Deprem bölgelerinde yaşayanlar, taşınmayı düşünüyor musunuz?

Ben enkazda kalmıştım o depremde akrabalarim vefat etti hiç kolay değil gercekten

Mersin'de de nükleer yok mu ya

Amin, her şey gönlünüzce olsun

İstanbul böyle büyük bir deprem kaldıramaz, ülkece mahvoluruz Allah korusun o günlerden inşallah

Müstakil evde de hırsızlıktan çok korkuyorum. Köye yerleşesim geldi gerçekten ama orada da iş imkanı yok ne yazık ki. Çok teşekkürler

Müstakil evde de hırsızlıktan çok korkuyorum. Köye yerleşesim geldi gerçekten ama orada da iş imkanı yok ne yazık ki. Çok teşekkürler
Beni de hep düşündürür
Gasp hırsızlık tecavüz korkusu müstakil evde

Çok geçmiş olsun şu an insanlar mecburen yavaştan dönmeye başladılar. Biz de birkaç güne döneceğiz düşündükçe kötü oluyorum

Özellikle İstanbulun güneylerinde oturuyorsanız gitme imkanınız varsa lütfen gidin güney kesim çok tehlikeli ve dip dibe olan binalar

Adana normalde deprem tehlikesi en az olan illerden sayılıyordu ancak 6 şubatta şok etti bizi o sallantı ile

Mersin bile sallanmış evet

Siz şu an neredesiniz?Adana’da mı?Adana güya en risksiz bölgelerdrn biriydi.Hatay hep riskliymiş.
Normalde Adanadayız ancak artçılar geçene kadar Ankaraya geldik, evet senelerdir Osmaniye - Hatayda küçük depremler olur ve biz de ufaktan sallanırdık şimdi uzmanlar Adana merkezli deprem olabilir diyince korktuk açıkçası. Bu depremde 16 bina enkazda kaldı ancak merkez burası olursa can kaybını düşünemiyorum bile

Malatyadaki 1 yıllık rezidans geldi aklıma, kaç milyon tl lik siteydi ve şu an mezar oldu insanlara. Bir saniye sonrasının artık bir garantisi yokken ev almak bana da mantıksız gelmeye başladı. Evi geçtim arabasını bile enkazda kaybedenler var, çok zor şeyler yaşandı çok Sağlam binanın önemini görmüş olduk umarım bundan sonra tedbirler alınır özellikle İstanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…