• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depremde aramayan kv

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Merhaba . Kısaca özet geçeceğim çünkü çok uzun gerçekten . Eşimde bende memuruz . Doğumuma kadar inişli çıkışlı bi ilişkim oldu kv ile . Doğumuma çağırdım . Geldi erkek doğursaydın beceremedin sütün de yok kadın mısın sen dedi vs vs neler neler . Kısaca kafayı yedim postpartum depresyon teşhisi ile bir süre terapi antidepresan alarak devam ettim . Eşimle aram bozuldu zamanla bende dayanamadım hırsımı ondan almak istedim ilişkimiz çok bozuldu boşanma noktasına kadar geldik ama aramıza hiçbir zaman üçüncü bir kişi vs girmedi.genelde o ailesini haksız görse de , hırsımı alamadım Birbirimizi yedik durduk . Her neyse depremde evimiz yıkıldı sonra biraz düzeldik derken , dört aydır sağda solda kalıyoruz çocukla ikimiz . Eşimle yine mesafe var aramızda . Ailemden veya başkasından destek gormuyorum ama ayaktyım çok şükür . Bu süre zarfında . kayınvalidem beni dört aydır bir kez olsun asla aramadı . Sadece beni değil , torununu dahi merak etmedi. Şimdi eşim orada ve onunla haber göndermiş, gelsin çocuğu alıp görmek istiyorum demiş . asla içimden gelmiyor. Bi daha onu görmek istemiyorum. Ama eşimin babası vs de aradı konuşmadım . Gel diye pişman olmuş beni arıyorlar şimdi de . Benden bu kadar.. Bu saatten sonra kimse beni aramasın dedim. Haksız mıyım ? Ya Gemileri yakacağım veya bunu da sineye çekeceğim kayınbabanın hastalığı ve çocuğum için .

Kv olsun başkası olsun...
Kv olmasından bağımsız kim olursa olsun tolere etmezdim sanırım.
Konuşmadığım sildim dediğim kişileri aradım ben.
İçinizden geldiği gibi davranın. Samimiyetsiz samimiyet kimseye fayda vermez.

Kv olsun başkası olsun...
Kv olmasından bağımsız kim olursa olsun tolere etmezdim sanırım.
Konuşmadığım sildim dediğim kişileri aradım ben.
İçinizden geldiği gibi davranın. Samimiyetsiz samimiyet kimseye fayda vermez.
Sırf eşim ara dedi dşye arıyorlar ama bi değeri ederi yok artk gözümde , yani depremde de beni aylarca aramadılar . Kendımı yeni yeni toparladım . Dört ay sonra mı aramak geldi akıllarına ? Eşim söylemese yine aramayacak ?

Merhaba . Kısaca özet geçeceğim çünkü çok uzun gerçekten . Eşimde bende memuruz . Doğumuma kadar inişli çıkışlı bi ilişkim oldu kv ile . Doğumuma çağırdım . Geldi erkek doğursaydın beceremedin sütün de yok kadın mısın sen dedi vs vs neler neler . Kısaca kafayı yedim postpartum depresyon teşhisi ile bir süre terapi antidepresan alarak devam ettim . Eşimle aram bozuldu zamanla bende dayanamadım hırsımı ondan almak istedim ilişkimiz çok bozuldu boşanma noktasına kadar geldik ama aramıza hiçbir zaman üçüncü bir kişi vs girmedi.genelde o ailesini haksız görse de , hırsımı alamadım Birbirimizi yedik durduk . Her neyse depremde evimiz yıkıldı sonra biraz düzeldik derken , dört aydır sağda solda kalıyoruz çocukla ikimiz . Eşimle yine mesafe var aramızda . Ailemden veya başkasından destek gormuyorum ama ayaktyım çok şükür . Bu süre zarfında . kayınvalidem beni dört aydır bir kez olsun asla aramadı . Sadece beni değil , torununu dahi merak etmedi. Şimdi eşim orada ve onunla haber göndermiş, gelsin çocuğu alıp görmek istiyorum demiş . asla içimden gelmiyor. Bi daha onu görmek istemiyorum. Ama eşimin babası vs de aradı konuşmadım . Gel diye pişman olmuş beni arıyorlar şimdi de . Benden bu kadar.. Bu saatten sonra kimse beni aramasın dedim. Haksız mıyım ? Ya Gemileri yakacağım veya bunu da sineye çekeceğim kayınbabanın hastalığı ve çocuğum için .

Eşiniz şuan nerede kalıyor? Eğer boşanmayacaksanız, eşinizle beraber bir ev tutarsanız iyi olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun. Ben olsam ben de gitmezdim kesinlikle. Madem pişman arasın özür dilesin önce. Deprem olmuş, bir kez bile merak etmemiş torununu da şimdi mi kıymetli olmuş. Çocuğum için gitsem mi diye de düşünmeyin. Çocuğun görüşmemesi daha iyi bence.

Depremde ne küslük düşündük biz ne başka birşey 11. İldeyiz biz de. Ben bile bu kadar etkilendiysem depremin merkezi olan illerde yasayanlar ne yaptı ne etti hep bunu düşündük bununla yaşadık. Telde hic konusmadığım akraba mi aradım sesini duymak bile iyi gelmişti. Kardeşim küs ayrıldığı arkadaşını arayıp telde ağlamışlar hiçbir şeye benzemezdi onların yaşadıkları. O yüzden ne düşünürseniz ne yaparsanız haklisinız bence kaldı ki sizin evladınız onun torunu siz de oğlunun eşisiniz. Bu kadar kindar insanları anlayamıyorum. Çok zor olmalı bu kadar kötü bir kalple yaşamak. Benim KV bizimle belki 6 yildir konuşmuyor. Kendi tercihiydi. Yani kabul edecegini bilsem gidip elini öperim ama kalbi taş bağlamış olan insana ne yapsan boş

Daha once ne yasandigi, daha sonra ne yasanilacaktan hepsinden ve her seyden bagimsiz "kadin misin sen, erkek dogursaydin beceremedin" demis bu kisi, gerisini dusunemedim, okuyamadim. Uzuldum.

Şimdi kayınbaba beni arıyor . Açmadım . Dönmedim de . Ne konuşacağım hayır yani dört aydır aramamışlar , eşime demişler ki bizde sallandık biz de korktuk .
Ee dedim peki evleri yıkıldı mı ? Hayır . Benim dönebileceğim ne şehrim kaldı . Ne de eşyam . Artk başka şehre gidip yerleşmek zorunda kaldık. Onlarda bişey yok evleri sallanmış ama Gayet geçip oturuyorlar . İstemiyorum içimden gelmiyor konuşmak barışmak . Eşim soğukluk olmasın istiyor tabii ki , konuşsam gitsem mutlu olacak . Ama ben istemiyorum.

Lohusalıkta yaptığı terbiyesizliği geçtim hadi ama depremde düşmanı olsa insan arar “nasılsın” diye sorar. Çok ayıp ya bence kv biz hiçbir iyiliği hak etmiyor. Eşiniz de arkanızda ise ne siz gidin ne de çocuğunuzu gönderin
Eşim . Annesi için olan kısmı kabul ediyor ama babam için görüş falan diyor . O da aramadı diyorum istese arardı . Neyse y canım sıkıldı yine bu kadın yüzünden uykum kaçtı of

Şimdi kayınbaba beni arıyor . Açmadım . Dönmedim de . Ne konuşacağım hayır yani dört aydır aramamışlar , eşime demişler ki bizde sallandık biz de korktuk .
Ee dedim peki evleri yıkıldı mı ? Hayır . Benim dönebileceğim ne şehrim kaldı . Ne de eşyam . Artk başka şehre gidip yerleşmek zorunda kaldık. Onlarda bişey yok evleri sallanmış ama Gayet geçip oturuyorlar . İstemiyorum içimden gelmiyor konuşmak barışmak . Eşim soğukluk olmasın istiyor tabii ki , konuşsam gitsem mutlu olacak . Ama ben istemiyorum.
İstemediğiniz bir şeyi kimse için yapmayın. 4 ay boyunca düşünmemişler ya ne demek ben olsam asla görüşmezdim.

İstemediğiniz bir şeyi kimse için yapmayın. 4 ay boyunca düşünmemişler ya ne demek ben olsam asla görüşmezdim.
Güya onlar da sallanmış ve korkmuş . Şaka gibi ya. Ulan benim evim yıkıldu evim.yok artk dönebileceğim bi yer. Dört aydır sağda sold rezil haldeyiz. Çocuğum bile arkadaşlarından ayrılmak zorunda kaldı. Onu mu teselli edeyim kendimi mi .. anne keşke deprem olmasaydı kedim kayboldu gitti arkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldım dedi ağladı bende ,. Sarılıp ağladım ona . O anı asla unutamam :(

Güya onlar da sallanmış ve korkmuş . Şaka gibi ya. Ulan benim evim yıkıldu evim.yok artk dönebileceğim bi yer. Dört aydır sağda sold rezil haldeyiz. Çocuğum bile arkadaşlarından ayrılmak zorunda kaldı. Onu mu teselli edeyim kendimi mi .. anne keşke deprem olmasaydı kedim kayboldu gitti arkadaşlarımdan ayrılmak zorunda kaldım dedi ağladı bende ,. Sarılıp ağladım ona . O anı asla unutamam :KK43:
Ah kuzum benim ya. Yeniden eviniz de olur, kuzunun arkadaşları da olur🙏 Kayınailenizi de boşverin hiç dert etmeyin bile. Görüşmek isteyen ona uygun davranacaktı. Sizin hiç bir suçunuz yok, vicdan yapmayın.

cinsiyeti erkeğin belirlediği bilmiyor. kadında xx babada xy olduğunu anlatmaya kalksan anlamaz. bilimi reddeden insanla iletişim kurulmaz. eline birkaç kitap, gazete alsaydı, okuma yazması yoksa tvdeki kaliteli sağlık programı izleseydi bile bilirdi. eğitimsiz bir kadın bile olsa vicdanlı biri olsaydı erkek torun kız torun ayrımı yapmazdı. 50-60 yaşına kadar sadece yemek yemiş ve uyumuş. bu insanla konuşulmaz. depremde aramayan insanla konuşulmaz. silin gitsin. görüşürseniz kendinize saygınızı kaybedersiniz. çocuğunuzu da hurafelerle korkutacak. erkeğe tapan kadından nefret eden biri. kendi de dahil sizden kız torundan kadın kavramından nefret eden biri. kimse baş edemez.

cinsiyeti erkeğin belirlediği bilmiyor. kadında xx babada xy olduğunu anlatmaya kalksan anlamaz. bilimi reddeden insanla iletişim kurulmaz. eline birkaç kitap, gazete alsaydı, okuma yazması yoksa tvdeki kaliteli sağlık programı izleseydi bile bilirdi. eğitimsiz bir kadın bile olsa vicdanlı biri olsaydı erkek torun kız torun ayrımı yapmazdı. 50-60 yaşına kadar sadece yemek yemiş ve uyumuş. bu insanla konuşulmaz. depremde aramayan insanla konuşulmaz. silin gitsin. görüşürseniz kendinize saygınızı kaybedersiniz. çocuğunuzu da hurafelerle korkutacak. erkeğe tapan kadından nefret eden biri. kendi de dahil herkesten nefret eden biri. bununla kimse baş edemez.
Çok merak ediyorum. Acaba kayınvalidemi tanıyor olabilir misiniz ? Direk nokta atışı tespitler :) şu halimde bile tebessüm ettim. Çok teşekkür ederim, öyle iyi geldi ki mesajınız. Ne tatlısınuz ya :) ama çok mutsuz biri evet cpk doğru 👍
Sanırım benim sorunum vicdan yapmak özellikle kayınpeder için . İlerde bişey olursa vicdan azabı çekerim kendimi tanıyorum ve öyle bişey söylemeliyim ki eşime de . Bunun önünü kesebilmek adına .

Sizin konulariniza hep denk geliyorum. Tek derdiniz bu mu kaldi? Esinizle cok ciddi problemleriniz vardi. Lahmacun yemek istediniz diye bosanmaya kadar gidecek olaylar yasamistiniz. DNA testi verdiniz mi? Sorunlar tamamen cozuldu mu? Sizi uzmek kirmak istemem ama simdi yazdiginiz bu dert bana sizin kisilik olarak surekli kurban psikolojisine girmeye meyilli biri oldugunuzu gosteriyor. Ben bu kadar sorun yasasam su yazdiginiz dert dert edecegim en son sey olurdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X