kanama oldu bilemediler bu dusuk riskiymis dikkat etcen dediler progestan igne verdi onu yapiliyorum hergun evde yatiyorum hic bsy yapmiyorum sali ogleden sonra kontrolum var bakalim igneye ne kadsr devam etcem belli olcak rabbim bebeklerimizi korusun kimseye boyle bsy yasatmasin cok zormus

Amin canım.çok geçmiş olsun sanada.Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…