gıttım ben bugun kızımın dıkıslerı tam olmadan aldılar tekrar gıdıcez olmazsa tekrar dıkıs atacaklarmıs adek beyle de gorustum burun ıcın estetık yapılabılecek bı durum yok o yuzden kbb cılere bırakmak lazım dedı.. meme ıcınde baktı yapıyoruz ama burun kadar sık degıl dedı protezı sız alıyorsunuz hastanede 750 1000 tl gıbı alır dedı bakalım dedım artık kbb cılere gıdecem ucu da guzel kendıde dedı ne dıyım
:)) bende gittim bu gün, bakındım hatta orlarda seni görebilirmiyim diye.banada burnun kötü değil ama istersen ucunu biraz inceltebiliriz dedi. burun derim kalınmışbuda dezavantajmış içten verilen şekli çok belli etmezmiş dışardan bakılınca. bende bundan daha kötü olursa yada okadar çileye birşey değişmezse çok üzülürüm dedim. dr da faydasını görürsün bi yarım santim incelir dedi. birde mehmet çilengir ve hakan güneyle görüşeceğim.kızın için de üzüldüm neden tam olmadam aldılar ozaman dikişi?
kızmın yarası çok kötüydü normal dr lar dikemedi biz yapamayız plastik cerraha götürün doku kaybı var demişleerdi sanırım ondan tam tutmamış tekrar bakacaklari inş tekrar dikişe gerek kalmaz..
sana en azından yaparız demiş bana ucunda bişey yok dedi
mehmet çilengirde iyi gibi ona da burun ameliyatı olan var birde özel egede ümmühan özaslan vvar bi arkadaşım ona burun ameliyatı olmuştu özel olunca fiyat yüksek oluyor haliyle. hakan bey muayeneye 100 tl alıyor bana sekreteri öyle demişti çarşambaları burdaymış sanırım
kızmın yarası çok kötüydü normal dr lar dikemedi biz yapamayız plastik cerraha götürün doku kaybı var demişleerdi sanırım ondan tam tutmamış tekrar bakacaklari inş tekrar dikişe gerek kalmaz..
sana en azından yaparız demiş bana ucunda bişey yok dedi
mehmet çilengirde iyi gibi ona da burun ameliyatı olan var birde özel egede ümmühan özaslan vvar bi arkadaşım ona burun ameliyatı olmuştu özel olunca fiyat yüksek oluyor haliyle. hakan bey muayeneye 100 tl alıyor bana sekreteri öyle demişti çarşambaları burdaymış sanırım
umarım tekrar dikişe gerek kalmaz. ümmühan hanımı duymadım hiç çevremde. belki birde ona giderim:))
canım çok geçmiş olsun kızına içim sızladıne oldu ki ne yarası bu böyle ah yavrum yaa.. şu çocukların başına bişey gelmesin valla içim eriyo
merhaba arkadaslar ben burun estetiği olmak için adem topkarayla görüştüm paü de ameliyat tarihimi aldım.Bu sayfadan yardım alarak adem beye gitmiştim.Yazdıklarınızı okudum.Ben ameliyattan çok korkuyorum.Burnumda kemik varmış onu aldırıcam bide estetik olucam.Ama ameliyattan sonra burnumu beğenmezsem diye korkuyorum.Ameliyat olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirimAdem bey gerçekten doğru seçim mi bilmiyrum mehmet çilengirlede görüşmüştüm eğer bana fikir verirseniz çok memnun olucam lütfen yardm edin
canım bende günlerce düşünmekten kafayı yemiştim pisikolojim bozulmuştu. en sonunda cesaret edip ameliyatımı oldum adem beye.ki benim hiçbir sağlık sorunum yada çirkin bir burnum yoktu daha güzelini istedim. bu gün dördüncü günümdeyim burnum bandajlı, bu şeklini çok beğendim ,tabi asıl bandajlar çıkınca belli olacak.
canım bende yarın ameliyat olucam. ama çok korkuyorum genel anesteziden. sen neler yaşadın. korkulacak bir şey varmı. Adem bey sıcak samimi davrandı mı ameliyattan önce. bana çok soğuk geldi işin açığı. anestezi uzmanı filan iyi miydi. hastanede kaç gün kaldın. morlukların nasıl?
benim burnum kemerli bide burnumun ucundaki kıkırdağım düşükmüş.Benim tek isteğim yüzüme yakışması.Adem bey fotoğraf üzerinde göstermediğini söyledi o öyle söyleyince daha çok panik yaptım.Ameliyat tarihimi de aldm vazgeçmek istemiyorum.Çünkü insan burnunun kötü olduğunu düşününce daha çok takıyobu arada cevap yazdğn için çok teşekkür ederim.Ağrıların çok oldu mu ? bide ameliyattan sonra yan yatılmıyo diyolar ben çok dönerim de uykumda gerçekten doğru mu ? bana yardmcı olursan çok minnettar kalıcam canım
canım bende yarın ameliyat olucam. ama çok korkuyorum genel anesteziden. sen neler yaşadın. korkulacak bir şey varmı. Adem bey sıcak samimi davrandı mı ameliyattan önce. bana çok soğuk geldi işin açığı. anestezi uzmanı filan iyi miydi. hastanede kaç gün kaldın. morlukların nasıl?
ben ne istediğimi pek bilmiyorum açıkcasıyani bi burun beğeniyorum ama benim yüzümle alakası yok yüzün abest durucak gibi geliyo :) çünkü burnumla baya bi oynanıcak tek korkum ameliyattan pişman olmak.Ameliyatım 3 saat sürücekmiş.Burnumla çok oynandığı için morluklarımın ve şişliklerimin çok olucağını düşünüyorum senin ameliyattan sonra beklediğin ve istediğin gibi oldu mu burnun ?
şimdiden geçmiş olsun canım sana :) burnunda ne gibi sorunlar vardı ? bide ameliyatın nasıl geçti ameliyattan sonra bizimle paylaşırsan çok sevinirim :)
Ameliyatımı oldum. Şuan hastanedeyim. Ameliyat sanırım 3 - 3,5 saat sürdü yada daha fazla bilemiyorum. Biraz burnumda ağrı var. Benim sorunum burnumda eğrilik ve burun ucu düşüklüğüydü. Şuam iyiyim ama morarmaya başladım. Kemiklerde işlem yapıldı çünkü. Bu arada benim burnum kıkırdak bakımından çok zengin değildi. Burnun ucunuyukarıda tutacak sağlam bir kıkırdak yok demişti. Kulağımdan kıkırdak aldı. İnşallah tüm bu acılara değer artık.
Ameliyatımı oldum. Şuan hastanedeyim. Ameliyat sanırım 3 - 3,5 saat sürdü yada daha fazla bilemiyorum. Biraz burnumda ağrı var. Benim sorunum burnumda eğrilik ve burun ucu düşüklüğüydü. Şuam iyiyim ama morarmaya başladım. Kemiklerde işlem yapıldı çünkü. Bu arada benim burnum kıkırdak bakımından çok zengin değildi. Burnun ucunuyukarıda tutacak sağlam bir kıkırdak yok demişti. Kulağımdan kıkırdak aldı. İnşallah tüm bu acılara değer artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?