Merhaba nisa ben hala doğum kontrol hapi kullaniyorum. Pazartesi baskılayıcı igneye basliycam. Uzun protokol gibi bisey oluyo galiba. Diger adetle de tedaviye basliycaz nasip olursaNasılsınız kızlar hiç sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor hamilelikler tedaviler.
Hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın.şükür iyiyim bende gece uykusuzluk ve yorgun kalkma dışında bir sıkıntım yok şükür.benim de perşembe kontrolüm var belki bu sefer öğreniriz cinsiyetini.birde çok kilo aldım şimdiye kadar 6 kiloya yakın aldım daha 4 ay olmadı bile.Me
Merhaba nisa ben hala doğum kontrol hapi kullaniyorum. Pazartesi baskılayıcı igneye basliycam. Uzun protokol gibi bisey oluyo galiba. Diger adetle de tedaviye basliycaz nasip olursa
Sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik
Kilolar alınır verilir üzülme. Sonra verirsin yeterki sen ve bebis sağlıklı olsun.Hayırlısı canım geç olsun da güç olmasın.şükür iyiyim bende gece uykusuzluk ve yorgun kalkma dışında bir sıkıntım yok şükür.benim de perşembe kontrolüm var belki bu sefer öğreniriz cinsiyetini.birde çok kilo aldım şimdiye kadar 6 kiloya yakın aldım daha 4 ay olmadı bile.
Ben gebe diilim ama benim de yuksek. Sikma canını bir ilac kullaniyorsun dozajini ayarliyorlar ve hicbir sorunun kalmiyor. Hatta gebelik bittiginde ilaci biraktirabilirler bile. Senin durumunda olan birkac arkadaşımın cok sağlıklı bebekleri oldu. Yarın da doktora gidiyorsun vakit kaybetmeden hic bi sorun olmazKızlar aranızda hiç tsh hormonu yükselen oldu mu benim yüksek çıkmış normalden ve bebeğe zararlıymış tabi hemşireler sağolsun bana bu şekilde söylemedi kendim öğrendim yarın endokrine gideceğim çok korkuyorum bebeğe bi şey olmasından
İnşallah benim bebeğimde hala sağlıklıdır çok sağol cevabın İçinBen gebe diilim ama benim de yuksek. Sikma canını bir ilac kullaniyorsun dozajini ayarliyorlar ve hicbir sorunun kalmiyor. Hatta gebelik bittiginde ilaci biraktirabilirler bile. Senin durumunda olan birkac arkadaşımın cok sağlıklı bebekleri oldu. Yarın da doktora gidiyorsun vakit kaybetmeden hic bi sorun olmaz
Canım bende tiroit hastasıyım hamile kalınca normalden biraz daha yüksek çıktı ama yunus bey ilacı yükseltmeye gerek görmedi her gitmemde tsh hormonuna bakılıyor.eğer fazla yüksek değilse o yüzden müdahale edilmemiştir.Kızlar aranızda hiç tsh hormonu yükselen oldu mu benim yüksek çıkmış normalden ve bebeğe zararlıymış tabi hemşireler sağolsun bana bu şekilde söylemedi kendim öğrendim yarın endokrine gideceğim çok korkuyorum bebeğe bi şey olmasından
4,82 olarak çıkmış canım 2,5 altında olması gerekiyormuş gebelikteCanım bende tiroit hastasıyım hamile kalınca normalden biraz daha yüksek çıktı ama yunus bey ilacı yükseltmeye gerek görmedi her gitmemde tsh hormonuna bakılıyor.eğer fazla yüksek değilse o yüzden müdahale edilmemiştir.
Merhabalar bende paü de yaptim doktorum ibrahim fenkciydi ama her seyle cihan kabukcu ilgileniyor hastaneyi tavsiye etmem ben negatif sonuc aldim genelde hastalar bu durumda daha deneyimli bir hastanede yapmanizi öneririm ben cok pismanim yaptirdigima labaratuvarlari iyi degil ve henuz tup bebekte yeniler yinede karar sizinSelam kızlar bende Pau de başlıca tedaviye...ama ben tüp bebek merkezi başkanı ibrahim fenkciyi. Dusunuyorum ama hepiniz yunus hoca demiş. ? Neden yunus hoca? Diğer hocaya hiç gideniniz yok mu.?
Eğer rapor ile yaptırmayacaksanız paü yü tavsiye etmem eşimin sperm sonuçları bile fazla çıkıyordu ama aslında öyle değilmiş laboratuvar olarak zayıf bence paü.Selam kızlar bende Pau de başlıca tedaviye...ama ben tüp bebek merkezi başkanı ibrahim fenkciyi. Dusunuyorum ama hepiniz yunus hoca demiş. ? Neden yunus hoca? Diğer hocaya hiç gideniniz yok mu.?
Özel sağlık hastanesinde çalışıyor canım. Başta sormuşsun ya neden yunus aydın diye Bi git görüş neden onu tavsiye ettiğimizi anlarsın. Çevremdekileri bile ona yönlendirdim hepsi çok memnun.Kızlar çok tsk ederim ...bunları gözönüne alacagim. Peki bu yunus aydın Pau demi. ? Yoksa özel saglikta mi? Ben ona girmeye karar verdim
Rapor cikarilmiyor. Fiyatlar hakkinda hastaneyle gorusun arayin sorun degisiklik oldu galibaKızlar yunus aydın da aşılama ne kadar ya da tüp bebek ne kadar? Rapor cikartiliyor mu orada
Cok sukur iyiyiz canim buyuyoruz yavas yavas ayrintili ultrasona girdik ciktik temiz geldi sukur bir ay sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilcak bakalim sen nasilsim nasil gidiyorS Sabrsukurdua nasılsın canım uzun zamandır yazmıyorsun nasıl gidiyor hamilelik?
Aynen canım bizde büyüyoruz dün sağlık ocağında ilk aşımı oldum eylül 12 si bizde detaylı ultrasona girecez bakalım günler yavaş yavaş geçiyor sabırsız bir şekilde doğumu bekliyorum.Cok sukur iyiyiz canim buyuyoruz yavas yavas ayrintili ultrasona girdik ciktik temiz geldi sukur bir ay sonraki kontrolde seker yuklemesi yapilcak bakalim sen nasilsim nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?