Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Merhaba yunus beye gitmissiniz hamile kaldınız mi acaba bende 1 sene önce bebeğimi kaybettim üstüne hamile kalamadim eşim yunus beyin adını söyledi dün gece bende çok kararsız kaldım memnun kaldınız mi yunus beyden

Evet 21 haftalik hamileyim. Yunus beyden cok memnunum. Tavsiye diyorum.

Arkadaşlar Yen'i katıldım aranıza benimle birlikte bu yola başlayan varmı acaba?

Umay hanım ne kadar oldu tedaviye başlayalı acaba?
Canim Ben de çok memnun oldum yunus bey iyi bi doktor Insallah iyi sonuçlar aliriz. Ben ocakkta başladım. Havuz olusturuluyo ben de o yüzden uzun sürecek ilk aydan sonra kist oldu benim 2 aydır kistle uğraşıyoruz o geçince devam edicez

İnşallah ben Yen'i başladım aşamalarında bilmiyorum tez zamanda inşallah..

Amin seninde tüm isteyenlerinde inşallah birde sigaradan tamamen kurtulsam daha iyi hissedeceğim kendimi inşallah güzel haber alıp tanışmayı isterim sizinle

İnşallah Karabaşoğlu otu kaynatıp icin diyorlar denesemmi acaba diye düşünüyorum gerçi günde 5 düştü ama o bile fazlaymış neyse bakıcaz artık..

Sigara hem yumurta gleisimini hem de embriyo gelisimini en olumsuz etkileyen stres etmenlerinden. Su anda yumurtalariniza veya embriyolariniza sigara yuzunden en saglikli ortami saglayamiyorsunuz. Her seyi tedaviden ilaclardan beklerken bence bir de kemdi yaoabileceklerinize bakmak lazim. Sigranin azaltilmis olmasi bir ilerleme ama asla yeterli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…