Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Canım sen muayene olacaktın dün sormayı unuttum nasıl bebişin.
Cok sukur iyi canim bende karindan muayene oldum bebisimizi gorduk kalp atisini duydukdusuk riskim gitmis ama garanti olsun diye 1 ayda ilaclara igneye devam 3 gune olan bir igneyle degistirdik da iyi oldu benim icin bakalim 2 temmuzda gitcez nasipse kontrole

Çok sevindim canım.proluton diye bir iğne demi ben transferden beri kullanıyorum 3 günde bir.benim de 26 haziran kontrolüm var o zaman kadar ilaçlara devam dedi doktor o kontrolden sonra bırakatırabilirim ilaçları dedi.hayırlısı inşallah hakkımızda.

Evet canim ayni igne bizde bida gittimizde birakcakmisiz ilaclari bakalim artik hakkimizda hayirlisi olsun ben simdi 8+5 im sen ne kadar oldun aramizda kac hafta var :)

Cok sukur keseyi gordum cnm kalp atisinida duydummu rahatlayacagim sen nasilsin kalp atisini kacinci haftada duydunuz
Canım ben kese için gittiğimde duydum zaten 7.haftanın içindeydim ben o zaman bu ayın 26 altısında tekrar kontrolüm var o zaman ilaçları da bıraktırabilirmiş.sana ne dedi doktor.

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Bu ayki adetimde ben de tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Havuz yöntemi yapılacak o kesin de. Herkes ankaraya istanbula git diyor. Yol, kalacak yer durumu beni endişelendiriyor. Kafam karışıyor sürekli. Sizlerin pozitif sonuclarini görünce cok mutlu oldum. Diyorum bu merkez de başarılı cok uzaga gitmeye gerek yok. En azindan kafam rahat olur git gel stresi yasamam. Tekrar hatirlatayim.Esimde bi problem yok şükür benim tek tupum yok ve amh düşük yas 39. Napicami bilemiyorum

Canım Allah nasip ettikten sonra hayırlısıyla olur dediğin gibi uzak mesafe olunca insan tedirgin oluyor git geller zor bak senin gibi bir arkadaşımız da havuz yapılmış bizim doktorda ve onunla benim aramda 12 gün var canım.bence burada dene derim ama karar senin.benim bu merkezde 2.denememde oldu canım daha öncede izmirde bir merkezde 1 denemem olmuştu ama oradan memnun kalmamıştım hiç güzel ilgi alaka yoktu canım buraya bakarak.

Aynen yeterki rabbim ol desin olur elbet. Tedavi surecim de uzun surecek en iyi sartlarda 6 ay. Nasil gider gelirim cok zorlar beni korkuyorum. Gidip tekrar gorussem iyi olacak galiba

Evet canım istersen tekrar bi görüş.benim burada ilk tedavim negatifle sonuçlanınca kayınvalidem çok uğraştı istanbula gitmem için ben istemedim 1 2 günlük bir iş değil ki bazen aylarca uğraşılıyor.bir de oğlum var okula giden onun içinde istemedim zaten şu iki saatlik yola gitmemi bile zor kabulleniyor çocuk kaldi ki günlerce ayrı kalsın.şükür rabbime sonuncusu tuttu inşallah kucaklarımızı da sağ salim almak nasip olur.bu mubarek gecede inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

Amin canim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alin hayırlısıyla. Bizlere de dua edin inşallah

Amin canim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alin hayırlısıyla. Bizlere de dua edin inşallah
Amin canım İnşallah aklıma geldikçe ediyorum canım.inşallah çabalarının sonucu çok güzel olur.sabrın sonu selamettir.Allah'ın izniyle bu sınavı geçeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…