Depresyon + hamilelik..

4ppty4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
34
2
1
29
Merhabala ben 21 yasinda 1 çocuk annesiyim oglum 2 buçuk yaşında ve bende obsesiflik ve anksiyete var. Ben suan 2 . Çocuğumu istyrum çünkü 2 si bir büyüsün nasılsa erken kalkıyrum diyerekten hamile kalmak istyrum ama eşim istemyr 4 sene snra dyr. Bnde yeniden anne olmak istyrum çünkü hamileyken benm hastalığım geçiyor bilmyrum neden öle oluyor emzirme döneminden snra her başlıyor . Bende hem hastalığım geçer diye hemnde gene anne olma sevinciyle eşimden gizli hamile kalmak istyrum param var kenarda maddi sıkıntımız yok çok şükür .. akıl verin bana arkadaşlar .s

Parayla, hamile kalman arasındaki bağı anlayamadım ?

Bir tedavi yöntemi olarak bebek doğurulmaz tatlım..doktora git..İyileş sonra düşün. Hem eşinden gizli bunu yapmak doğrumu?

Bende kötü bir düşünceyle sormadım zaten gerçekten anlamadığım için sordum
Korunuyormusunuz?

Bende kötü bir düşünceyle sormadım zaten gerçekten anlamadığım için sordum
Korunuyormusunuz?
Evet spral var normalde hasta dgl gbym ama iste hastayım napcahimi bilmyrum okadar çok hamile kalmak istyrum ki . Allah isteyen herkese nasıppp etsiiin çok gzl bi duygu

Dgru fakat bir dha anne olmayı çok istyrum

Tamam da ya hamilelik bittikten sonra hastalığınız depreşirse çocuklara ne olacak?

Bu böyle olmaz önce tedavi olun, çocuk sahibi olmak tedavi yöntemi değil ki. Simdi guzel gelir ama 2 kucuk cocuktan bunalabilirsiniz, hastaliginiz daha kotu olabilir.

Parayla, hamile kalman arasındaki bağı anlayamadım ?

Adamdan gizli hamile kalacakmış ya, boşarsa kenarda param var diyor heralde.

Konu sahibi eşinize karşı yapmayın bunu. Hele hamilelik gibi üç kişinin hayatını etkileyecek çok önemli bir konuda yapmayın bunu. Hastalığınızla mücadele edebilirsiniz, dünyada bunu yaşayan milyarlarca insan var.

Dgru fakat bir dha anne olmayı çok istyrum
Anne olmak basit birşey değil. Sırf sen istiyorsun diye yapma bunu.sağlıklı olmam gerek iyi bir anne olmak için. Önce depresyondan kurtul sonra düşün.
Buarada lütfen sesli harfleride kullan yazarken.çünkü ne yazdığını anlayamıyorum. .

Çocuklarınıza nasıl bir anne olacağınızı
eşinize nasıl bir hayat arkadaşı olacağınızı
ve EN ÖNEMLİSİ kendinizi nasıl daha rahat daha huzurlu bir kişi haline getireceğinizi hiiiiiççççç düşünmüyorsunuz da
ikinci defa nasıl hamile kalabilirim mi diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…