Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Sanırım şuan Bi tane kalmış. Benimde ilk 14 tane toplandı. Ve 5.güne sadece 2 tane kalmıştı. Transfer günü moralim bozuk olarak girdim. Onlarda tutmaz dedim. Ama şükür tuttu ve dünyalar güzeli kızım doğdu 15 aylık olduk bile. O yüzden ümidini kaybetme canım hayırlısıyla olur

Ay İnşallah, allah bebeğinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, darısı benim başıma

Amin sağol canım darısı senin başına

Şükür canım çok sevindim. Peki transfer ne zaman olacak, diğer ay mı
Maalesef, benim durumum biraz farklı, daha önceden 2 tane dondurulmuş embriyom vardı, bununla 3 oldu, 12 tane oluncaya kadar havuzda toplanacak, Ankaraya ayıklamaya gidecek, transfer ondan sonra olacak yani önümde baya uzun bi süreç var daha, yarın 4. Tur için tekrar Denizliye gideceğim, şöyle 3 er 4 er oluverse keşke de süreç uzadıkça uzamasa

Anladım canım evet farklıymış durumun. İnş dediğin gibi Bi toplamada 3'er 5'er toplanır da bebeğine kavuşursun bir an önce

Anladım canım evet farklıymış durumun. İnş dediğin gibi Bi toplamada 3'er 5'er toplanır da bebeğine kavuşursun bir an önce
İnşallah çok teşekkür ederim ama doktorumla bu temennimi paylaştım, çok zor, bu şekilde devam etcez görünuyo, elimizden geleni yapıyoruz, şükret bunun yolunu gözleyen o kadar çok insan var ki dedi, ben de kabullendim artık durumu, bi tane iki tane derken geç olsa sonuç güzel olsun da, buna da şükür

Merhaba arkadaşlar.. İnşaallah rabbim herkese nasip eder. Allah yardımcımız olsun..

Merhaba yardımcı olurmusunuz arkadaşlar Yunus beyin sigortasız muayene ücreti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…