Çok iç açıcı bir yazı değil. Bursada olası bir deprem İstanbul’dan çok daha riskli ve risk büyük. Kandilliyi takip eden varsa durumu net görebilir. Bende istanbulda yaşıyorum ve olası depremin çok çok uzak olduğunu düşünmüyorum

Ben de duşa giremez oldum duş almak için akşam eşimin gelmesini bekliyorum ne kadar böyle devam edecek b
Bende aynı fikirdeyim.Kandilliyi sürekli takip ediyorum hareketlilik devam ediyor.5.8 den sonra 300 den fazla artçı deprem olmuş durum pek iç açıcı değil gibi.

Kartal da tek bir bina yıkıldığında bile enkaz altındakilere ulaşmak 3 gün sürdü. Çok olay oldu o zaman.
O sebeple büyük istanbul depreminde kaç gün sürer bu süreç muamma.

Allah yardımcımız olsun

Katılıyorum size.

Japonlar iyi ki inançsız. Yoksa her sene binlerce insan ölürdü.

Biz kader diye diye her yıl bir sürğ insan kaybediyoruz.

valla canım evlimisin bilmiyorum ama değilsen bile evlen. benim gibi bir eş ve kv yap kendine. inan sinirden hiç bir korkuyu heyecanı hevesi zaten yaşayamıyosun kurtuluyosun. şimdi dünyayı uzaylar bassa aynı anda tsunami çıksa deprem olsa, sor bi bana umrunda mı. vallahi değil.

Deprem sonrası artcilar tabiki olir bazilariniz da biraz fazla abartıyor sanki kızlar

5.8 ilk deprem Silivri açıklarında oldu onun artçıları tabi ki normal.Ama Kandilli rasathanesi takip ederseniz Marmara denizi ve Yalova faylarınında da bu depremden sonra hareketlenme başladı.

Katılıyorum size.

Japonlar iyi ki inançsız. Yoksa her sene binlerce insan ölürdü.

Biz kader diye diye her yıl bir sürğ insan kaybediyoruz.

Ahmet Mete Işıkara Allah rahmet eylesin 99 depreminden sonra söylediği “Deprem öldürmez bina öldürür “sözü hala bizim için geçerli 20 yılda ne değişti?

5.8 ilk deprem Silivri açıklarında oldu onun artçıları tabi ki normal.Ama Kandilli rasathanesi takip ederseniz Marmara denizi ve Yalova faylarınında da bu depremden sonra hareketlenme başladı.
Bu depremden önce de olmaya başlamıştı.
Aslında bir bakıma iyi değilmi.
Yavaş yavaş enerji atılıyor
Eğer bu şekilde yaşamaya devam edersek sonumuz hiç iyi değil aynı bende öyleyim geceleri uyanıyorum sürekli kabuslar görüp
Psikologa bile gideceğim
Belki kiminiz güler ama daha sevdigimle evlenmedim bile depremde ölmek istemiyorum

Hayır bu ufak depremler fay hattını rahatlatmıyor. Bütün uzmanlar açıkladı, daha çok hattı gerip daha çok depreme sebep oluyorlar. Zaten 7 lik bir depremin enerjisinin atılması için o 5.8 lik depremden 40 50 tane olması gerekiyormuş. Hemen enerji atılmıyor maalesef

Of of...
Diğer illerde yıkıcı bir etki yapar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…