DENİZLİ'de burun estetiği yaptıranlar yardım?

Çok geçmiş olsuuun

Bizim konu bayaa ilerlemiş kızlarr herkes halinden memnun mu? :)

olgacn hoşgeldin:) yarın benimde alçım çıkıyor çok heyecanlıyım. burnum şu anki görüntüsünden dahada büyürmü acaba? yoksa bundan sonra küçülmeye başlıyor? senin nasıl olmuştu?

geçmiş olsun canım benim :) inşallah gerçekten istediğin gibi olur.Sen bi fotoğraf veya bi şekil tarif edipde mi yaptırdın ameliyatını ?

Ben genel olarak burnumun şeklini seviyordum Zat'dan sadece eğriliği düzelsin ucu kalksın istedim. Fotoğraf filan göstermedim canım.

kızlar merhaba.

uzun zamandır düşünüyorum. bir taraftan da yorumlarınızı da okuyorum. cesaretimi toplayabilirsem burun ve meme ameliyatı olmak istiyorum. asıl korkum ameliyat sonrası. yani pişman olmak istemiyorum.

ameliyat olupta pişman olan var mı. sanırım en önemlisi doktor seçimi.

bir de fotoğraflarınızı görmek istiyorum. nasıl görebilirim.

kızlar alçım çıktı bantlanmadan önce burnumu gördüm çok güzel olmuş :))) ucu daha şişmiş ama böylede çok beğendim.çok şükür yarabbim.doktorumun ellerine sağlık..umarım herkes mutlu olur.....

ne kadar şanslısın. mutlu olmana çok sevindim canm. fotografını görmeyi çok isterim.

cnm gerçekten harika olmuş. çok beğendim. zaten burnun kötü değilmiş ama şimdi daha güzel olmuş.

ameliyatın pamukkale üniv. de mi oldu yoksa özel de mi.? bir de eğer mahsuru yoksa nekadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim ?

umarım herşey gönlünce olur. geçmiş olsun canım.

burnumun sadece ucundan şikayetciydim canım inceltilip kaldırıldı. paü de adem topkara doktorum. burda bir kaç hastası var önceki sayfalara bakarsan fotoğraf görebilirsin.

önceki sayfalara baktım. belki de konu başlığının 'dr adem bey in hastaları' diye değişmesi lazım.

(özel mesajın için teşekkürler. benim mesaj sayım 50 olmadığı için gönderemedim.)

Alçın çıktığında önce muhtemelen aynada şok olacaksın bu kim diyeceksin herkes sana bakıyo gibi gelecek :) çok kısa bi süre sonra eski halini hatırlamayacaksın bile :)

Çok geçmiş olsun ben de o kısacık anda çok beğenmiştim burnumu çok heyecan vericiydi :) biraz inecek biraz küçülecek ama eminim çok güzeldir :)

Ben doğru mu anladım diye sana bi sorayım dedm pamukkale üni hastanesinde burun estetiği artı mene büyütme mi 1750? Karıştı kafam :26:

önceki sayfalara baktım. belki de konu başlığının 'dr adem bey in hastaları' diye değişmesi lazım.

(özel mesajın için teşekkürler. benim mesaj sayım 50 olmadığı için gönderemedim.)

Adem bey devletten ayrılmasaydı ben yağ aldırma meme büyütme diye devam edecektim ama üniversite hastanesi pahalı olur diye düşünüyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun ameliyatını paüde adem bey yaptı di mi maliyetini merak ediyorum ben yaptırdım da benim kuzen yaptırcak ama paü fiyatını bilmiyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…