Canim en son degerim 1115 cikti carsamba gunu tekrar kan vercem ins keseyi gorurum
Canim degerin 3 bini gecince kese icin randevu veriyolar carsamba randevunu alirsin buyuk ihtimalle hadi bakalik hayirlisi olsun haberdar etCanim en son degerim 1115 cikti carsamba gunu tekrar kan vercem ins keseyi gorurum
İns 3000 bulurCanim degerin 3 bini gecince kese icin randevu veriyolar carsamba randevunu alirsin buyuk ihtimalle hadi bakalik hayirlisi olsun haberdar et
Son yaptığından kaç gün sonra istediler canım tahlili kesin bulur merak etmeİns 3000 bulurHber ederim cnm
Dort gun sonra yap dediler cnmSon yaptığından kaç gün sonra istediler canım tahlili kesin bulur merak etme
Bnde bitek bnde var sanırdım aksam erken de yatsam 6 da kalyrum gec de yatsam 6 da kalkiyorum bir turlu uykum gelmiyorKızlar sizin uyku düzeniniz nasıl? Ben akşam erkende yatsam geçte yatsam sabah 5 buçuk 6 da kalkıyorum.gece zaten mutlaka tuvalet için en az bir kere uyanıyorum oğlumda gayet güzel uyurdum.bunda transferden 3 yada 4 gün sonra uykusuz geceler başladı.
Canım toplasam sabaha kadar 4 yada 5 saat anca uyuyorum.aynen sabah erkenden kalkıncada akşam olmuyor günler geçmiyor.Bnde bitek bnde var sanırdım aksam erken de yatsam 6 da kalyrum gec de yatsam 6 da kalkiyorum bir turlu uykum gelmiyor
Ben allahtan calisiyorum da aksam nasil oluyor bilmiyorunCanım toplasam sabaha kadar 4 yada 5 saat anca uyuyorum.aynen sabah erkenden kalkıncada akşam olmuyor günler geçmiyor.
Canim baslarda bende ogleydim uykularim kacmisti bel agrim cok vardi simdi sukur sadece gec uykuya daliyorum oda progestan igne maf etti yatamiyorum onsan oluyo bende gece sık sık lavabo icin uyaniyorum cok sivi tuket dediler o yuzden oluyoKızlar sizin uyku düzeniniz nasıl? Ben akşam erkende yatsam geçte yatsam sabah 5 buçuk 6 da kalkıyorum.gece zaten mutlaka tuvalet için en az bir kere uyanıyorum oğlumda gayet güzel uyurdum.bunda transferden 3 yada 4 gün sonra uykusuz geceler başladı.
Canım senin bir dahaki kontrolün ne zaman artık aylık kontrol mü olacaksınCanim baslarda bende ogleydim uykularim kacmisti bel agrim cok vardi simdi sukur sadece gec uykuya daliyorum oda progestan igne maf etti yatamiyorum onsan oluyo bende gece sık sık lavabo icin uyaniyorum cok sivi tuket dediler o yuzden oluyo
Canim yarin kontrolum var sonra 12. Haftada gitcem bi aksilik olmazsaCanım senin bir dahaki kontrolün ne zaman artık aylık kontrol mü olacaksın
Tamam canım.inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin RabbimCanim yarin kontrolum var sonra 12. Haftada gitcem bi aksilik olmazsa
Hadi gozun aydin canim sana 2 tane konulmustu 2 kese mi gorulduŞükür kızlar kalp atışını da hem gördük hem duyduk.rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Yok canım tek kese göründü bunada şükür.sağol canım.Hadi gozun aydin canim sana 2 tane konulmustu 2 kese mi goruldu
Tek olsun saglikli olsun hic sorun degil rabbim sag salim dogdunu nasip etsin insallahYok canım tek kese göründü bunada şükür.sağol canım.
Amin canımTek olsun saglikli olsun hic sorun degil rabbim sag salim dogdunu nasip etsin insallah
Canım sen muayene olacaktın dün sormayı unuttum nasıl bebişin.Tek olsun saglikli olsun hic sorun degil rabbim sag salim dogdunu nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?