İnşallah canım her şey onları sağlıkla kavuşabilmek için.bende jeli kullanmak istmyrum hiç inş saglıcakla büyürlerde bırakırız
Biz iyiyiz kuzum buyuyoruz kilo almaya basladim yavas yavas 2 temmuz kontrolumuz var ilac igneye devam sen nasilsin nasil gidiyorGünaydın kızlar nasılsınız?ne durumdasınız acaba.
Aynen canım benim hamile kaldığım ilk andan beri kilo alımı başlamıştı hiç miğde bulantısı falan çekmedim şükür o yüzden direk kilo almakla başladım dombili olucam bu gidişle.benimde bu salı kontrolüm var bakalim inşallah iyidir bebişim.bu gittiğimde herşey yolunda ise ilaçları bırakacam ben.sabırsızlıkla bekliyorum bi an önce gelsede günüm görsem bebişi diye.Biz iyiyiz kuzum buyuyoruz kilo almaya basladim yavas yavas 2 temmuz kontrolumuz var ilac igneye devam sen nasilsin nasil gidiyor
Hadi kontrole az kalmis buyuk ihtimal birakirsin ilaclari ben bant kullaniyodum piyasada bulamadik kalmamis onun yerine estrofemi vajinal kullaniyorum fitil gibi ins bende gittimde birakirim ilaclari bende cok sivilce yapti 11 haftalik olcaz ben 3.5 kg aldim:) bebisi bizden erken gorcen haber vermeyi unutma :)Aynen canım benim hamile kaldığım ilk andan beri kilo alımı başlamıştı hiç miğde bulantısı falan çekmedim şükür o yüzden direk kilo almakla başladım dombili olucam bu gidişle.benimde bu salı kontrolüm var bakalim inşallah iyidir bebişim.bu gittiğimde herşey yolunda ise ilaçları bırakacam ben.sabırsızlıkla bekliyorum bi an önce gelsede günüm görsem bebişi diye.
Tamam canım veririm.sende benim gibi almışsın ben de 2.5 kilo falan aldım 3 kiloya yakın bizde 9+1 olduk canım.Hadi kontrole az kalmis buyuk ihtimal birakirsin ilaclari ben bant kullaniyodum piyasada bulamadik kalmamis onun yerine estrofemi vajinal kullaniyorum fitil gibi ins bende gittimde birakirim ilaclari bende cok sivilce yapti 11 haftalik olcaz ben 3.5 kg aldim:) bebisi bizden erken gorcen haber vermeyi unutma :)
Canım ben de fazla bilgi sahibi değilim doktor hakkında bilmediğim bişey hakkında da biliyormuş gibi yazamam demi.ama çok güler yüzlü ve iyi bir insan.sen nasıl bir bilgi istiyorsunYok mu aranızda Yunus bey hakkında bilgi verecek insanlar.umutsuzluk kötü birşey hepimiz bu yollardan geçiyoruz .Demek ki insan çabuk unutuyor kötü günlerini...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ama ben hep kendi kendime söz veririm Allahım kucağıma Bebek verirse geçirdiğim zorlu süreçlerimi deneyimlerimi herkesle paylaşıp birilerine umut ışığı olcam inşallah ....
Meraba nasil bilgi istiyorsunuz anlamadim ama burdaki cogu kisi yunus beyin hastasi ve coguda tedavilerinden memnunlar cok sukur pozitif alan cok kisiyiz bence tup bebekte denizlide en iyi doktor bu yuzden cok yogun her hastaya hemsireye numarasi veriyolar msjla veya telle bi sorununda, kafana takilan bsyde ulasabiliyosun yunus bey isinde oldukca basarili kibar sakin anlayisli birisi tanidigim en iyi doktor seni sorunlarini dinleyip en iyi yontemi uygular her hasta ve tedavi sekli farkli oluyor ama en iyi bilgiyi doktordan alirsin on gorusme yapabilirsin insallah pozitif sonuc alirsinizYok mu aranızda Yunus bey hakkında bilgi verecek insanlar.umutsuzluk kötü birşey hepimiz bu yollardan geçiyoruz .Demek ki insan çabuk unutuyor kötü günlerini...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ama ben hep kendi kendime söz veririm Allahım kucağıma Bebek verirse geçirdiğim zorlu süreçlerimi deneyimlerimi herkesle paylaşıp birilerine umut ışığı olcam inşallah ....
Merhaba canım benim bayramda kanamam oldu progestan iğne başladık çok şükür iyiyiz şu anda:)tabi kanama olunca epey bi korktuk. Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah. Senin nasıl gidiyor salı sanırım kontrolün benim de pazartesi :)) progestan iğneden çok sıkıntı çekiyorum prolutona değişirir diye umuyorum :))Günaydın kızlar nasılsınız?ne durumdasınız acaba.
Geçmiş olsun canım inşallah tekrar yaşamazsın.iyiyim ben de şükür evet salı kontrolüm var çok heyecanlıyım.Merhaba canım benim bayramda kanamam oldu progestan iğne başladık çok şükür iyiyiz şu anda:)tabi kanama olunca epey bi korktuk. Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah. Senin nasıl gidiyor salı sanırım kontrolün benim de pazartesi :)) progestan iğneden çok sıkıntı çekiyorum prolutona değişirir diye umuyorum :))
Tedavi için gitmeyi düşünüyorsanız hiç düşünmeden gidin derim. Yunus bey çok iyi bir doktor. Güler yüzü ve samimiliği hastasını sakinleştiriyor. Ve tabi hemşireleri de öyle hepsi güler yüzlü ve anlamadığın birşey olduğunda tlf numarası veriyorlar istediğin zaman arayıp sorabiliyorsun. Biz 2 saatlik yol olmasına rağmen hala kontrollerimizi yunus beye gidip geliyoruz ve nasipse doğumda orada olacak. Yani diyeceğim Bi git muayene ol ne demek istediğimi anlayacaksın canımYok mu aranızda Yunus bey hakkında bilgi verecek insanlar.umutsuzluk kötü birşey hepimiz bu yollardan geçiyoruz .Demek ki insan çabuk unutuyor kötü günlerini...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.ama ben hep kendi kendime söz veririm Allahım kucağıma Bebek verirse geçirdiğim zorlu süreçlerimi deneyimlerimi herkesle paylaşıp birilerine umut ışığı olcam inşallah ....
Günaydın canım dün kontrolün nasıl geçti.Merhaba canım benim bayramda kanamam oldu progestan iğne başladık çok şükür iyiyiz şu anda:)tabi kanama olunca epey bi korktuk. Rabbim bi daha yaşatmaz inşallah. Senin nasıl gidiyor salı sanırım kontrolün benim de pazartesi :)) progestan iğneden çok sıkıntı çekiyorum prolutona değişirir diye umuyorum :))
Günaydın canım iyi geçti çok şükür. Bir ay sonraya randevu verdi iğne, ilaç, jel, bant hepsi devam. Progestanı prolutona çevirdi:)senin de güzel geçer inşallah muayeneden sonra haber ver bizlere de :) bu arada benim jel kahverengi geliyor sizde de oluyor mu doktora söyledim ama pek bişey demediGünaydın canım dün kontrolün nasıl geçti.
Canım jel yüzünden tahriş oluyor o da kuruyunca rengi koyulaşıyor benim de geçenlerde olmuştu hatta siyah renkte idi önemli bişey olsa söylerdi zaten doktor saatler geçmiyor az kaldı ama bir türlü vakit geçmiyor.tamam veririm canım .Günaydın canım iyi geçti çok şükür. Bir ay sonraya randevu verdi iğne, ilaç, jel, bant hepsi devam. Progestanı prolutona çevirdi:)senin de güzel geçer inşallah muayeneden sonra haber ver bizlere de :) bu arada benim jel kahverengi geliyor sizde de oluyor mu doktora söyledim ama pek bişey demedi
Çok güzel geçer canım inşallah çok iyi anlıyorum dün bende öyleydim Allah tan sabahtandı randevu:) pıt pıt kalp atışlarını duyunca çok rahatlıyor insan :)) senin kaçıncı hafta şu anCanım jel yüzünden tahriş oluyor o da kuruyunca rengi koyulaşıyor benim de geçenlerde olmuştu hatta siyah renkte idi önemli bişey olsa söylerdi zaten doktor saatler geçmiyor az kaldı ama bir türlü vakit geçmiyor.tamam veririm canım .
Yarın 10.haftası dolacak inşallah canım son adet tarihine göreÇok güzel geçer canım inşallah çok iyi anlıyorum dün bende öyleydim Allah tan sabahtandı randevu:) pıt pıt kalp atışlarını duyunca çok rahatlıyor insan :)) senin kaçıncı hafta şu an
Canım şükür herşey yolunda jeli günde bir e düşürdü 3 günde bir iğnem vardı onuda haftada 1 e düşürdü dekort diye hapım vardı onu bıraktık temmuzun 20 inde kontrolüm var tekrar.benim doktorun hesabına göre 9+4 olmuşuz bugün.Çok güzel geçer canım inşallah çok iyi anlıyorum dün bende öyleydim Allah tan sabahtandı randevu:) pıt pıt kalp atışlarını duyunca çok rahatlıyor insan :)) senin kaçıncı hafta şu an
Çok şükür canım iyi senin azalmış baya ilaçlar darısı bize artık :))Canım şükür herşey yolunda jeli günde bir e düşürdü 3 günde bir iğnem vardı onuda haftada 1 e düşürdü dekort diye hapım vardı onu bıraktık temmuzun 20 inde kontrolüm var tekrar.benim doktorun hesabına göre 9+4 olmuşuz bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?