Depresyon, hayatin anlamsizligi, ölme istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir ilişki kurabileceğin erkek ile iletişim kanalların kapalı olmamalı.. Daha ilişkiyi başlatmak için sadece imalarda bulunan biri ile ne denli düzgün bir iletişim kurulabilir ki zaten? Kendine yüklenmene gerek yok , ben şöyle yapsaydım olurdu gibi düşüncelere kapılmamalısın, etrafından ve kendinden deneyimlemişsindir, olacak olanın önünde duramazsın zaten.. Ama sanırım karşı tarafın enerjisinden besleniyormuşsun, o gidince yaşam enerjin kalmamış.. Yaşam enerjini bir kişiye yüklememek lazım..Yoksa o gidince hiç birşey kalmaz.. Bir de karşı tarafın bilinçli veya bilinçsiz bunu hissettiğini düşünüyorum, tek tutunacak dalın siz olduğunu düşünen biriyle heyecanlı , cıvıl cıvıl birşey yaşamak fikri de biraz flörtün aurasına ters değil mi?

Benimki daha cok pismanlik cunku cok adim atti ama karsilik vermedim kaybedince de pisman oldum keske demek cok agir bir seymis

Benim yasadigim sey pismanlik o cok adim atti cevap verseydim suan her sey farkli olabilirdi bu yuzden kafam cok takildi gecmiste yasamaya basladim. Boyle yasayacak degilim illaki ama zor ve pismanlik yasiyorum olsa cok guzel olurduk cunku

Benimki daha cok pismanlik cunku cok adim atti ama karsilik vermedim kaybedince de pisman oldum keske demek cok agir bir seymis
Takıntı yapmışsın çok net ama sanırım bu kişisel özelliğin, bunun üzerine çalışabilirsin.. Baksana yaşamadığın ilişkinin çok harika olabileceğine inanmışsın.. Herşey inanmak işte.. Belki de olması gereken buymuş , daha iyi insanlarla karşılaşacağım diye baksan ?? çünkü bu da bir olasılık.. Geleceği bilemediğimize göre tüm olasılık oranı aynı oluyor

Evet takintili bir insanim. O benim hayallerimdeki insandi belki bu yuzden olabilir. Insallah olur diye bekliyorum hala imkansiz da olsa. Kendimi tuketmekten baska ise yaramiyor tabi ama elimde degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…