Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Adetin ikinci yada üçüncü günü git canım tahlil ister senden.her muayenede değil ama ardaki süre 10 gün.10 günü geçerse alıyorlar şu an 190 tl.

Foxi senin adına çok sevindim, bendeki milyonlar büyük ve sayıca fazla ne yazıkki.Önce onlara çözüm bulmam lazım sonra bebek inşAllah diyorum

Darısı başıma inşAllah ama bana önce miyomlardan kurtulmak gerek dedi ne yazık ki

Kızlar sizce Yunus beyin cerrahları nasıl? Ona kist, miyom yada başka bir sebeple ameliyat olan var mı? Memnun mu?

Adetin ikinci yada üçüncü günü git canım tahlil ister senden.her muayenede değil ama ardaki süre 10 gün.10 günü geçerse alıyorlar şu an 190 tl.
Sare bebek evet muayene 190 tl ve 10 günü geçerse ücret alınıyor. AMH testi fiyatını da paylaşayım sizinle 200tl

merhaba herkese bayanlar biz de yarın yunus bey ile ön görüşme yapacağız bizim erkek infertilitesi var maddi manevi yorgunluk oluyor o aşamalardan geçen sizler bilirsiniz bana tavsiyeniz var mı ?

Darısı başımıza

Benim durumum farklı, şu an 2 tane dondurulmuş embriyom var, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanıp Ankaraya ayıklamaya gidecek, bu nedenle de böyle az sayıda olunca süre git gide üzüyor
Bir gün başaracağız anne olmayı sen hiç merak etme bu kadar çabamız boşuna değil yasemin sakin ol lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…