- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
inşallah canım hayırlısı olsun kucağına almak nasip etsin rabbim... aminn inşallah bizlere de nasip olurTam hatirlamiyorum ama 2ye katlandi. Katlanmayi takip edecegiz. Insallah hayirlisiyla saglikla devam eder.
Darisi tum dileyenlerin basina.
Iyi etmissin cnm..inşallah güzel haberleri paylasiriz .girmemistim o yüzden yeni gördüm sayfayi..hayirli olsun sayfan..yardm seni de bu sayfadan haberdar etmek istedim. Umarim guzel haberlerimizi burada paylasiriz. Benim kaldi 1 hafta....
Tebrikler cnm...çok sevindim..Allah tamamina erdirsin.Dayanamadim ve erkenden verdim kanimi.... Sonuc pozitif !!!!
Dr Yunus Aydin'in eline emegine saglik, Allahima sukurler olsun.
Merhaba cnm..aynı sorun bendede var..rezervim az.ama yaşım senden büyük. .şükürler olsun yunus beyin tedavisi sayesinde iki embiri olustu donduruldu..bu ana bile gelemiyordum hep tedavi yarida kaliyordu iptal oluyordu. ..inşallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizinde...tebrik ederim sonuç aldınız mı bilmiyorum ama Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah. bende de erken rezevr yetmezliği var. 21 yaşımdan beri. şuan 28 yaşındayım. 5. tedavimdeyim. yarın 3. gün transferi yapılacak. sizin kaç yumurta oluştu. kaçı döllendi ve kaliteleri nasıldı. kaçıncı gün embriyosuydu bilgi verir misiniz?
Kendi doktorunuz kimdi ? Nerde oturuyorsunuz cnm siz ?Biz güven duymakta cok zorlandik cunku bu hastaneye yunus bey gelmeden once heo kötü seyler soylediler. ondan cok korkuyordum sonucta maddi manevi yoruluyoruz. ama kendi doktorumu o kadar seviyordumki o yunus beyi onerince tamam dedim iyikide demişim
Tebrikler cnm.rabbim tamamina erdirsin..Teşekkür ederim pozitif benim darisi başınıza :))
Denizlide oturuyorum. kendi doktorum tekden semih mun ondan önce cok doktor gezdim senih bey sayesinda yunus beyle tanıştımKendi doktorunuz kimdi ? Nerde oturuyorsunuz cnm siz ?
benim 5 yumurtam oluyor. sağlıklılar da kaliteleri de iyi oluyor 5. günü bile gitti ama ne yazıkki tutunma olmuyor. doktorum genetik bozukluktan şüpheleniyor. Bakalım nolacak? 5. tedavim de negatif sonuçlandı. Allahtan bi mucizem var. artık doğal deneyecez olursa olur yoksa yapacak birşey yok.Merhaba cnm..aynı sorun bendede var..rezervim az.ama yaşım senden büyük. .şükürler olsun yunus beyin tedavisi sayesinde iki embiri olustu donduruldu..bu ana bile gelemiyordum hep tedavi yarida kaliyordu iptal oluyordu. ..inşallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizinde...
Allah yardimcimiz olsun. .Allahtan sizin bi tane varmış. .rabbim inşallah ikinciyide verir..benim 5 yumurtam oluyor. sağlıklılar da kaliteleri de iyi oluyor 5. günü bile gitti ama ne yazıkki tutunma olmuyor. doktorum genetik bozukluktan şüpheleniyor. Bakalım nolacak? 5. tedavim de negatif sonuçlandı. Allahtan bi mucizem var. artık doğal deneyecez olursa olur yoksa yapacak birşey yok.
Cok tesekkur ederim. Amin.Tebrikler cnm...çok sevindim..Allah tamamina erdirsin.
Negatif sonuclanmasina uzuldum. Hayirlisi olsun demekten baska care yok. Olur da ileride tekrar ivf dusunur isen Yunus Bey ile gorusmeni oneririm. Hakkinizda hayirlisi olsun.benim 5 yumurtam oluyor. sağlıklılar da kaliteleri de iyi oluyor 5. günü bile gitti ama ne yazıkki tutunma olmuyor. doktorum genetik bozukluktan şüpheleniyor. Bakalım nolacak? 5. tedavim de negatif sonuçlandı. Allahtan bi mucizem var. artık doğal deneyecez olursa olur yoksa yapacak birşey yok.
Ben takipteyim zaten :)docdryunusaydin olarak facebooktan da takip edebilirsiniz
Hayir ben yazmadim. Facebookta mi gordun? Benim orada yorumum yok henuz cunku cevremdeki insanlar tuo bebek surecimi bilmiyor.@ecechic bunu senmi yazdin cnm
Zorlu yolculuğumuz sırasında bize rehberlik eden bu süreci uzakta olmamıza rağmen hiç proplemsiz ve bize verdiği güvenle sıfır endişe ile atlatmamızı sağlayan hocam iyiki sizi tanımışız.Tek kelimeyle mükemmel bir insansınız sizi çok seviyor ve takdir ediyorum.
Bir sikayetim yok bhcg yuksek iyi gidiyor. Haftaya ultrasona gidicez. Bakalim hayirlisi.@ecechic nasıl gidiyor cnm ?
Evet..anladim cnm..Hayir ben yazmadim. Facebookta mi gordun? Benim orada yorumum yok henuz cunku cevremdeki insanlar tuo bebek surecimi bilmiyor.
Oh çok şükür cnm..ne güzel. Maşallah. .rabbim tamamına erdirsin ins.cnm.Ben kalp atimini gordum. Allah her isteyene hayirli zamanda saglikli evlat versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?