Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

oyy maşallah teyzesinin kuzusuna nazar değmesin inşallah.çok sevindim canım senin adına.olsun bakalım annesi bir dahaki gidişinde gösterir belki.kaç haftalık oldu canım seninki.
Amin kuzum cok saolasin ins bakalim Bgun 12+3 duk canim ayin 20 sinde kontrolumuz var 15 haftalik olcaz sanirim cinsiyet belli olur artik senin ayin kacinda kontrolun o zaman kac haftalik olcaksin

Amin kuzum cok saolasin ins bakalim Bgun 12+3 duk canim ayin 20 sinde kontrolumuz var 15 haftalik olcaz sanirim cinsiyet belli olur artik senin ayin kacinda kontrolun o zaman kac haftalik olcaksin
Bu ayın 20 sinde canım tam 13 haftalık olucaz o gün.belki gösterir bakalım hayırlısı şimdiden isim teleşına düştük kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun diye.

Bu ayın 20 sinde canım tam 13 haftalık olucaz o gün.belki gösterir bakalım hayırlısı şimdiden isim teleşına düştük kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun diye.
Ayni gun ogrencez o zaman hadi bakalim hayirlisi olsin saglikli olsunlarda onemli degil her asama hep bi heycanla merakla geciyo

Histeroskopi oldum. Dinleniyorum. Biraz basiklik, darlik varmis rahimimde onu duzeltmis yunus bey. vitaminlere devam ediyorum. Adeti bekliyoruz. Ona gore tup bebek tedavisine basliycaz belki.

Sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik. Hala ilaclara devam ediyor musun
Geçmiş olsun canım.şükür iyi gidiyor.yok canım daha ilaçlarıma devam ediyorum haftaya cuma kontrolüm var bakalim bu sefer bıraktıracakmı bende çok merak ediyorum.

Teşekkür ederim.
Bana da kan sulandırıcı igne falan başlayacakmış. Bir de intralipid serum yapacaklar transfer zamani. Simdiden bir torba ilacim oldu. Bakalim napıcaz

Teşekkür ederim.
Bana da kan sulandırıcı igne falan başlayacakmış. Bir de intralipid serum yapacaklar transfer zamani. Simdiden bir torba ilacim oldu. Bakalim napıcaz
Ben hala kullanıyorum kan sulandırıcı iğneyi o serumdan transfer olduktan sonra bana da yapıldı canım belki sana da düşük önleyici iğneden de verir.hayırlısı inşallah rabbim en kısa zaman da sana da yaşatsın bu duyguları.

Teşekkür ederim.

merhabalar ben baştan beri okuyamadım çünkü çok fazla vaktim yok çalılıyorum. tüp bebek başlayacak gibiyiz bizde doktorlar şuan için başka bir çare yok diyor süreç nasıl bana özetlerseniz çok sevinirim başlangıç ücretleri aşamalar kaç ay sürüyor doktor yaklaşımı vs çok kafam karışık. yunus bey de mi olsa başka yer mi arasam bilemiyorum

Merhabalar yunus beyle ilgili deneyimlerinizi bu baslik altinda paylaşıyoruz.
Süreçle ilgili bilgi her ciftin ayrı değerlendirilmesi gerekiyor. Tedavi kişiye ozel planlanıyor. Bunu da ancak dr seçiminden sonra yapabilirsiniz.
Genel olarak adetin ikinci ya da üçüncü günü hormon testleri yapilir. Tedavi planlanir. Ilaclar ve dozajlari belirlenir. 8-12 gun kadar yumurta geliştirici ilaclar sonra yumurta toplama ve embriyo olusmasi beklenir. En son olarak 3. Ya da 5. Gun embriyo transferi yapilir. Asagi yukari 15-20 gunluk bir tedavi sureci. Genel olarak tedavi sekli bu.
Ucretler tedaviler kullanilan ilaclar dr un secimine ve kisiye göre hatta infertilite çeşidine göre degisir.
Umarim yardımcı olabilmisimdir.
Tup bebek sureci zahmetli bir surec malesef. Hem maddi hem maddi hem de zaman olarak. Bizler de çalışıyoruz. 9 da eve geldigim gunler oluyor. Vakit ayırıp araştırmanızı yapin. Iyi bir merkez ve dr seçin once. Onlar sizi yonlendirir. Umarim tedaviniz sonucu bebeginize kavuşursunuz

slm kızlar yunus hocanın randevu için aradı ama ağustos ayına kadar dolu dedi bayan randevu almadan gitsek olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…