Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

yardm seni de bu sayfadan haberdar etmek istedim. Umarim guzel haberlerimizi burada paylasiriz. Benim kaldi 1 hafta....

Canim merhaba. Bende de rezerv. Sıkıntısı var yunus bey nasil. Bi tedavi uyguluyor merak ettim

Merhaba @bayanumay
Herkesin durumu birbirinden farkli oldugu icin boyle sorulari cevaplamak cok dogru olmuyor aslinda. Ama ben de puregon, menogon gibi klasik ilaclar bir de adini hatirlayamadigim bir kac degisik ilac kullanildi. Transfer sonrasinda da su an kullandigim ilaclar var.
Ben soyle dusunuyorum, sıksık dojtor degistirmek yerine tanidigin ve guvendigin seni tanidigina inandigin bir doktora devam etmek onemli. Cunku her yeni doktor basvurunda o seni, adet dongunu, vucudunun ilaclara tepkisini ilk kez taniyor. Oysa surece devam ettiginde doktorun seni ve vucudunu tepkisini igrenip tedaviyi ona gore daha iyi sekillendirebiliyor.
O yuzden bence tedavine ve takibine devam et.
Ne yazik ki dunyada herkesin cocugu olmuyor bu isin gercek kismi ama yine de umarim sonunda hepimiz guzel haberler alacagiz.

Merhaba @bayanumay
Herkesin durumu birbirinden farkli oldugu icin boyle sorulari cevaplamak cok dogru olmuyor aslinda. Ama ben de puregon, menogon gibi klasik ilaclar bir de adini hatirlayamadigim bir kac degisik ilac kullanildi. Transfer sonrasinda da su an kullandigim ilaclar var.
Ben soyle dusunuyorum, sıksık dojtor degistirmek yerine tanidigin ve guvendigin seni tanidigina inandigin bir doktora devam etmek onemli. Cunku her yeni doktor basvurunda o seni, adet dongunu, vucudunun ilaclara tepkisini ilk kez taniyor. Oysa surece devam ettiginde doktorun seni ve vucudunu tepkisini igrenip tedaviyi ona gore daha iyi sekillendirebiliyor.
O yuzden bence tedavine ve takibine devam et.
Ne yazik ki dunyada herkesin cocugu olmuyor bu isin gercek kismi ama yine de umarim sonunda hepimiz guzel haberler alacagiz.

Dayanamadim ve erkenden verdim kanimi.... Sonuc pozitif !!!!
Dr Yunus Aydin'in eline emegine saglik, Allahima sukurler olsun.

Tesekkur ederim. Su an daha cok erken ama kan degerlerim iyi gidiyor. Insallah saglikla devam eder.
Bu kadar bile beni cok mutlu etti. Yunus Bey'e cok tesekkur ediyorum.
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... kan değerleriniz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…