DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

paü nün devlet hastanesinden çok farkı yok canım

Benim fiyat kısmım çok karışık kkb de oldum ben o yüzden oldukça ucuza yaptırdım normalde 1500 iken ben bunun çok çok daha azına yaptırdım net fiyat söylemenin bi sakıncası yok bence :) yani genelde ne kadar olduğuna dair bi fikrim yok

Adem bey ameliyatın hastane liste fiyatının 2500 tl olduğunu söyledi. Ama ben bu fiyatlar üzerinden ameliyat yapmadığını söyledi. 1100 tl tuttu toplam. Ama benim ameliyat çok daha zordu. Kulaktan kıkırdak aldı burna taktı ameliyat 3,5 saat filan sürdü. Yani fiyatlar uygun.

yapılan işleme göre değişiyor fiyat bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:

Sen nasıl oldun? Ağrı sızı var mı :)

ben devlet hastanesiylede görüşmüştüm ameliyat olmadan mehmet çilengir ile 2000 lira fiyat verdi canım bana.bence farkı yok. teşekkür ederim tavsiyen için.

Hadi canım cidden farkı yok sana söyledikleri fiyatla. benimki 4lü sayılara ulaşmadı öyle diyeyim sana ondan farklıymış demiştim. :)

benim burnumdaki kemik alıncak kemerim alıncak kıkırdağım düzeltilcek bana 1600 dedi adem bey.Devlet hastahanesinde mehmet çilengirde aynı fiyatı verdi.Devlet hastahanesi ile paü arasındaki fiyatlarda pek fark yok yani :)

fotoğraflarını gördüm canm çok güzel olmuş bu haliyle bile şişliklerin inince daha da güzel olcağından eminim :) inşallah benimde fotoğraf koycagm günler gelir

bugün çıktı alçılarım canım :) doktorda daha küçüleceğini söyledi. ben çok sevdim burnumu. endişe etmekte haklısın sadece biraz cesaret gerekiyor:) bende aylarca bu sitede kıvrandım durdum:) ve bir haftada karar verip ameliyatımı oldum. umarım sende atlatır ve mutlu olursun.

inşallah canım :) gerçekten de iş doktoruna güvenmekte bitiyo eğer adem beyi araştırmasaydm ameliyat olanların fotoğraflarını görmeseydim çoktan vazgeçmiştim.Şimdi en azından doktoruma güveniyorum biraz daha rahatlıyorum.Ameliyat olsam da bitse bu kabuslar sürekli burnumun nasıl olcağını düşünmekten sıkıldım valla

Canım sana şunu söyleyeyim. Eğer bu ameliyatı düşünmeye araştırmaya başladıysanız vazgeçemezsiniz zaten sürekli aklını meşgul edecek. Her aynaya baktığında seni rahatsız edecek. Her gördüğün insanın ilk burnuna bakacaksın. Yani ameliyat olmadan sana rahat yok artık. Bence şekline karar verip bir an önce ameliyatını ol canım.

:) hakikaten öyle araştırmaya başladığımda rüyalarıma giriyordu:)) başladıysan yaptırmadan kurtulamıyorsun...

dedim ya benim işlem karışık oldu biraz ben kkb servisine yattım zaten hem estetik hem kkb. o yüzden fiyat farklı oldu. ama bunu öğrendiğim iyi oldu :) teşekkür ederim. sen ne zaman oluyorsun bi de karar verdin mi?

kesinlikle katılıyorum adem bey zaten işlemi yapıp yapamayacağını söylüyor ya da sen olmayacak birşey istersen o şekilde yapamayacağını anlatıyor. umarım sonuç mutlu eder :)

kızlar ya hastaneye gideniniz olursa bir de yağ aldırmayı sorar mısınız rica etsem? bu konu da gündemimde bacak içlerimde biraz sarkma var aslında 170 boyunda 58 kiloyum ama bacak içlerim içler acısı :))

Sen nasıl oldun? Ağrı sızı var mı :)

Ben iyiyim artık Pazartesi ameliyat oldum şuan 3 gün oldu. Ağrı sızı yok sadece biraz burun tıkanıklığı. Sadece burun ucumu görüyorum. Biraz büyük gibi görünüyor gözüme ama sanırım şiş olduğundan. Benim alçı 2 hafta kalıcak şanssızlığım işte haftaya doktor izinliymiş. Bu arada bende nasıl oldu acaba merakımdan kıvranıcam.

canım tam bir hafta oluyor bu gün benim. ameliyattan çıkıp odama geldiğimde herşeyden önce ilk istediğim annemden ayna oldu:) ve baktığımda burun ucu tam istediğim gibi ama biraz fazla büyük sanki diye yorum yaptım. ama gün geçtikçe küçüldüğünü görüyorsun. ilk günler yüzünde emanet gibi duruyor ancak sonradan doğallaşıp güzelleşmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…