Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Kızlar sizin uyku düzeniniz nasıl? Ben akşam erkende yatsam geçte yatsam sabah 5 buçuk 6 da kalkıyorum.gece zaten mutlaka tuvalet için en az bir kere uyanıyorum oğlumda gayet güzel uyurdum.bunda transferden 3 yada 4 gün sonra uykusuz geceler başladı.

Bnde bitek bnde var sanırdım aksam erken de yatsam 6 da kalyrum gec de yatsam 6 da kalkiyorum bir turlu uykum gelmiyor

Canim baslarda bende ogleydim uykularim kacmisti bel agrim cok vardi simdi sukur sadece gec uykuya daliyorum oda progestan igne maf etti yatamiyorum onsan oluyo bende gece sık sık lavabo icin uyaniyorum cok sivi tuket dediler o yuzden oluyo

Canim baslarda bende ogleydim uykularim kacmisti bel agrim cok vardi simdi sukur sadece gec uykuya daliyorum oda progestan igne maf etti yatamiyorum onsan oluyo bende gece sık sık lavabo icin uyaniyorum cok sivi tuket dediler o yuzden oluyo
Canım senin bir dahaki kontrolün ne zaman artık aylık kontrol mü olacaksın

Merhaba kizlar, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlere bir sorun olacak.
Ben İzmir'de tüp bebek yaptırdim ama takip için Denizli'de riskli gebelik uzmanına geliyorum. Özel sağlık hastanesi ile anlaşması varmış. Ortalama doğum fiyatları ne kadar bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…