Canim merhaba. Bende de rezerv. Sıkıntısı var yunus bey nasil. Bi tedavi uyguluyor merak ettimtebrik ederim sonuç aldınız mı bilmiyorum ama Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah. bende de erken rezevr yetmezliği var. 21 yaşımdan beri. şuan 28 yaşındayım. 5. tedavimdeyim. yarın 3. gün transferi yapılacak. sizin kaç yumurta oluştu. kaçı döllendi ve kaliteleri nasıldı. kaçıncı gün embriyosuydu bilgi verir misiniz?
Teşekkür ederim canim
Bizim burda yagmur yok ama sizin ordaki yagmurun bereketi bizi de etkilesin ☺benim bugun 6..gunum bitiyor sizin 7. Gununuz mu?Bugun yağan yağmur bereket olsun hepimizeeee
Benim 10. Gunum. Pazar gunu idrar yapacagim. Pazartesi kan verecegim.Bizim burda yagmur yok ama sizin ordaki yagmurun bereketi bizi de etkilesin ☺benim bugun 6..gunum bitiyor sizin 7. Gununuz mu?
Kaldi 3 gun aslinda ama pazara denk geliyor. Kani pazartesi verecegim.
Hayırlı olsunDayanamadim ve erkenden verdim kanimi.... Sonuc pozitif !!!!
Dr Yunus Aydin'in eline emegine saglik, Allahima sukurler olsun.
Cok tesekkur ederim. Insallah devamlarini goruruzHayırlı olsun
İnşallah allah yardımcınız olsunCok tesekkur ederim. Insallah devamlarini goruruz
Hayirli olsun canim saglikla gelsin huzurlu mutlu özgür yasam diliyorumDayanamadim ve erkenden verdim kanimi.... Sonuc pozitif !!!!
Dr Yunus Aydin'in eline emegine saglik, Allahima sukurler olsun.
Tesekkur ederim. Su an daha cok erken ama kan degerlerim iyi gidiyor. Insallah saglikla devam eder.Hayirli olsun canim saglikla gelsin huzurlu mutlu özgür yasam diliyorum
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... kan değerleriniz nasıl?Tesekkur ederim. Su an daha cok erken ama kan degerlerim iyi gidiyor. Insallah saglikla devam eder.
Bu kadar bile beni cok mutlu etti. Yunus Bey'e cok tesekkur ediyorum.
Tam hatirlamiyorum ama 2ye katlandi. Katlanmayi takip edecegiz. Insallah hayirlisiyla saglikla devam eder.hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... kan değerleriniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?