Canim sonucum cikti 5071 olmus cok sukur ultrasonla bakca. BeklyruzKOKUNNHUZURR canım bugün kan vericektin sonucu alınca bizede bildir bekliyoruz.
Bugün mü bakılacak canım usg ile hadi Tekrardan gözün aydın.Canim sonucum cikti 5071 olmus cok sukur ultrasonla bakca. Beklyruz
Cok sukur iyi canim bende karindan muayene oldum bebisimizi gorduk kalp atisini duydukCanım sen muayene olacaktın dün sormayı unuttum nasıl bebişin.
Çok sevindim canım.proluton diye bir iğne demi ben transferden beri kullanıyorum 3 günde bir.benim de 26 haziran kontrolüm var o zaman kadar ilaçlara devam dedi doktor o kontrolden sonra bırakatırabilirim ilaçları dedi.hayırlısı inşallah hakkımızda.Cok sukur iyi canim bende karindan muayene oldum bebisimizi gorduk kalp atisini duydukdusuk riskim gitmis ama garanti olsun diye 1 ayda ilaclara igneye devam 3 gune olan bir igneyle degistirdik da iyi oldu benim icin bakalim 2 temmuzda gitcez nasipse kontrole
Evet canim ayni igne bizde bida gittimizde birakcakmisiz ilaclari bakalim artik hakkimizda hayirlisi olsun ben simdi 8+5 im sen ne kadar oldun aramizda kac hafta var :)Çok sevindim canım.proluton diye bir iğne demi ben transferden beri kullanıyorum 3 günde bir.benim de 26 haziran kontrolüm var o zaman kadar ilaçlara devam dedi doktor o kontrolden sonra bırakatırabilirim ilaçları dedi.hayırlısı inşallah hakkımızda.
Canım benim tam 7 hafta oldu bugün.12 gün var aramızda.Evet canim ayni igne bizde bida gittimizde birakcakmisiz ilaclari bakalim artik hakkimizda hayirlisi olsun ben simdi 8+5 im sen ne kadar oldun aramizda kac hafta var :)
Canım ne yaptın keseyi gördün mü merak ettim.Canim sonucum cikti 5071 olmus cok sukur ultrasonla bakca. Beklyruz
Cok sukur keseyi gordum cnm kalp atisinida duydummu rahatlayacagim sen nasilsin kalp atisini kacinci haftada duydunuzCanım ne yaptın keseyi gördün mü merak ettim.
Canım ben kese için gittiğimde duydum zaten 7.haftanın içindeydim ben o zaman bu ayın 26 altısında tekrar kontrolüm var o zaman ilaçları da bıraktırabilirmiş.sana ne dedi doktor.Cok sukur keseyi gordum cnm kalp atisinida duydummu rahatlayacagim sen nasilsin kalp atisini kacinci haftada duydunuz
İnşallah kalp atışınıda duyarsın canım ben de iyiyim şükür bi terslik yok şimdilik.dört gözle ikinci muayeneye bekliyorum.Cok sukur keseyi gordum cnm kalp atisinida duydummu rahatlayacagim sen nasilsin kalp atisini kacinci haftada duydunuz
Canım Allah nasip ettikten sonra hayırlısıyla olur dediğin gibi uzak mesafe olunca insan tedirgin oluyor git geller zor bak senin gibi bir arkadaşımız da havuz yapılmış bizim doktorda ve onunla benim aramda 12 gün var canım.bence burada dene derim ama karar senin.benim bu merkezde 2.denememde oldu canım daha öncede izmirde bir merkezde 1 denemem olmuştu ama oradan memnun kalmamıştım hiç güzel ilgi alaka yoktu canım buraya bakarak.Bu ayki adetimde ben de tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Havuz yöntemi yapılacak o kesin de. Herkes ankaraya istanbula git diyor. Yol, kalacak yer durumu beni endişelendiriyor. Kafam karışıyor sürekli. Sizlerin pozitif sonuclarini görünce cok mutlu oldum. Diyorum bu merkez de başarılı cok uzaga gitmeye gerek yok. En azindan kafam rahat olur git gel stresi yasamam. Tekrar hatirlatayim.Esimde bi problem yok şükür benim tek tupum yok ve amh düşük yas 39. Napicami bilemiyorum
Amin canım İnşallah aklıma geldikçe ediyorum canım.inşallah çabalarının sonucu çok güzel olur.sabrın sonu selamettir.Allah'ın izniyle bu sınavı geçeceksin.Amin canim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alin hayırlısıyla. Bizlere de dua edin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?