Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Çok haklısın 3 tane ye düştü tüm gayretimle bırakacağım teşekkür ediyorum tavsiyeniz için..

Inşallah sizlerde olumlu sonuçlar alırsınız. Ben tedaviye başlamadan aylar önce bıraktım sigarayı ve inanın bu çok önemli bir adım. Anlıyorum sizi zor ama imkansız değil. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

Amin canım inşallah bu güzel dilek be dualarınız icin...

Arkadaşlar 4 yumurta toplandı fakat döllenmedi bu durum başına gelen varmı acaba..

Peki neden olmuş böyle bişi bir açıklama yaptılarmı sana ben kafayı yicem ya
Aynı durumdayım ben de ruh gibiyim.bana dedikleri yumurta çok kaliteli değildi benim zaten rezervim az demek ki yumurtam da kalitesiz sana ne açıklama yaptilar

Banada aynısını söyledi devam edecekseniz adetlikten gelin dendi çok üzgünüm ağlamaktan mahvoldum nasıl bunlar yumurtanın kalitelimi yoksa diyilmi bakıp daha sonra döllenme yapmıyorlar mı bilmiyorım oysa çok ümitliydim şimdi ne olacak bilmiyorum Of of..

Aynı durumdayım ben de ruh gibiyim.bana dedikleri yumurta çok kaliteli değildi benim zaten rezervim az demek ki yumurtam da kalitesiz sana ne açıklama yaptilar
sana söylediklerini bana da söyledi tekrar deneyecekmisin ne karar verdin benim kafam allak bullak bunlar yumurta kalitesini kontrol etmiyorlarmı acaba şimdi ne olacak bilmiyorum

Benim geçende de böleydi ama döllenip bölündü bu sefer söylenmemiş. Senin ne sikintin var canim kac yumurtam vardi

sana söylediklerini bana da söyledi tekrar deneyecekmisin ne karar verdin benim kafam allak bullak bunlar yumurta kalitesini kontrol etmiyorlarmı acaba şimdi ne olacak bilmiyorum
Yumurta kalitesi inan anlasilmiyo işleme alinmadan. Benim zaten havuz oluşturuluyor devam edicem

Sende de aynı sorun demek ki 4 de mi söylenmemiş. Ama sıkma canımı bizim gibi lerde. Olabiliyor bu boş cikabilir dolu çıkıp döllenmeyebilor döllenip bölunmeyebilir dua et bol bol nasipte varsa olacak
Evet dördü de döllenmemiş senin en azında öncekiler var inşallah canım bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…