- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Amin kuzum cok saolasin ins bakalimoyy maşallah teyzesinin kuzusuna nazar değmesin inşallah.çok sevindim canım senin adına.olsun bakalım annesi bir dahaki gidişinde gösterir belki.kaç haftalık oldu canım seninki.
Bu ayın 20 sinde canım tam 13 haftalık olucaz o gün.belki gösterir bakalım hayırlısı şimdiden isim teleşına düştük kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun diye.Amin kuzum cok saolasin ins bakalimBgun 12+3 duk canim ayin 20 sinde kontrolumuz var 15 haftalik olcaz sanirim cinsiyet belli olur artik senin ayin kacinda kontrolun o zaman kac haftalik olcaksin
Ayni gun ogrencez o zamanBu ayın 20 sinde canım tam 13 haftalık olucaz o gün.belki gösterir bakalım hayırlısı şimdiden isim teleşına düştük kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun diye.
Aynen canım hep bir heyecan.öylemi benim randevu saat 4 te senin ki kaçtaAyni gun ogrencez o zamanhadi bakalim hayirlisi olsin saglikli olsunlarda onemli degil her asama hep bi heycanla merakla geciyo
Saat 1 de canimAynen canım hep bir heyecan.öylemi benim randevu saat 4 te senin ki kaçta
Seninki erkenmiş belki karşılaşırız demiştim saatler yakın olsaydıSaat 1 de canim
MerhabaNasılsınız kızlar?
Canım korkulacak bişey yok iki yıl önce bende olmuştum kısa sürüyor sakin ol inşallah bir problem çıkmaz temizdir rahimin.Merhaba
Sali günü histereoskopi olucam cok heyecanli ve gerginim.
InşallahCanım korkulacak bişey yok iki yıl önce bende olmuştum kısa sürüyor sakin ol inşallah bir problem çıkmaz temizdir rahimin.
Geçmiş olsun canım.şükür iyi gidiyor.yok canım daha ilaçlarıma devam ediyorum haftaya cuma kontrolüm var bakalim bu sefer bıraktıracakmı bende çok merak ediyorum.Sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik. Hala ilaclara devam ediyor musun
Ben hala kullanıyorum kan sulandırıcı iğneyi o serumdan transfer olduktan sonra bana da yapıldı canım belki sana da düşük önleyici iğneden de verir.hayırlısı inşallah rabbim en kısa zaman da sana da yaşatsın bu duyguları.Teşekkür ederim.
Bana da kan sulandırıcı igne falan başlayacakmış. Bir de intralipid serum yapacaklar transfer zamani. Simdiden bir torba ilacim oldu. Bakalim napıcaz
Teşekkür ederim.
Bana da kan sulandırıcı igne falan başlayacakmış. Bir de intralipid serum yapacaklar transfer zamani. Simdiden bir torba ilacim oldu. Bakalim napıcaz
Merhabalar yunus beyle ilgili deneyimlerinizi bu baslik altinda paylaşıyoruz.merhabalar ben baştan beri okuyamadım çünkü çok fazla vaktim yok çalılıyorum. tüp bebek başlayacak gibiyiz bizde doktorlar şuan için başka bir çare yok diyor süreç nasıl bana özetlerseniz çok sevinirim başlangıç ücretleri aşamalar kaç ay sürüyor doktor yaklaşımı vs çok kafam karışık. yunus bey de mi olsa başka yer mi arasam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?