- 15 Nisan 2017
- 56
- 41
- 3
- 33
- Konu Sahibi angelbebekk
-
Hayır canım onun ıcın bugün arıycaklar embrıyolar oluştumu ne kadar oluştu haber verıp öyle dondurucaklar sagolasınEmbriyo oluşturmadan mi dondurdular yumurtaları
Genelde üzüldüm hayal kırıklığı çok acelecıyım hemen olsun ıstedım dıe böyle oldu sanırımHayır canım onun ıcın bugün arıycaklar embrıyolar oluştumu ne kadar oluştu haber verıp öyle dondurucaklar sagolasın
Kı zaten benım rahmım 6 aydır kendını toparlamayı beklıyodu 12 haftalık ıkızlere hamıleyken öldüler karnımda kalplerı durdu ıstanbulda kürtaj oldum 6 aydır adet göremıyordu yunus beyle tanıştık tesadüf eserı o cözdü herşeyimi allah yardımcımız olsunGenelde üzüldüm hayal kırıklığı çok acelecıyım hemen olsun ıstedım dıe böyle oldu sanırım
Acele etme cnm geçmiş olsun tekrardan çok üzüldüm. Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende adet olmayı bekliyorum transfer için bi olamadımKı zaten benım rahmım 6 aydır kendını toparlamayı beklıyodu 12 haftalık ıkızlere hamıleyken öldüler karnımda kalplerı durdu ıstanbulda kürtaj oldum 6 aydır adet göremıyordu yunus beyle tanıştık tesadüf eserı o cözdü herşeyimi allah yardımcımız olsun
Aramadilarsa sen ara cnm 2.gün aramaları lazimdi3 gün bugün hala ses yok benmı arasam
Benim bozuldu malesefBenim donduruldu ve korkuyordum çözülürken birşey olur diye embriyolog bu sonn teknolojiyle olmaz dedi. Şükür olmadı
İnşallah pozitif sonuç alırsınızBenim donduruldu ve korkuyordum çözülürken birşey olur diye embriyolog bu sonn teknolojiyle olmaz dedi. Şükür olmadı
Evet ameliyattaydi bn orxaydim bugün cnm.Doktoru aradım amelıyattaymiş haber verecekler
Kaçıncı gün embriyosuydu pekiBende yunus beyin hastasıyım. Dr umuz gayet iyi memnunum... Şu anda transfer yapıldı.. Dört gözle test gününü bekliyorum.
İnşallah teşekkür ederimİnşallah pozitif sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?