Merhaba . Kısaca özet geçeceğim çünkü çok uzun gerçekten . Eşimde bende memuruz . Doğumuma kadar inişli çıkışlı bi ilişkim oldu kv ile . Doğumuma çağırdım . Geldi erkek doğursaydın beceremedin sütün de yok kadın mısın sen dedi vs vs neler neler . Kısaca kafayı yedim postpartum depresyon teşhisi ile bir süre terapi antidepresan alarak devam ettim . Eşimle aram bozuldu zamanla bende dayanamadım hırsımı ondan almak istedim ilişkimiz çok bozuldu boşanma noktasına kadar geldik ama aramıza hiçbir zaman üçüncü bir kişi vs girmedi.genelde o ailesini haksız görse de , hırsımı alamadım Birbirimizi yedik durduk . Her neyse depremde evimiz yıkıldı sonra biraz düzeldik derken , dört aydır sağda solda kalıyoruz çocukla ikimiz . Eşimle yine mesafe var aramızda . Ailemden veya başkasından destek gormuyorum ama ayaktyım çok şükür . Bu süre zarfında . kayınvalidem beni dört aydır bir kez olsun asla aramadı . Sadece beni değil , torununu dahi merak etmedi. Şimdi eşim orada ve onunla haber göndermiş, gelsin çocuğu alıp görmek istiyorum demiş . asla içimden gelmiyor. Bi daha onu görmek istemiyorum. Ama eşimin babası vs de aradı konuşmadım . Gel diye pişman olmuş beni arıyorlar şimdi de . Benden bu kadar.. Bu saatten sonra kimse beni aramasın dedim. Haksız mıyım ? Ya Gemileri yakacağım veya bunu da sineye çekeceğim kayınbabanın hastalığı ve çocuğum için .