Canım bunada şükür yinede vitaminler birlikte 6 tane ilacım var 5 tanesi her gün kullanıcam 1 tane haftalık.maşallah bayağı büyümüş başı kolu bacağı gövdesi belli oluyor. Tam net olmasada.ilk gördüğümüzle şimdikinin arasında fark var yani.yaklaşık 2.5 cm imiş boyuda.rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatsın bu güzel duyguları.Çok şükür canım iyi senin azalmış baya ilaçlar darısı bize artık :))
Kuzum hersey yolunda olmasina sevindim benimde pazartesi kontrolum var 12+3 olcaz ilaclari buyuk ihtimal birakiriz demisti bakalim artik sen bida gittiginde cinsiyet belli olcak mi ki kacinci haftada soyluyo ay meraktan catlicam yemin ederrim keske pazartesi belli olsaCanım şükür herşey yolunda jeli günde bir e düşürdü 3 günde bir iğnem vardı onuda haftada 1 e düşürdü dekort diye hapım vardı onu bıraktık temmuzun 20 inde kontrolüm var tekrar.benim doktorun hesabına göre 9+4 olmuşuz bugün.
Benim bir dahaki gidişimde tam 13 haftalık olucak canım.bilmiyorum ki belli olurmu hep bir heyecan bizim hamilelikler hep bir merak.3 aydan sonra belli olur galiba erkek daha önce belli oluyor kız biraz daha geç Allah hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin inşallah kız ya da erkek.Kuzum hersey yolunda olmasina sevindim benimde pazartesi kontrolum var 12+3 olcaz ilaclari buyuk ihtimal birakiriz demisti bakalim artik sen bida gittiginde cinsiyet belli olcak mi ki kacinci haftada soyluyo ay meraktan catlicam yemin ederrim keske pazartesi belli olsa
Kontrole yunus beye mi gidiyorsunuz? Eğer ona gidiyorsan büyük ihtimal tahminde bulunur canım biz sormadan 12 haftada tahminde bulunmuştu. Sağlıklı olsunlar da. Bu arada bizimde Pazartesi kontrolümüz var yunus beyleKuzum hersey yolunda olmasina sevindim benimde pazartesi kontrolum var 12+3 olcaz ilaclari buyuk ihtimal birakiriz demisti bakalim artik sen bida gittiginde cinsiyet belli olcak mi ki kacinci haftada soyluyo ay meraktan catlicam yemin ederrim keske pazartesi belli olsa
Canım peki tahmin doğru çıktımı benim bir sonraki gidişim de 13 haftalık olucak biraz daha net olur o zaman galiba.Kontrole yunus beye mi gidiyorsunuz? Eğer ona gidiyorsan büyük ihtimal tahminde bulunur canım biz sormadan 12 haftada tahminde bulunmuştu. Sağlıklı olsunlar da. Bu arada bizimde Pazartesi kontrolümüz var yunus beyle
Erkek gibi ama kesin sonuç için erken demişti ki öylede oldu bir daha gittiğimiz kontrolde kesinleşti ve kız dediCanım peki tahmin doğru çıktımı benim bir sonraki gidişim de 13 haftalık olucak biraz daha net olur o zaman galiba.
Amin canım kız erkek hayırlısı rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almak nasip olsun inşallah.Erkek gibi ama kesin sonuç için erken demişti ki öylede oldu bir daha gittiğimiz kontrolde kesinleşti ve kız dedierken olduğu için yanılma payı olabiliyor. Ama kesin tutturduğu da vardır eminim ki. Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Evet canim yunus beyle devam ediyorum onemli olan saglikli olmasi tabi kiz erkek hic farketmez belki karsilasiriz senin kac haftalik oldu doguma az kalmis olmaliKontrole yunus beye mi gidiyorsunuz? Eğer ona gidiyorsan büyük ihtimal tahminde bulunur canım biz sormadan 12 haftada tahminde bulunmuştu. Sağlıklı olsunlar da. Bu arada bizimde Pazartesi kontrolümüz var yunus beyle
Amin canım inşallah aynenAmin canım kız erkek hayırlısı rabbim hepimize sağsalim kucağımıza almak nasip olsun inşallah.
Akşam üzeri bizim randevu 4 den sonra sizin?Evet canim yunus beyle devam ediyorum onemli olan saglikli olmasi tabi kiz erkek hic farketmez belki karsilasiriz senin kac haftalik oldu doguma az kalmis olmali
Bizim saat 2 de canim denk gelmicez o zaman az kalmis masallah rabbim saglikli sekilde kucaniza almayi nasip etsin insallahAkşam üzeri bizim randevu 4 den sonra sizin?
29 haftaya gircez az kaldı Eylül başı kucağımıza alcaz nasipse.
Amin canım sağol hepimiz sağ salim kucağımıza alırız inşallahBizim saat 2 de canim denk gelmicez o zaman az kalmis masallah rabbim saglikli sekilde kucaniza almayi nasip etsin insallah
Şimdiden hayırlı olsun tedavin canım.Sonunda dün yunus beye gidebildim. Histereoskopi olmama karar verdi. Ona gore tekrar konusucaz. Ama doğum kontrol hapina basladik. Kullandigim vitaminlere devam edecekmisim bunlara bir de dhea ekledi. Havuz yontemi istedigimi soyledim. Pek sicak bakmadi. Tedaviye baslayalim elimizde ne var bakalim degerlendirelim dedi.
Tum sorularima tek tek cevap verdi acikladi. Yaklaşımı cok iyiydi.
Merak eden arkadaslar vardı. Onlar icin söylüyorum
Çok teşekkür ederim.Şimdiden hayırlı olsun tedavin canım.
Canim tedavin hayirli olsun dogum kontrol hapi genelde veriliyor kist olusmasin diye dhea bende kullandim yumurtaliklarini uyarici bir ilac sayi kalite artirmasi icin bakarsin yumurtan cok olur guzel dollenir 5. Gune cok gelir havuza gerek kalmaz zaten yunus bey tedaviye baslamadan havuza karar vermez benim 5. Gune 1 kalinca karar verdi ins sende gerek kalmaz canimSonunda dün yunus beye gidebildim. Histereoskopi olmama karar verdi. Ona gore tekrar konusucaz. Ama doğum kontrol hapina basladik. Kullandigim vitaminlere devam edecekmisim bunlara bir de dhea ekledi. Havuz yontemi istedigimi soyledim. Pek sicak bakmadi. Tedaviye baslayalim elimizde ne var bakalim degerlendirelim dedi.
Tum sorularima tek tek cevap verdi acikladi. Yaklaşımı cok iyiydi.
Merak eden arkadaslar vardı. Onlar icin söylüyorum
Insallah canim. Teşekkür ederimCanim tedavin hayirli olsun dogum kontrol hapi genelde veriliyor kist olusmasin diye dhea bende kullandim yumurtaliklarini uyarici bir ilac sayi kalite artirmasi icin bakarsin yumurtan cok olur guzel dollenir 5. Gune cok gelir havuza gerek kalmaz zaten yunus bey tedaviye baslamadan havuza karar vermez benim 5. Gune 1 kalinca karar verdi ins sende gerek kalmaz canim
Slm canim sukur hersey yolunda riskli donemi atlatmisiz normal hayata donebilirmisimKızlar bugün doktor kontrolü olanlar vardı neler yaptınız?
oyy maşallah teyzesinin kuzusuna nazar değmesin inşallah.çok sevindim canım senin adına.olsun bakalım annesi bir dahaki gidişinde gösterir belki.kaç haftalık oldu canım seninki.Slm canim sukur hersey yolunda riskli donemi atlatmisiz normal hayata donebilirmisimikili tarama icin kan verdim 1 hafta sonra cikcak telefonla arayip ogrencem ilaclarimi ignemi hepsini kestik cok sukur yuzumde ellerimde sislik vardi cok kilo aldim ve yuzumde sivilce cok cikti hepsi ilaclardanmis kesince duzene girer artik dedi yunus bey karbonhidrati kesip protein agirlikli beslencem sut yumurta yogurt et tavuk agirliklikli sadce 1 tane ilacim var vitamin verdi onu kullancam cinsiyeti malesef ogrenemedik doktor amcamiz da erken dedi soylemedi azcikda sabretcez bir ay sonra kontrolumuz var bakalim artik ins o zaman gosterir sipa cok hareketliydi kipir kipir eli ayagi durmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?