Çok teşekkür ederim canım. AminAaa gözün aydın hayırlı olsun inşallah çok sevindim rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Hadi gozun aydin canim degerin katlayarak devam etsin insallah kac embriyo transfer edildiBuraya yazmıştım ama bi aksilik olmus galiba
Dun yaptirdim testimi pozitif cikti cok sukur
Hadi gozun aydin canim degerin katlayarak devam etsin insallah kac embriyo transfer edildi
Sağol canım rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.evet canım vermişti.Merhabalar herkese
Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum. Allah sağ salim kavuştursun sizleri.
Bi sorum olacaktı cevaplandırırsanız sevinirim
Yunus hoca sizlere kan sulandırıcı verdi mi
Benim de yaşasaydı bebeğim 31 Ocak muhtemel doğum tarihi olacaktı. Mayıs 11 de transfer olmuştu. Ama maalesef 9. Haftada kaybettim ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. Neden bana vermemişti kan sulandırıcı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.Sağol canım rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.evet canım vermişti.
Ben sizi baska bir topiktede takip etmistim Yunus beyin hastası oldugunuz icin ve hamile oldugunuzuda biliyordum bana umut olmustunuz. Oncelikle Rabbim sabrını versin cok üzüldüm tekrar hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Bana iki kere transfer yapildi. Biri taze digeri dondurulmuş taze transferde ilaclar farklı dondurulmusta farklı ilaclar verildi yani transferden sonra daha cok ilac veriliyor kan sulandirici da bunlardan biri ama taze transferde yoktu.Benim de yaşasaydı bebeğim 31 Ocak muhtemel doğum tarihi olacaktı. Mayıs 11 de transfer olmuştu. Ama maalesef 9. Haftada kaybettim ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. Neden bana vermemişti kan sulandırıcı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.
Evet biliyorum nasibi olsaydı bebeğimin bu dünyada ne olursa olsun doğacaktı ama böyle olunca istemeden de olsa kan sulandırıcı verilmiş olsaydı diye düşünmeden duramıyorum.
Sizin pıhtılaşma testiniz var mıydı yoksa tedbir olarak mı verildi
Teşekkür ederim. Amin inşallah Allah o duyguyu yeniden yaşatır.Ben sizi baska bir topiktede takip etmistim Yunus beyin hastası oldugunuz icin ve hamile oldugunuzuda biliyordum bana umut olmustunuz. Oncelikle Rabbim sabrını versin cok üzüldüm tekrar hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Bana iki kere transfer yapildi. Biri taze digeri dondurulmuş taze transferde ilaclar farklı dondurulmusta farklı ilaclar verildi yani transferden sonra daha cok ilac veriliyor kan sulandirici da bunlardan biri ama taze transferde yoktu.
Canim benimde bilgim yok hatta bende merak etmistim o sıralar bazilarina verildigini görünce benim niye yok acaba diye. Ama doktor beyin bir bildigi vardır vermiyor olsa dondurulmusta da vermezdi. Ayrica ben kendim daha once kan pihtilasma testi yaptirmistim. Sen kendine cok dert etme ihmal mi ettim diye cunku tranfer sonrası decort, duphaston, estrofem, progestan igne, crinone jel, femamed, coraspin kullaniyorum bunlarin cogu daha once verilmedi. Insallah bir daha ki transferde hersey daha guzel olur hatta insallah transfere gerek kalmadan Rabbim dogal yollardan verir.Teşekkür ederim. Amin inşallah Allah o duyguyu yeniden yaşatır.
Ben anlamaya çalışıyorum da neden veriliyor ya da verilmiyor diye.
Dondurulmuş transfer olunca fark ne oluyor acaba kan açısından yani bilginiz var mı?
Tedbir alınsaydı takdir Allah'ın deyip toparlanmam daha kolay olucaktı galiba.
Şimdi bir türlü aklım almıyor
Çıkaramıyorum yani aklımdan
İnşallah öyle olurCanim benimde bilgim yok hatta bende merak etmistim o sıralar bazilarina verildigini görünce benim niye yok acaba diye. Ama doktor beyin bir bildigi vardır vermiyor olsa dondurulmusta da vermezdi. Ayrica ben kendim daha once kan pihtilasma testi yaptirmistim. Sen kendine cok dert etme ihmal mi ettim diye cunku tranfer sonrası decort, duphaston, estrofem, progestan igne, crinone jel, femamed, coraspin kullaniyorum bunlarin cogu daha once verilmedi. Insallah bir daha ki transferde hersey daha guzel olur hatta insallah transfere gerek kalmadan Rabbim dogal yollardan verir.
Sanırım kisiye ozel tedavi duzenleniyor. Benim transferimin oldugu gun dikkatimi cekmisti. Herkesin reçetesi farkli. Malesef hicbir merkez gebelik kaybi olmadan pihtilasma testi istenmiyor.Benim de yaşasaydı bebeğim 31 Ocak muhtemel doğum tarihi olacaktı. Mayıs 11 de transfer olmuştu. Ama maalesef 9. Haftada kaybettim ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. Neden bana vermemişti kan sulandırıcı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.
Evet biliyorum nasibi olsaydı bebeğimin bu dünyada ne olursa olsun doğacaktı ama böyle olunca istemeden de olsa kan sulandırıcı verilmiş olsaydı diye düşünmeden duramıyorum.
Tesekkur edeim. Henuz ultrason muayenesi olmadim. Hersey ne kadar yolunda bilemiyorum. Insallah bu sefer kucagima almak nasip olur hayirlisiyla.Görüşüceğim inşallah ama öncesinde sormak istedim kendisinde tedavi olan arkadaşlara verilip verilmediğini.
Bazı merkezlerde de kan sulandırıcı herkese verilmiş mesela merak ettim o yüzden.
Sizin kaybınız için de üzüldüm umarım şu an herşey yolundadır
Rabbim bu hamileliginizde yüzünüzü güldürsün sağlıkla ve hayirla kucaginiza aldirsin insallah. Ayrıca haklısınız hersey kisiye özel bencede.Tesekkur edeim. Henuz ultrason muayenesi olmadim. Hersey ne kadar yolunda bilemiyorum. Insallah bu sefer kucagima almak nasip olur hayirlisiyla.
Seni oyle iyi anliyorumki benim bebegim kaybettigimde 21 haftalikti. Dunya basima yıkıldı. Yasamak bile istemedim. Ama hayat devam ediyor. Elbette unutmuyorsun ama bununla yasamayi ogreniyorsun bir sekilde. Allah sabir guc kuvvet versin canim. Yakinlarda tedavi dusunuyorsan beslenmene dikkat et. Stresten uzak dur.
Bir kez gebe kaldin yine kalırsın. Ve artik sebebi de biliyorsun. Rabbim bu kez yüzünü güldürsün
Bir an once yavrularimiza kavusuruz inşallah
İnşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınızaTesekkur edeim. Henuz ultrason muayenesi olmadim. Hersey ne kadar yolunda bilemiyorum. Insallah bu sefer kucagima almak nasip olur hayirlisiyla.
Seni oyle iyi anliyorumki benim bebegim kaybettigimde 21 haftalikti. Dunya basima yıkıldı. Yasamak bile istemedim. Ama hayat devam ediyor. Elbette unutmuyorsun ama bununla yasamayi ogreniyorsun bir sekilde. Allah sabir guc kuvvet versin canim. Yakinlarda tedavi dusunuyorsan beslenmene dikkat et. Stresten uzak dur.
Bir kez gebe kaldin yine kalırsın. Ve artik sebebi de biliyorsun. Rabbim bu kez yüzünü güldürsün
Bir an once yavrularimiza kavusuruz inşallah
Evet tup bebekti. Baska bir merkez baska bir doktordu. Cok ara verdim. Benim hikayem biraz uzun ve karışık. Psikolojiniz musaitse 2-3 ay ara yeterli diyorlarİnşallah bu bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza
Allah kolaylaştırsın sınavlarımızı ne diyelim sabır sabır..
O gebeliğinizde tüp bebekti dimi?
Yunus beyde mi tedavi olmuştunuz?
Ne kadar ara verdiniz yeni tedavi için?
Ben de düşünüyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum
Malum maddi durumlar da zorluyor özelde tedavi için
Devlet desteği için 1 aşılama daha yaptırıp öyle devam edeceğim sanırım
Yok canım bana test yapılmamıştı tedbir amaçlıydı.normalde bildiğim kadarıyla bütün hastalara en azından coraspirin veriyor diye biliyorum ben.herşeyde vardır bir hayır kendini fazla üzmemeye çalış demekki onda bi problem olucaktı rabbim nasip etmedi böyle düşün.çünkü genelde erkenden kaybedilen bebeklerin hasta olduğu söyleniyor.Benim de yaşasaydı bebeğim 31 Ocak muhtemel doğum tarihi olacaktı. Mayıs 11 de transfer olmuştu. Ama maalesef 9. Haftada kaybettim ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. Neden bana vermemişti kan sulandırıcı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.
Canim bende coraspirin kullandim 9. Haftada benimde kanamam oldu ogun progestan igne verdiler 1 ay filan kullandim coraspirin kanamayi artirabiliyo diye kesti yunus bey benden once pozitif sonuc alan arkadasima ne igne ne hap hic bsy verilmemisti pahali bir test oldugundan genelde tup bebekte hastalara oncesinde bu test istenmiyo tedbir amacli ilk tup denemelerinde coraspirin veriliyor veya vermiyolar ama pihtilasma sorunun varsa verilen coraspirin bile fayda etmezdi igne kullanman lazimdi baska topikte kaybi olan ark genetik test yaptirdi pihtilasma sorunu cikti ustelik coraspirin kullandigi halde igne kullanmasi gerekiyomus hem doktorlar genelde oncesinde herangi bi sebeble dusuk yasayan hastalara garanti olsun diye kan sulandirici igne veriyor yasanmasi gerekiyomus yasanmis demek hayirlisi boyleymis bak sen bilincliymisin hemen genetik test yaptrimisin da cok kaybin olabilirdi bu maddi ve manevi acidan cok zor olurdu sebebi belli olmayan o kadar dusuk olan tutmayan hastalar varki derdine derman arayan iyi taraftan bak simdi sorununu biliyosun ona gore hareket edersn rabbim bida yasatmasin en kisa surede kalbinden gecenleri versin insallahBenim de yaşasaydı bebeğim 31 Ocak muhtemel doğum tarihi olacaktı. Mayıs 11 de transfer olmuştu. Ama maalesef 9. Haftada kaybettim ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. Neden bana vermemişti kan sulandırıcı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.
Bebeğe de test yaptırdık herhangi bi sorun çıkmadı biz de bir şey yok benim pıhtılaşma haricindeYok canım bana test yapılmamıştı tedbir amaçlıydı.normalde bildiğim kadarıyla bütün hastalara en azından coraspirin veriyor diye biliyorum ben.herşeyde vardır bir hayır kendini fazla üzmemeye çalış demekki onda bi problem olucaktı rabbim nasip etmedi böyle düşün.çünkü genelde erkenden kaybedilen bebeklerin hasta olduğu söyleniyor.
Amin inşallah hepimizeCanim bende coraspirin kullandim 9. Haftada benimde kanamam oldu ogun progestan igne verdiler 1 ay filan kullandim coraspirin kanamayi artirabiliyo diye kesti yunus bey benden once pozitif sonuc alan arkadasima ne igne ne hap hic bsy verilmemisti pahali bir test oldugundan genelde tup bebekte hastalara oncesinde bu test istenmiyo tedbir amacli ilk tup denemelerinde coraspirin veriliyor veya vermiyolar ama pihtilasma sorunun varsa verilen coraspirin bile fayda etmezdi igne kullanman lazimdi baska topikte kaybi olan ark genetik test yaptirdi pihtilasma sorunu cikti ustelik coraspirin kullandigi halde igne kullanmasi gerekiyomus hem doktorlar genelde oncesinde herangi bi sebeble dusuk yasayan hastalara garanti olsun diye kan sulandirici igne veriyor yasanmasi gerekiyomus yasanmis demek hayirlisi boyleymis bak sen bilincliymisin hemen genetik test yaptrimisin da cok kaybin olabilirdi bu maddi ve manevi acidan cok zor olurdu sebebi belli olmayan o kadar dusuk olan tutmayan hastalar varki derdine derman arayan iyi taraftan bak simdi sorununu biliyosun ona gore hareket edersn rabbim bida yasatmasin en kisa surede kalbinden gecenleri versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?