Amin Allah razı olsunAmin canım İnşallah aklıma geldikçe ediyorum canım.inşallah çabalarının sonucu çok güzel olur.sabrın sonu selamettir.Allah'ın izniyle bu sınavı geçeceksin.
Meraba canim bende havuz yontemi ve pgt yaptim tam 4 kez opu oldum gecen sene eylulde basladik nisandada transferim oldu cok sukur pozitifi aldik rabbim nasip ettikten sonra heryerde olur senin icin yakin yer git gel daha iyi olur hele havuz yapacaksan her ay kontrolun olcak yumurta takibinde 3 gune gittigin olcak oyuzden yakin daha iyi sadece surec uzun biraz sabr edersen insallah karsiligini alirsin rabbim yardimcin olsunBu ayki adetimde ben de tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum. Havuz yöntemi yapılacak o kesin de. Herkes ankaraya istanbula git diyor. Yol, kalacak yer durumu beni endişelendiriyor. Kafam karışıyor sürekli. Sizlerin pozitif sonuclarini görünce cok mutlu oldum. Diyorum bu merkez de başarılı cok uzaga gitmeye gerek yok. En azindan kafam rahat olur git gel stresi yasamam. Tekrar hatirlatayim.Esimde bi problem yok şükür benim tek tupum yok ve amh düşük yas 39. Napicami bilemiyorum
Şükür çok güzel gidiyor arkadaşım benim bugün 8.haftam doldu aynen benim de 3.denememde tuttu.sizin doktorunuz kim Yunus bey mi.sizin nasıl gidiyor hamileliğinizMerhaba arkadaşlar Sizleri epeydir takip ediyorum artık üyelik açıp yazmak istedimBende 21 mayıs da transfer oldum 5. Gün embriyosu.30 Mayıs'ta çok şükür pozitif sonucu aldık 3. Denememizde. Pazartesi de keseyi gördük. İki hafta sonraya kalp atışı için gün verdi bakalım iki hafta nasıl geçeceksizler kaç haftalık oldunuz bu arada nasıl gidiyor
Evet Yunus bey benimde 3 denemeyi de Yunus hoca da yaptırdık şimdi de onda devam etmek istiyoruz. Çok alıştık doktorumuza :)çok şükür iyi gidiyor şimdilik bi sıkıntımız Yok ama kalp atışını duymadan insan rahat edemiyor yine de. Hayırlısı ile duyarız inşallah bir an evvel :))benim 6+2 oldu bugün ama devlet hastanesinde kese görmüştüm doktor 4 haftalık gibi dedi biraz tedirgin oldum açıkcası geriden mi geliyor diye ama kese 8 mm di normal gibi sanki. Sizin kaç mm di kese muayenesinde hatırlıyor musunuzŞükür çok güzel gidiyor arkadaşım benim bugün 8.haftam doldu aynen benim de 3.denememde tuttu.sizin doktorunuz kim Yunus bey mi.sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz
Canım ben 6+6 da gittim kese görmeye biz şükür kalp atışınıda duyduk az da olsa.kese değilde bebeğin boyutuydu galiba yunus beyin bize söylediği 4mm 6mm kadar demişti.sen neden yunus beye gitmedin kese için.merak etme geç tutunmuşta olabilir canım.seni en iyi tedaviyi yapan doktorun bilgilendirir.Evet Yunus bey benimde 3 denemeyi de Yunus hoca da yaptırdık şimdi de onda devam etmek istiyoruz. Çok alıştık doktorumuza :)çok şükür iyi gidiyor şimdilik bi sıkıntımız Yok ama kalp atışını duymadan insan rahat edemiyor yine de. Hayırlısı ile duyarız inşallah bir an evvel :))benim 6+2 oldu bugün ama devlet hastanesinde kese görmüştüm doktor 4 haftalık gibi dedi biraz tedirgin oldum açıkcası geriden mi geliyor diye ama kese 8 mm di normal gibi sanki. Sizin kaç mm di kese muayenesinde hatırlıyor musunuz
Mesajini yeni gordum cnm cok sukur kalp atisini duydukİnşallah kalp atışınıda duyarsın canım ben de iyiyim şükür bi terslik yok şimdilik.dört gözle ikinci muayeneye bekliyorum.
çok güzel bir duygu onun minicik kalp sesini duymak.ikinci kontrolün ne zaman canım ilaç konusunda ne dedi sana peki.Mesajini yeni gordum cnm cok sukur kalp atisini duyduk
Hayırlısıyla inşallah kalp atışınıda duyarsın canım zaman geçmek bilmiyor benimde 26 sında 2.kontrolüm var gün sayıyorum sabırsızlıkla.Ya ben normalde beta hcg ve ilaç yazdırmak için gitmiştim doktor da kese gözükmüştür bakalım deyince o şekilde baktı. Bi de Denizli'de değilim ben Yunus hoca kalp atışı için çağırdı artık iki hafta sonrasına .
İlaclara dwvam temmuzun ilk haftasi tekrar gidecegimçok güzel bir duygu onun minicik kalp sesini duymak.ikinci kontrolün ne zaman canım ilaç konusunda ne dedi sana peki.
6+3 de kalp atisini duyduk cnmMerhaba öncelikle hayırlı olsun. Benim sizinle hemen hemen aynı sizin sanırım 18 i transfer benim 21 i. Ne zamn duydunuz kalp atışını kaç haftalıktı acaba bize iki hafta sonra ya gün verdiler de zamn zor geçiyor baya :)
Canim uc ay femamed duphaston estrofem icilecekmis 4 temmuzda ikinci kontrolumçok güzel bir duygu onun minicik kalp sesini duymak.ikinci kontrolün ne zaman canım ilaç konusunda ne dedi sana peki.
Bakalım canım bana daha demedi hangi ilaçları ne kadar kullanıcağımı haftaya salı gidecem ben o zaman söyleyecek bana sen hangi ilaçları kullanıyordun tedavinin başından beri.Canim uc ay femamed duphaston estrofem icilecekmis 4 temmuzda ikinci kontrolum
Duptaston estrofem crinone jel bunlar cnm basibdan beri kullanyrumBakalım canım bana daha demedi hangi ilaçları ne kadar kullanıcağımı haftaya salı gidecem ben o zaman söyleyecek bana sen hangi ilaçları kullanıyordun tedavinin başından beri.
Tamam canım benim daha fazla ilaçlarım hapkardan şikayetim yok ta iğneler ve jeli bıraksak diye bekliyorum.gerçi herşey bebişlerimiz için rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDuptaston estrofem crinone jel bunlar cnm basibdan beri kullanyrum
bende jeli kullanmak istmyrum hiç inş saglıcakla büyürlerde bırakırızTamam canım benim daha fazla ilaçlarım hapkardan şikayetim yok ta iğneler ve jeli bıraksak diye bekliyorum.gerçi herşey bebişlerimiz için rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?