- 24 Nisan 2016
- 70
- 86
- 88
Tabi canım nasip herşey.yani bu çok normal merak edip sorman.yok canım için rahat olsun tedirgin olmadım aklımdan bile geçmedi öyle düşünceler.rabbim en kısa zaman hakkında hayırlısını versin inşallah.Bebeğe de test yaptırdık herhangi bi sorun çıkmadı biz de bir şey yok benim pıhtılaşma haricinde
Tabi ki nasibi yokmuş
Ben sadece merak etmiştim o yüzden sordum.
Bu arada sizin halen devam ettiğiniz doktor hakkında huzursuz etmek istemem.
Herşey nasip.
Vajinal bakıldı canım.
Taze transferde vermedi bana kan sulandırıcı hatta nerdeyse hiçbi şey vermedi sadece crinone jel verdi tutmadı zaten sonra dondurulan embriyo transferinde verdi kan sulandırıcı iğneyi ilki negatif olduğu zaman veriyor sanırımBenim de yaşasaydı bebeğim 31 Ocak muhtemel doğum tarihi olacaktı. Mayıs 11 de transfer olmuştu. Ama maalesef 9. Haftada kaybettim ve genetik testte kan pıhtılaşması çıktı. Neden bana vermemişti kan sulandırıcı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim sanırım.
Evet biliyorum nasibi olsaydı bebeğimin bu dünyada ne olursa olsun doğacaktı ama böyle olunca istemeden de olsa kan sulandırıcı verilmiş olsaydı diye düşünmeden duramıyorum.
Sizin pıhtılaşma testiniz var mıydı yoksa tedbir olarak mı verildi
Evet bazen yoğunluktan dolayı gözden kaçırdıkları şeyler olabiliyor ama Denizli için düşünüldüğünde fazla bi alternatif yokArkadaşlar size çok içten yaşadıklarımı anlatacağım.Yunus aydın çok iyi ve kibar bir insan ve iyi bir hekim ama malesef özel sağlıkta 3 defa başarısız tüp bebek denemem oldu.çok dazla yumurtam ve embryom oluştu ama sonradan öğrendim ki bu ilaç dozu yüksek kullanıldığından oluyormuş ve embryonun kalitesi açısından sayının fazla olmasının olumsuzmuş.ve bu bana hiç söylenmedi hep yumurtalrımın en iyi kalite olduğu ve tutma oranının yüksek olduğu söylendi.öyşe zamanlar oldu ki kullanmam gereken sulandırıcıyı unuttular ben arayıp hatırlatıp eklettim.1.laboratuvarının kötü olması 2 .çok kalabalık olması nedeniyle bence birşeyler gözden kaçıyor.tam 3 denememi 1 yılımı ve bütün paikolojimi kaybettim maalesef.size önerim burada 1 başarısız denemeniz olmuşsa çok oyalanmayıp iyi bir hastaneye gitmeniz.bütün bu yazdıklarımı iyi niyetimle yazıyorum umarım okuyanlara da faydalı olur
Biz artik baya agırlastik gun sayiyoruz canimGünaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız?nasıl gidiyor hamilelikler ve tedaviler.doğumu yakınlaşanlar gününüz belli oldumu?
Hiç bi bilgim yok canım o arkadaştan.biz de iyiyiz şükür aynen ben de gün sayıyorum ama sanki geçmiyor.sen hazırlıklarını yaptın mı canım.Biz artik baya agırlastik gun sayiyoruz canimhersey yolunda cok sukur sen nasilsin nasil gidiyor ebrar vardi dogum yapacak yapti mi ki nasil acaba
Canım rabbim tedavin hayırlısıyla sonuçlandırsın inşallah.fiyat değişmiş olabilir birde herkese aynı tedavi uygulanmıyor kişiye özel yani.artık tedaviye başlamadan ara bi bilgi al yada yakınsan git konuş fiyat hakkında.Birde tüp bebek fiyatları benim gibi sorunu olmayanlar ne kadar ortalama acaba.insan düşünüyor maddiyatı ister istemezilk denemede tutan var mı??
Tamamen benimde yasadiklarimi anlatmissin cnmArkadaşlar size çok içten yaşadıklarımı anlatacağım.Yunus aydın çok iyi ve kibar bir insan ve iyi bir hekim ama malesef özel sağlıkta 3 defa başarısız tüp bebek denemem oldu.çok dazla yumurtam ve embryom oluştu ama sonradan öğrendim ki bu ilaç dozu yüksek kullanıldığından oluyormuş ve embryonun kalitesi açısından sayının fazla olmasının olumsuzmuş.ve bu bana hiç söylenmedi hep yumurtalrımın en iyi kalite olduğu ve tutma oranının yüksek olduğu söylendi.öyşe zamanlar oldu ki kullanmam gereken sulandırıcıyı unuttular ben arayıp hatırlatıp eklettim.1.laboratuvarının kötü olması 2 .çok kalabalık olması nedeniyle bence birşeyler gözden kaçıyor.tam 3 denememi 1 yılımı ve bütün paikolojimi kaybettim maalesef.size önerim burada 1 başarısız denemeniz olmuşsa çok oyalanmayıp iyi bir hastaneye gitmeniz.bütün bu yazdıklarımı iyi niyetimle yazıyorum umarım okuyanlara da faydalı olur
En heyecanli kismida hazirliklar ve alisveris oluyo cogu seyimiz hazir canim ufak tefek ihtiyaclarimiz kaldi yeterki hepimizin saglikla ve vaktinde gelsin bebisleriHiç bi bilgim yok canım o arkadaştan.biz de iyiyiz şükür aynen ben de gün sayıyorum ama sanki geçmiyor.sen hazırlıklarını yaptın mı canım.
Aynen öyle canım bi an önce alıp bitirmek istiyor insan bide yavaş yavaş yapıp vakit geçsin istiyor.ben şimdiden yürürken zorlanıyorum birde bende miyom olduğu için fazla uzun ayakta kalamıyorum.o yüzden dedim yavaş yavaş yapayım iyice ağırlaşmadan.neler aldın sen canım.En heyecanli kismida hazirliklar ve alisveris oluyo cogu seyimiz hazir canim ufak tefek ihtiyaclarimiz kaldi yeterki hepimizin saglikla ve vaktinde gelsin bebisleri
Aman dikkat et kendine fazla ayakta kalma bol bol dinlen bende yavas yavas hazirliyorum kizimin gerekli ihtiyaclarini aldik besigi arabasi banyo malz hepsi tamam kiyafetlerimizide yikadik utulicem cantamizi hazirlicaz artik hastane cantasi icin sadce kendi bir kac ihtiyaclarim kaldi cogu seyi hazır ins saglikla gelir tek eksigimiz ismimize karar veremiyoruz bkm artik siz karar versiniz mi canimAynen öyle canım bi an önce alıp bitirmek istiyor insan bide yavaş yavaş yapıp vakit geçsin istiyor.ben şimdiden yürürken zorlanıyorum birde bende miyom olduğu için fazla uzun ayakta kalamıyorum.o yüzden dedim yavaş yavaş yapayım iyice ağırlaşmadan.neler aldın sen canım.
Tedaviniz hayirli olsun bende ilk opumda karistirilan ignelerden yapilmistim biraz yakiyo ama bebek icin deger insallah guzel kaliteli yumurtalariniz olur ve dollenir 5. Gune birden fazla embriyonuz gelir bizde ilk transferimizde pozitif sonucu aldik darisi basiniza insallahBaşladık bakalım tedaviye 5 gün iğne sonra muayene sesi doktor 4 toz 2 su gibi ilaç yani bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?