Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

öncelikle bu başlık altında yazılanları okudum ve güzel haberleri alanları çok tebrik ederim. inşallah Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder..
aslında güzel haberleri aldıktan sonra başımdan geçenleri yazmayı düşünüyordum...malesef ki şuan güzel bir haberim yok .... 2 aşılama geçirdim. 1. mehmet gencer, 2. nihat güldü. ikisinde de sonuç başarısız. nihat gülü daha önceden tanıdığım için direk ona karar verip gittim o sırada yunus bey diye bir dr geldiğini öğrendim ama son anda karar değiştiremedim ve nihat beyde devam ettim... şimdi ise babür kaleli ve yunus aydın arasındayım. 3. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum. ama bu 3. aşılama gereksiz mi olur direk tüp bebeğe mi geçmeyelim onu da bilmiyorum ( aileme bu konuları açamadığım için buraya yazmak istedim...tecrübelerinize güvenerek düşüncelerinizi almak istiyorum paylaşırsanız çok sevinirim

canım aşılama yaptırma direk tüp bebeğe geç derim. ben de 2 defa aşılama yaptırdım ve pişmanım

galiba haklısın. hayal kırıklığından başkja birşey değil.. herkesin sorunları farklı olduğu için kimisinin işine yarıyor tabiki...
tüp bebeğe geçicem sanırım..sen tüp bebek yaptırdın mı peki

Merhaba
Benim doktorumda yunus bey
Olumlu sonuç alanlar burada mı acaba birde sizlerdeki sorunlar neydi ????

Merhaba
Benim doktorumda yunus bey
Olumlu sonuç alanlar burada mı acaba birde sizlerdeki sorunlar neydi ????
Ben de mayıs da yaptırmayı düşünüyorum tüp bebeği. Artık son kararımı vereceğim İstanbul'a daha iyi bi hastaneye mi gitmeliyim yoksa şansımı burda mı denemeliyim.

Ben de mayıs da yaptırmayı düşünüyorum tüp bebeği. Artık son kararımı vereceğim İstanbul'a daha iyi bi hastaneye mi gitmeliyim yoksa şansımı burda mı denemeliyim.
Karar tabi ki sizin ama bence cok uzaklarda aramayin. Yunus Bey son guncel bilgileri yakindan takip ediyor. Ben guvendim. Guzel sonuc aldim. Darisi basiniza insallah.

Biraz gec bir cevap olacak ancak bence yunus beye danisip surece nasil devam edeceginizi onunla beraber kararlastirabilirsiniz. Sizin icin su an tup mu asilama mi gerekli oldugu konusunda size yol gosterecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…