depresyon hali

Normal değil biliyorum ama 3.5 ay oldu daha geçmedi.üstelik herif nişanlı şu anda.umarım seninki çabuk geçer. Valla bunun bi taktiği yok.düşünmemek farklı uğraşlar bulmak boş vermek vs...gibi.burada öyle yazan arkadaşlars yapabiliyorlarsa eğer çok imreniyorum.acını yaşıyacaksın bacım.inancın varsa dua et bol bol.insan bi nebze olsun rahatlıyor

Varlığı mahveden adamı napçan , ömür bu geçer miydi öyle , herşey alnımıza yazılmıyor , kendi irademizle yolumuzu çiziyoruz , önünde iki seçenek varmış bence sen güzel seçeneği seçmişssin. Biraz başağrısı yapar sonrada iyiki dersin merak etme... İnsanız yaşayarak tecrübe ediniyoruz.

Bende sürekli uyuyorum kimseyle konuşmuyorum
Biraz iş çıkarın kendinize. Dolapları indirip tekrar düzenleyin. Dizi izleyin. Sahil varsa sahile gidin. Melankoli müziklerden uzak durun. Tek takılın ama bi şeylerle meşgul olun.

Biraz iş çıkarın kendinize. Dolapları indirip tekrar düzenleyin. Dizi izleyin. Sahil varsa sahile gidin. Melankoli müziklerden uzak durun. Tek takılın ama bi şeylerle meşgul olun.
Sürekli uyuyorum nedensiz başım da çok ağrıyor.

İlaç kullanarak

Ben ayrildiktan sonra yeni bir ise girdim.
Haftasonu gonullu olarak faaliyetler yaptim cocuklarla.
Uzulmeye zamanim olmadigi icin kolay atlatmistim.

En iyisini yapmışsın.. yaşanan en son acı en büyük, geçmicek gibi gelir ama hepsi geçer..
dostoyevski diyorya: "önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi. aşağılık insanoğlu her şeye alışır!"
Acını yaşamanı tavsiye ederim. Bastırılan duygular başka suretle geri döner.. ağla sızla ama geçeceğini bil.. bunları yaşadıktan sonra da kesinlikle dizi öneriyorum.

Haklısınız Sağlığımdan olmaktan korkuyorum. Teşekkürler

Maşallah size. Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…