- 26 Eylül 2017
- 389
- 708
- 23
- 33
Ilkini atlattin hadi bakalim bende 10nunda 2. Dozu olcam sizin cinsiyet belli oldu mu canim?Aynen canım bizde büyüyoruz dün sağlık ocağında ilk aşımı oldum eylül 12 si bizde detaylı ultrasona girecez bakalım günler yavaş yavaş geçiyor sabırsız bir şekilde doğumu bekliyorum.
Evet canım Allah nasip ederse kızımız olucak inşallahIlkini atlattin hadi bakalim bende 10nunda 2. Dozu olcam sizin cinsiyet belli oldu mu canim?
Kizlar cogaliyo desene gozunuz aydin rabbim vatana millete hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallahEvet canım Allah nasip ederse kızımız olucak inşallah
Amin inşallah hepimizin kide hayırlı evlat olsun inşallahKizlar cogaliyo desene gozunuz aydin rabbim vatana millete hayirli evlat olmalarini nasip etsin insallah
Iyiyiz sukur canim gecen hafta rahatsizlandik kanda mikrop cikti ishal kusmada vardi yunus bey 1 gun hastanede yatis verdi serumlarla toparlandik sukur yarin seker yuklememiz yapilacak siz nasilsiniz ne durumdasinizKızlar nasılsınız? Uzun zamandır kimseden ses çıkmıyor.tedavileriniz ve hamilelikleriniz nasıl gidiyor.
Çok geçmiş olsun canım.bizde şükür iyiyiz ayın 12 sinde ayrıntılı ultrason çekildi şükür hiç bir problem çıkmadı ama sezaryen olucam yine miyomlar rahim ağzına çok yakınmış.bizim de ekimin 15 inde şeker yüklemesi yapılacak.birde geceleri bacaklarım çok ağrıyor.Iyiyiz sukur canim gecen hafta rahatsizlandik kanda mikrop cikti ishal kusmada vardi yunus bey 1 gun hastanede yatis verdi serumlarla toparlandik sukur yarin seker yuklememiz yapilacak siz nasilsiniz ne durumdasiniz
Iyi hadi cok sukur temiz gelmis canim ben da dogumu sormadim tupler sezeryan oluyk diye duydum ama tabi sorun olmuyosa normal istiyorum bakalim zaman ne gostercek bendede aşırı baş agrisi ve bel agrisi oluyo hele geceleri bel agrisindan uyuyamiyorumÇok geçmiş olsun canım.bizde şükür iyiyiz ayın 12 sinde ayrıntılı ultrason çekildi şükür hiç bir problem çıkmadı ama sezaryen olucam yine miyomlar rahim ağzına çok yakınmış.bizim de ekimin 15 inde şeker yüklemesi yapılacak.birde geceleri bacaklarım çok ağrıyor.
Canım baş ağrısı su alımı az ise de oluyormuş bol su içmeye çalış.normal bide hamilelikte baş ağrıları sen bütün ilaçları bırakmışmıydın ben hala jeli kullanıyorum onu bıraktırmadı inşallah bu gidişimde bıraktırır.Iyi hadi cok sukur temiz gelmis canim ben da dogumu sormadim tupler sezeryan oluyk diye duydum ama tabi sorun olmuyosa normal istiyorum bakalim zaman ne gostercek bendede aşırı baş agrisi ve bel agrisi oluyo hele geceleri bel agrisindan uyuyamiyorum
Yunus beyde bol su ic dedi iciyorum aslinda ins en kisa zamanda gecer hadi ya ben 12. Haftada biraktim ilaclari simdi vitamin ve kan hapim varCanım baş ağrısı su alımı az ise de oluyormuş bol su içmeye çalış.normal bide hamilelikte baş ağrıları sen bütün ilaçları bırakmışmıydın ben hala jeli kullanıyorum onu bıraktırmadı inşallah bu gidişimde bıraktırır.
Evet ya diğerlerini benimde çok oluyor bırakalı ama bitek jeli ve vitamini kullanıyorum kan hapı falan kullanmıyorum şimdilik.Yunus beyde bol su ic dedi iciyorum aslinda ins en kisa zamanda gecer hadi ya ben 12. Haftada biraktim ilaclari simdi vitamin ve kan hapim var
Hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle agrilara takili kalma tutma tutmama belirtisi degil onlar herkesde degisiyo tutan ark vardi hic agrisi yoktu bende cok kasik ve bel agrisi olmustu mesela ben 6. Gun evde test yaptim cikti evde test yapmayi dusunuyo musunKızlar transferim yapıldı. Iki adet 5. Gun embriyosu. Kaliteleri iyi dendi. Bugun 7. Gunum. Vücudumu dolasan ağrılarım var. Kol bacak bel... sürekli bir agrim yok ama bilemiyorum. Sol kasigim da arada zonkluyor. Tuttu mu tutmadi Ne hissedecegimi bilemiyorum. Ruh halim surekli degisiyor. Dualarınızı bekliyorum...
Hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle agrilara takili kalma tutma tutmama belirtisi degil onlar herkesde degisiyo tutan ark vardi hic agrisi yoktu bende cok kasik ve bel agrisi olmustu mesela ben 6. Gun evde test yaptim cikti evde test yapmayi dusunuyo musun
Hayırlısı olsun inşallah canım.benim de 7.gün adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrıları başlamıştı daha önce de iki kere negatif olmuştu onlarda hiç ağrı sızı olmamıştı.gerçi herkesin farklı oluyor ben 9.gün kanda çıkınca normal gebelik testi de yapmıştım çok silik çıkmıştı ikinci çizgi benim geç tutundu zannedersem.ben öyle tahmin ediyorum.inşallah sanada hayırlı sonuçlar almak nasip olur.Kızlar transferim yapıldı. Iki adet 5. Gun embriyosu. Kaliteleri iyi dendi. Bugun 7. Gunum. Vücudumu dolasan ağrılarım var. Kol bacak bel... sürekli bir agrim yok ama bilemiyorum. Sol kasigim da arada zonkluyor. Tuttu mu tutmadi Ne hissedecegimi bilemiyorum. Ruh halim surekli degisiyor. Dualarınızı bekliyorum...
Bende cok korktum ama dayanamadim varsa cikar yoksa kendimi alistirayim diye dusundum 6. Aksam ve 7. Gun erken gebelik testi yapmistim cikmisti canim 8. Gunde normal test yaptim onda da ciktiDusunuyorum ama cok da korkuyorum. Cesaret edemedim. Erken gebelik testi mi almistin. Öylesine bir test mi. Bilmiyorumki çıkarmı
Canım tahlil yaptırdın mı dün 10.gündü galiba merak ettim.Kızlar transferim yapıldı. Iki adet 5. Gun embriyosu. Kaliteleri iyi dendi. Bugun 7. Gunum. Vücudumu dolasan ağrılarım var. Kol bacak bel... sürekli bir agrim yok ama bilemiyorum. Sol kasigim da arada zonkluyor. Tuttu mu tutmadi Ne hissedecegimi bilemiyorum. Ruh halim surekli degisiyor. Dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?