- 18 Aralık 2014
- 312
- 261
- 103
Evet canım adetliyken gidiyorsun. Tam hatırlamıyorum ama 15 gün içinde gidersen 2 defa almıyordu sanırım. Yinede emin değilim üzerinden bayağa geçti canımKızlar, Yunus bey’e ilk kontrolünüz adetliyken miydi? Her muayenede ücret alıyorlar mı? Bilgi veren olursa çok sevinirim
Bende subseröz ve saplı olarak birden fazla var. Seninkinin türü neydi ve büyüklüğü?Merhaba benim de miyomum var. Ama doktorum bunlarin gebelige engel bir yerde olmadigini soylemisti. Tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Dr um yunus aydın
Sen ne durumdasın
Çok teşekkürler Foxi...Evet canım adetliyken gidiyorsun. Tam hatırlamıyorum ama 15 gün içinde gidersen 2 defa almıyordu sanırım. Yinede emin değilim üzerinden bayağa geçti canım
Foxi sen ilk tedavide mi hamile kaldın? Öncesinde aşılama vs yaptırdın mı?Bende subseröz ve saplı olarak birden fazla var. Seninkinin türü neydi ve büyüklüğü?
Benim hikaye karışık biraz. Ama yunus beydeki ilk tedavimde hamile kaldım.Foxi sen ilk tedavide mi hamile kaldın? Öncesinde aşılama vs yaptırdın mı?
Merhaba canım benimde miyomum var ama türünü bilmiyorum.hatta doğum sonrası 1.5 aylık kontrolümü dün oldum iki tane 1. 9cm 2. 6 cm çapında bende miyomumla tedavi oldum ve tüp bebek ikinci denemede oldu çok şükür şimdi 1.5 aylık kızım var.biraz zor geçiyor hamilelik o da düşük tehlikesi daha fazla olduğu için normalden.bir de kasık ağrım olurdu benim ilk 3 yada 4 ay oturup kalkarken.birde doğum sonrası bulunduğu yerden dolayı zorladı beni.eğer Yunus bey bir engel yok diyorsa güvenebilirsin.Sarı bebek sen daha önce miyom ameliyatı olmuş muydun? Dr un kimdi? Miyom konusunda sorun yaşayanlar ne yapıyorsunuz? Ameliyat? Miyomla gebelik denemesi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Tüm gebe arkadaşlarımız sağlıkla bebişlerini göbüşlerinden kucaklarına alır inşAllah Anne olmak isteyen tüm hatunlar da, ben dahil, tez zamanda göbüşlerini ovuşturmayı nasip etsin Rabbim !!
Canım sen basladinmi yunus beyle.ilk defa mi tup bebek tedavisiSarı bebek sen daha önce miyom ameliyatı olmuş muydun? Dr un kimdi? Miyom konusunda sorun yaşayanlar ne yapıyorsunuz? Ameliyat? Miyomla gebelik denemesi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Tüm gebe arkadaşlarımız sağlıkla bebişlerini göbüşlerinden kucaklarına alır inşAllah Anne olmak isteyen tüm hatunlar da, ben dahil, tez zamanda göbüşlerini ovuşturmayı nasip etsin Rabbim !!
Kac yumurtan oldu canimMerhaba kızlar. Bende Yunus beyin tüp bebek hastasıyım. Önümüzdeki hafta transferim yapılacak. Bu zorlu ama bir o kadar umutlu süreci yaşayan herkese Allah hayırlı sağlıklı bir dönem ve güzel sonuçlar nasip etsin.
İlk olarak 15 yumurtam oldu sadece 7 tanesi canlı kaldı canm ilk tüp bebekte 2 tane koydular şuan 5 adet dondurulmuş var.Kac yumurtan oldu canim
Ilk tup bebekde tutmadi canim..benim de negatif oldu daİlk olarak 15 yumurtam oldu sadece 7 tanesi canlı kaldı canm ilk tüp bebekte 2 tane koydular şuan 5 adet dondurulmuş var.
Anladm canm benimde öyle malesef 2 aşılama 1 tüp bebek yaptık hicbiri olmadı 8 ay aradan sonra 2. tüp bebegimizi yapıcaz haftaya. Senin kac yumurtan olmustu ve sağlıklı yumurtan var demi hala.Ilk tup bebekde tutmadi canim..benim de negatif oldu da
3 yumurta oldu bir tanesi sağlıklısı döllendi transfer ama sonuç negatif.simdi hiç donmuşyumurta. YokAnladm canm benimde öyle malesef 2 aşılama 1 tüp bebek yaptık hicbiri olmadı 8 ay aradan sonra 2. tüp bebegimizi yapıcaz haftaya. Senin kac yumurtan olmustu ve sağlıklı yumurtan var demi hala.
Anladım canm herşeyin hayırlısı biz yeterki sağlıklı olalım.Anladım canm herseyin hayırlısı biz yeterki sağlıklı olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?