Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Kızlar nasılsınız? Uzun zamandır kimseden ses çıkmıyor.tedavileriniz ve hamilelikleriniz nasıl gidiyor.
Iyiyiz sukur canim gecen hafta rahatsizlandik kanda mikrop cikti ishal kusmada vardi yunus bey 1 gun hastanede yatis verdi serumlarla toparlandik sukur yarin seker yuklememiz yapilacak siz nasilsiniz ne durumdasiniz

Iyiyiz sukur canim gecen hafta rahatsizlandik kanda mikrop cikti ishal kusmada vardi yunus bey 1 gun hastanede yatis verdi serumlarla toparlandik sukur yarin seker yuklememiz yapilacak siz nasilsiniz ne durumdasiniz
Çok geçmiş olsun canım.bizde şükür iyiyiz ayın 12 sinde ayrıntılı ultrason çekildi şükür hiç bir problem çıkmadı ama sezaryen olucam yine miyomlar rahim ağzına çok yakınmış.bizim de ekimin 15 inde şeker yüklemesi yapılacak.birde geceleri bacaklarım çok ağrıyor.

Iyi hadi cok sukur temiz gelmis canim ben da dogumu sormadim tupler sezeryan oluyk diye duydum ama tabi sorun olmuyosa normal istiyorum bakalim zaman ne gostercek bendede aşırı baş agrisi ve bel agrisi oluyo hele geceleri bel agrisindan uyuyamiyorum

Canım baş ağrısı su alımı az ise de oluyormuş bol su içmeye çalış.normal bide hamilelikte baş ağrıları sen bütün ilaçları bırakmışmıydın ben hala jeli kullanıyorum onu bıraktırmadı inşallah bu gidişimde bıraktırır.

Yunus beyde bol su ic dedi iciyorum aslinda ins en kisa zamanda gecer hadi ya ben 12. Haftada biraktim ilaclari simdi vitamin ve kan hapim var

Yunus beyde bol su ic dedi iciyorum aslinda ins en kisa zamanda gecer hadi ya ben 12. Haftada biraktim ilaclari simdi vitamin ve kan hapim var
Evet ya diğerlerini benimde çok oluyor bırakalı ama bitek jeli ve vitamini kullanıyorum kan hapı falan kullanmıyorum şimdilik.

Merhaba hanımlar size birşey danışmak istedim hidrosalpenks tanısıyla tüpümün birisi alındı diğeriylede hamile kalma ihtimalimin çok çok az olduğunu söyledi doktor o ihtimalede sadece yaşım küçük olduğu içinmiş şuan 23 yaşındayım yinede şükür rahatsızlığım vesile oldu ve öğrendim ancak tüp bebekle anne olabileceğimi fakat bende Yunus beyde tedaviye başlamak istiyorum araştırmalaraım sonucu f randevu almadan önce çok merak ediyorum sigortasız olarak ne kadar bir ücret istenmekte yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar transferim yapıldı. Iki adet 5. Gun embriyosu. Kaliteleri iyi dendi. Bugun 7. Gunum. Vücudumu dolasan ağrılarım var. Kol bacak bel... sürekli bir agrim yok ama bilemiyorum. Sol kasigim da arada zonkluyor. Tuttu mu tutmadi Ne hissedecegimi bilemiyorum. Ruh halim surekli degisiyor. Dualarınızı bekliyorum...

Hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle agrilara takili kalma tutma tutmama belirtisi degil onlar herkesde degisiyo tutan ark vardi hic agrisi yoktu bende cok kasik ve bel agrisi olmustu mesela ben 6. Gun evde test yaptim cikti evde test yapmayi dusunuyo musun

Dusunuyorum ama cok da korkuyorum. Cesaret edemedim. Erken gebelik testi mi almistin. Öylesine bir test mi. Bilmiyorumki çıkarmı

Hayırlısı olsun inşallah canım.benim de 7.gün adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrıları başlamıştı daha önce de iki kere negatif olmuştu onlarda hiç ağrı sızı olmamıştı.gerçi herkesin farklı oluyor ben 9.gün kanda çıkınca normal gebelik testi de yapmıştım çok silik çıkmıştı ikinci çizgi benim geç tutundu zannedersem.ben öyle tahmin ediyorum.inşallah sanada hayırlı sonuçlar almak nasip olur.

Dusunuyorum ama cok da korkuyorum. Cesaret edemedim. Erken gebelik testi mi almistin. Öylesine bir test mi. Bilmiyorumki çıkarmı
Bende cok korktum ama dayanamadim varsa cikar yoksa kendimi alistirayim diye dusundum 6. Aksam ve 7. Gun erken gebelik testi yapmistim cikmisti canim 8. Gunde normal test yaptim onda da cikti

Canım tahlil yaptırdın mı dün 10.gündü galiba merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…