Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Kızlar, Yunus bey’e ilk kontrolünüz adetliyken miydi? Her muayenede ücret alıyorlar mı? Bilgi veren olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
Sarı bebek sen daha önce miyom ameliyatı olmuş muydun? Dr un kimdi? Miyom konusunda sorun yaşayanlar ne yapıyorsunuz? Ameliyat? Miyomla gebelik denemesi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Tüm gebe arkadaşlarımız sağlıkla bebişlerini göbüşlerinden kucaklarına alır inşAllah Anne olmak isteyen tüm hatunlar da, ben dahil, tez zamanda göbüşlerini ovuşturmayı nasip etsin Rabbim !!

Merhaba benim de miyomum var. Ama doktorum bunlarin gebelige engel bir yerde olmadigini soylemisti. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Dr um yunus aydın
Sen ne durumdasın

Kızlar, Yunus bey’e ilk kontrolünüz adetliyken miydi? Her muayenede ücret alıyorlar mı? Bilgi veren olursa çok sevinirim
Evet canım adetliyken gidiyorsun. Tam hatırlamıyorum ama 15 gün içinde gidersen 2 defa almıyordu sanırım. Yinede emin değilim üzerinden bayağa geçti canım

Merhaba benim de miyomum var. Ama doktorum bunlarin gebelige engel bir yerde olmadigini soylemisti. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Dr um yunus aydın
Sen ne durumdasın
Bende subseröz ve saplı olarak birden fazla var. Seninkinin türü neydi ve büyüklüğü?

Tup bebek tedavisine baslarsan ayda bir ödeme yapıyorsun. Ama gebelik takibi icin her gittiğinde ücret alıyorlar.

Merhaba canım benimde miyomum var ama türünü bilmiyorum.hatta doğum sonrası 1.5 aylık kontrolümü dün oldum iki tane 1. 9cm 2. 6 cm çapında bende miyomumla tedavi oldum ve tüp bebek ikinci denemede oldu çok şükür şimdi 1.5 aylık kızım var.biraz zor geçiyor hamilelik o da düşük tehlikesi daha fazla olduğu için normalden.bir de kasık ağrım olurdu benim ilk 3 yada 4 ay oturup kalkarken.birde doğum sonrası bulunduğu yerden dolayı zorladı beni.eğer Yunus bey bir engel yok diyorsa güvenebilirsin.

Canım sen basladinmi yunus beyle.ilk defa mi tup bebek tedavisi

Merhaba kızlar. Bende Yunus beyin tüp bebek hastasıyım. Önümüzdeki hafta transferim yapılacak. Bu zorlu ama bir o kadar umutlu süreci yaşayan herkese Allah hayırlı sağlıklı bir dönem ve güzel sonuçlar nasip etsin.

Kac yumurtan oldu canim

Anladm canm benimde öyle malesef 2 aşılama 1 tüp bebek yaptık hicbiri olmadı 8 ay aradan sonra 2. tüp bebegimizi yapıcaz haftaya. Senin kac yumurtan olmustu ve sağlıklı yumurtan var demi hala.
3 yumurta oldu bir tanesi sağlıklısı döllendi transfer ama sonuç negatif.simdi hiç donmuşyumurta. Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…