Canım aradığın zaman sorsaydın tedaviye başlamak istiyorum gelsem aradan alırmısınız diye o sana söylerdi olur yada olmaz diye.slm kızlar yunus hocanın randevu için aradı ama ağustos ayına kadar dolu dedi bayanrandevu almadan gitsek olur mu
Tamam canım birde öyle dene bakalım inşallah muayene olabilirsin yarın öğleden sonra benim de kontrolüm var.sordum canım ağustos ayına kadar dolu yunus bey dedi.neyse bakalım yarın bi gideyim rica ederim beklerim belki boşluk olur
Canim nasil gecti kontrolun cinsiyetinizi ogrendiniz miTamam canım birde öyle dene bakalım inşallah muayene olabilirsin yarın öğleden sonra benim de kontrolüm var.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Güzelce bir tatil yapıp öyle baslayin bence de. Ben tatil yapamiycam galiba. bir ay ertelesemiydim diye düşünüyorum. Umarim buna deger...Gittim ama muayene olamadım doktor bey cumartesi yokmuş çok yoğun.ağıstos ayı benim iznim olduğu için eylül başı randevu aldık.yanındaki hemşire hanımlar çok yardımcı oldular bileği verdiler ilk izlenim güzeldiiçim de umut ışığı tekrar yandı kimbilir Yunus hoca derdimin çaresidir
Evet canım tüp bebek.bence gayet deneyimli bir doktor inşallah hayırlısı ile sana da vesile olur Rabbim isteyen herkese içinde size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.İnşallah canımsenin tüp bebek miydi peki nasıl Yunus hoca ilk defa gidiyorum.miyom ameliyatı oldum kasım ayında üniversitede.bakalım hem kontrol hem Yunus hocadan Bilgi alıp nasıl bir yol izleyelim diye sorcaz.görünürde sorun yok ama bakalım hayırlısı
Super cok sevindimKızlar güzel geçti muayene haftasıyla aynı gidiyormuş bebek ense kalınlığıda güzel çıktı ikili test istedi sonucu haftaya çarşamba çıkarmış o zaman arayıp öğrenicem.jel hariç diğer ilaçları bıraktırdı ve yeni vitamin yazdı ama cinseyiti belli değil daha.ağustosun 16 ında kontrolüm var bakalım o zaman belki gösterir.
Her sey yolunda olmasina sevindim canim masallah minige bizim ikili test temiz geldi sukur bgn bizimde kontrolumuz vardi mide yanmalarim icin ilac yazdirdim bide demir vitamini eklendi cinsiyetide ogrendik 15. Haftamizda kizimiz olcak insallah darisi isteyenlerin basina olsunKızlar güzel geçti muayene haftasıyla aynı gidiyormuş bebek ense kalınlığıda güzel çıktı ikili test istedi sonucu haftaya çarşamba çıkarmış o zaman arayıp öğrenicem.jel hariç diğer ilaçları bıraktırdı ve yeni vitamin yazdı ama cinseyiti belli değil daha.ağustosun 16 ında kontrolüm var bakalım o zaman belki gösterir.
Amin canım inşallah.senin için ben de çok sevindim canım test sonucu inşallah bizimde temiz çıkar.oy ne güzel başlarsın artık hazırlıklara.hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip etsin Rabbim.Her sey yolunda olmasina sevindim canim masallah minige bizim ikili test temiz geldi sukur bgn bizimde kontrolumuz vardi mide yanmalarim icin ilac yazdirdim bide demir vitamini eklendi cinsiyetide ogrendik 15. Haftamizda kizimiz olcak insallah darisi isteyenlerin basina olsun
Amin canim aynen ufaktan başlarım artık hazirliklara bizimde vidaki kontrol ayrintili ultrason icin denipolda olcak bir ay sonra oraya gitcez hic bitmiyo sitresi telasasi sende mide agrisi yanma eksime varmi bu hafta basladi bende cok kotu oluyorum sabahlarıAmin canım inşallah.senin için ben de çok sevindim canım test sonucu inşallah bizimde temiz çıkar.oy ne güzel başlarsın artık hazırlıklara.hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip etsin Rabbim.
Miğde ağrısı çok nadir oluyor yanmalarim da ara sıra tetikleyen şeyleri yiyince oluyor genelde.Amin canim aynen ufaktan başlarım artık hazirliklara bizimde vidaki kontrol ayrintili ultrason icin denipolda olcak bir ay sonra oraya gitcez hic bitmiyo sitresi telasasi sende mide agrisi yanma eksime varmi bu hafta basladi bende cok kotu oluyorum sabahları
Inşallah canimHer şeyde vardır bir hayır canım.sabret bir ay daha yapacak bişey yok.sabrın sonu selamet olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?