Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Meraba canim bende havuz yontemi ve pgt yaptim tam 4 kez opu oldum gecen sene eylulde basladik nisandada transferim oldu cok sukur pozitifi aldik rabbim nasip ettikten sonra heryerde olur senin icin yakin yer git gel daha iyi olur hele havuz yapacaksan her ay kontrolun olcak yumurta takibinde 3 gune gittigin olcak oyuzden yakin daha iyi sadece surec uzun biraz sabr edersen insallah karsiligini alirsin rabbim yardimcin olsun

Merhaba arkadaşlar Sizleri epeydir takip ediyorum artık üyelik açıp yazmak istedimBende 21 mayıs da transfer oldum 5. Gün embriyosu.30 Mayıs'ta çok şükür pozitif sonucu aldık 3. Denememizde. Pazartesi de keseyi gördük. İki hafta sonraya kalp atışı için gün verdi bakalım iki hafta nasıl geçeceksizler kaç haftalık oldunuz bu arada nasıl gidiyor

Şükür çok güzel gidiyor arkadaşım benim bugün 8.haftam doldu aynen benim de 3.denememde tuttu.sizin doktorunuz kim Yunus bey mi.sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz

Şükür çok güzel gidiyor arkadaşım benim bugün 8.haftam doldu aynen benim de 3.denememde tuttu.sizin doktorunuz kim Yunus bey mi.sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz
Evet Yunus bey benimde 3 denemeyi de Yunus hoca da yaptırdık şimdi de onda devam etmek istiyoruz. Çok alıştık doktorumuza :)çok şükür iyi gidiyor şimdilik bi sıkıntımız Yok ama kalp atışını duymadan insan rahat edemiyor yine de. Hayırlısı ile duyarız inşallah bir an evvel :))benim 6+2 oldu bugün ama devlet hastanesinde kese görmüştüm doktor 4 haftalık gibi dedi biraz tedirgin oldum açıkcası geriden mi geliyor diye ama kese 8 mm di normal gibi sanki. Sizin kaç mm di kese muayenesinde hatırlıyor musunuz

Canım ben 6+6 da gittim kese görmeye biz şükür kalp atışınıda duyduk az da olsa.kese değilde bebeğin boyutuydu galiba yunus beyin bize söylediği 4mm 6mm kadar demişti.sen neden yunus beye gitmedin kese için.merak etme geç tutunmuşta olabilir canım.seni en iyi tedaviyi yapan doktorun bilgilendirir.

Ya ben normalde beta hcg ve ilaç yazdırmak için gitmiştim doktor da kese gözükmüştür bakalım deyince o şekilde baktı. Bi de Denizli'de değilim ben Yunus hoca kalp atışı için çağırdı artık iki hafta sonrasına .

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Benim sizinle hemen hemen aynı sizin sanırım 18 i transfer benim 21 i. Ne zamn duydunuz kalp atışını kaç haftalıktı acaba bize iki hafta sonra ya gün verdiler de zamn zor geçiyor baya :)

Hayırlısıyla inşallah kalp atışınıda duyarsın canım zaman geçmek bilmiyor benimde 26 sında 2.kontrolüm var gün sayıyorum sabırsızlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…