forum çamlıkta olsun,yada terasparkta nedersiniz
forum çamlıkta olsun,yada terasparkta nedersiniz
bolu da oturuyosun ve denizliye mi gitceksin
yani benim gibi
şok geçiriyom şuan:1shok:
şok şok şok ışınlanma diye bişey var o yöntemle bir saniyede boludan denizliye geçiş yapıcamm.
denizlide yaşıyorum boluluyum gelirsen tanışırız
kaydirigubbakcemile3 tersmişiz yani, benimde annem babam denizlide ama boluda oturuyorumkaydirigubbakcemile3
neyse konuyu dağıtmıyım, inaşllah bende gelebilirim buluşmaya
Gelirsen çok mutlu oluruz...:))
inşallah anuşkacım, biz temmuz sonu planlamıştık denizli ziyaretini durumlara bakıcam öne çekebilir miyiz diyeŞeniz
ya kızlar bukadar denizliliyi birarada bulamam heralde.belki konunuzu birazcık dağıtmış olcam ama
kusuruma bakmayın.
10 gün sonra nişanım var.
denizlide önerebileceğiniz hem güzel saç hem güzel makyaj yapan kuaför varmı?
canım tabıkı var ... denizli topıgıne gır istersen yanı bizim ellere.. bır çok arkadaş yardımcı olur sana .. benımde tanıdıgım var harıka yapıyor ama bıraz fıatlı soyleyeyım zemuszemusyerimseniben
serserim kolay gelsın canım sana ..inşallah bı manı olmazsa gelmeyı duşunuyorum
açık hava olursa ıyı olur ve mumkunse saat 3den sonra olsun kaydirigubbakcemile5
ıbolyam hazırlan canımcım yerimseniben
günaydınbenneyaptımkiönce ortak noktalarda anlaşalım sonra buluşma yapalım:umursamaz:en iyisi 2 yerde olmak sabah gelebilenler çamlık hayal kahvesine gelsin oradan ö.sonra atatürk parkına geçelim mesela 14 -00 gibi ama sabah gelenler mızıçılık yapmasın ö.sonrası içinyani herkes birbirini görsünyerimsenibenbaşka fikri olan var mı ?
kızlar bana her yer uyar geçen sefer gelemedim gülse ablam yalnız kaldı öldüm vicdan azabından
bu sefer gelicem inş
özellilkle öğleden önce olursa süper olur hem sıcağa kalmayız çoluk çoçuk hemde öğleden sonra dükkan yoğun oluyo
öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?