Psikiyatrik,psikolojik destek alın, aynı durumu farklı bir konuda yaşadım ve dr.a gittiğimde ağır depresyon teşhisiyle tedaviye başladım.Psikolojim bozuldu zaten belli ama kurtulus yok mu
Bence bi beklenti içine girmeden bekleyin ya akişina birakarak yani gelirse gelir gelmezsede daha çok aşik olup sevcegin biri çikar belkiO mezun oldu mezuniyet sinavlari vardi konusmadigimiz 1hafta yinede yaziyordu bigun yazmadi bende yazmadim belki de benden bekledi. Sinavlari bitince ben yazdim 2gundur iste ben yaziyorum ama o flortlesme kalmamis aramizda. Bitirme tezi projesi falan onlarla ugrasiyodu ama yinede yaziyodu oyalamiyim dedigimde deger verip konusuyosam oyle dusunme demisti. Isleri bitince normale doner mi ki? Yoksa istemiyor mu
Anlaşmazlıkları çokmuş hatta flörtümün annesi de kızla olmasını istemiyormuş artık. Son aylarda kıza çok soğuk davranmış ama kız anlamamış hiç yakın davranmaya devam etmiş sonrasını sormadım çok. Peki niye dönmek istedin dedim çünkü vicdan azabı çektim dedi niye dedim aldattın mı hayır dedi. Yukardaki sebebi söyledi işte. 9 aydır ayrılar. 2 veya 3 kez hal hatır sormuşlar galiba bunları ben sormadım ilk tanıştığımızda arkadaş zorla anlattırmıştı yanımda ben de barışın ya demiştim hatta benden umudunu kessin diyeBir de ayrilan taraf bendim flortunuz terk mi edildi ayrildi mi bilemem ama ben ayrilmak istedim ona ragmen yine de bosluga dustum psikolojim bozuldu
Annesinin lafini dinleyip sevgilisine soguk davranan erkekten de uzak durun bence sizi de annem begenmedi der birakir uzun iliskisine boyle yapiyosa bilemedimAnlaşmazlıkları çokmuş hatta flörtümün annesi de kızla olmasını istemiyormuş artık. Son aylarda kıza çok soğuk davranmış ama kız anlamamış hiç yakın davranmaya devam etmiş sonrasını sormadım çok. Peki niye dönmek istedin dedim çünkü vicdan azabı çektim dedi niye dedim aldattın mı hayır dedi. Yukardaki sebebi söyledi işte. 9 aydır ayrılar. 2 veya 3 kez hal hatır sormuşlar galiba bunları ben sormadım ilk tanıştığımızda arkadaş zorla anlattırmıştı yanımda ben de barışın ya demiştim hatta benden umudunu kessin diye
Annesi dedi diye uzak durmamış o kimseyi dinleyecek bir tip değil burnunun dikine biri niye uzaklaştığını sormadım çok ilgilenmiyordum zaten o sıralar ben de. Barışın dedim o da annem de zaten istemiyordu gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum hep belirsiz kalmış aklımda. Ama uzun ilişkisi bitmiş insan korkutucu geliyor işte bana nasıl bitmiş olursa olsun. Duygusu olmasa bile alışkanlık var işte.Annesinin lafini dinleyip sevgilisine soguk davranan erkekten de uzak durun bence sizi de annem begenmedi der birakir uzun iliskisine boyle yapiyosa bilemedim
Tabiiki o yillarin icine neler sigiyor bende zaten sonradan gorustugum kisiye eski iliskim aklima geldigi icin yuz vermedim dedigim gibi biriyle olmak istedigimde ona karsilik veremedim o iliskiden sonra karsilastirma aliskanlik vefa barissak nasil olurdu diye dusunceler hepsi bir etkenAnnesi dedi diye uzak durmamış o kimseyi dinleyecek bir tip değil burnunun dikine biri niye uzaklaştığını sormadım çok ilgilenmiyordum zaten o sıralar ben de. Barışın dedim o da annem de zaten istemiyordu gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum hep belirsiz kalmış aklımda. Ama uzun ilişkisi bitmiş insan korkutucu geliyor işte bana nasıl bitmiş olursa olsun. Duygusu olmasa bile alışkanlık var işte.
Sonradan ne oldu ki yeni gelene aşık olman için ? Daha mı iyi eskisinden ? Eskisinden artıları eksileri nelerdi senin için ?Tabiiki o yillarin icine neler sigiyor bende zaten sonradan gorustugum kisiye eski iliskim aklima geldigi icin yuz vermedim dedigim gibi biriyle olmak istedigimde ona karsilik veremedim o iliskiden sonra karsilastirma aliskanlik vefa barissak nasil olurdu diye dusunceler hepsi bir etken
Oyle bir sey degil ben kimseye bitmis de olsa kotu demem. Veya bu daha iyi o daha iyi. O kadar da sey yasandi asla kotulemem.Hala da ben yikildigimda onu donup mesela arayabilirim ama yeni olani arayamam o rahatlik olamaz. Karisik bi durum yani flortunuz benle ayni dusunemez herkesin yasadiklari ayri benden cikarim yapmaniz yanlis olur herkesin iliskisi farkli onlar ne yasadi kim bilir ne hissettilerSonradan ne oldu ki yeni gelene aşık olman için ? Daha mı iyi eskisinden ? Eskisinden artıları eksileri nelerdi senin için ?
Yok yok canım ondan demedim flörtüm zaten benden hoşlanıyordu baya heyecanı da vardı bana ilk gelen oydu ben kaçan taraftım hem zihnen hem de olduğu ortamdan kaçmışlığım var koşarakOyle bir sey degil ben kimseye bitmis de olsa kotu demem. Veya bu daha iyi o daha iyi. O kadar da sey yasandi asla kotulemem.Hala da ben yikildigimda onu donup mesela arayabilirim ama yeni olani arayamam o rahatlik olamaz. Karisik bi durum yani flortunuz benle ayni dusunemez herkesin yasadiklari ayri benden cikarim yapmaniz yanlis olur herkesin iliskisi farkli onlar ne yasadi kim bilir ne hissettiler
Disaridan bakinca dogru dedikleriniz ama su halde insan mantikli dusunemiyor kiBana aşktan başka sebepler söyleyin lütfen.
Kendim ya da ailem sağlık sorunları yaşıyor, üzülüyorum deseniz anlarım.
İşsizim kendimi işe yaramaz hissediyorum, parasızlık depresif olmama neden oluyor deseniz anlarım.
Ama aşk...
Yaşamak istemiyorum demek için bilemiyorum ya..
İnsan yeniden aşık olur.
Karşı cinsler tükenmedi.
Umutla hayata sarılacak yaştasınız.
Elbette 5 yıllık ilişki için ağlayın, üzülün.
Bu süreç normal.
Ama inadına da yaşama tutunun..
Yaşamak istemiyorum demeyin.
Nasıl bu duruma geldi ilişkiniz?Duygusalim evet hemde cok. Sadece onu istiyorum inanin mal mulk cok para hicbir sey ya verseler suan istemem hicbirini. Beni biraksinlar aglaya aglaya yatiyim uyuyum etrafta olanlari gormuyum. Hevesim yok umudum yok sadece o bana gelse. Ruyamda mesaj atmis oluyor mesela gecenin 4unde 5inde kalkiyorum gercek sanip ama haber yok
Bence zaten önce bu bulunduğun ruh halinden kurtulsan bir ilişkiye daha sağlıklı başlarsın. Klasik bir laf ama kendi başına da mutluluğu yakalamak önemli. Hemen kendini geri çekiyorsa o kadar da istekli değilmiş demek ki, belki de taktiktir bilmiyorum.Konustugum kisiye ben sans vermek istiyorum suan ama o geri cekildio benimle ilgilenirken bende karsilik versem suan boyle olmazdi belki o yuzden boyle pismanim zaten ama duygularimdan emin degildim hep ondan bekledim simdi de ben yaziyorum cabaliyorum ama ondan giden gitmis sanki. Ben ellerimle uzaklastirdim. O nerden bilebilir ki uzun iliskim bitti kafam karisikti ama simdi emin oldum onu istiyorum. Aci bir ani olacak. Yinede bazen belki yazar diyorum tek umudum o mesaji beklemek
Biz arkadas grubunda tanistik ama ozelden mesajlasiyoduk. 1aydir da hergun yazmaya basladi kahve teklifi etti basbasa gorustuk sonrasinda acilmadik ama ima etti hep yani. Bende yeni iliskiden ciktigim icin karsilik veremedim ama konustum guzel sohbet ettik. Okulu bitiyor onun mezuniyet sinavlari bitirme tezi falan vardi 1hafta hic yazmadi hep yazardi bende yazmadim belki de benden bekledi. 1hafta sonra ben yazdim 2gun konustuk ama o flortlesmemizdeki gibi sohbet olmadi arkadasca 2gundur de yazmiyorNasıl bu duruma geldi ilişkiniz?
Olay boyle oldu; Biz arkadas grubunda tanistik ama ozelden mesajlasiyoduk. 1aydir da hergun yazmaya basladi kahve teklifi etti basbasa gorustuk sonrasinda acilmadik ama ima etti hep yani. Bende yeni iliskiden ciktigim icin karsilik veremedim ama konustum guzel sohbet ettik. Okulu bitiyor onun mezuniyet sinavlari bitirme tezi falan vardi 1hafta hic yazmadi hep yazardi bende yazmadim belki de benden bekledi. 1hafta sonra ben yazdim 2gun konustuk ama o flortlesmemizdeki gibi sohbet olmadi arkadasca 2gundur de yazmiyor. Ben ona alismisim meger farkinda olmadan...Bence zaten önce bu bulunduğun ruh halinden kurtulsan bir ilişkiye daha sağlıklı başlarsın. Klasik bir laf ama kendi başına da mutluluğu yakalamak önemli. Hemen kendini geri çekiyorsa o kadar da istekli değilmiş demek ki, belki de taktiktir bilmiyorum.
Yazar ya da yazmaz mutluluğunu ona bağlama, biraz ilişki konusunu takıntı yapmışsın sanki. Malesef ben de çok takıntı yapan biriyim ama takıntı yaptıkça zora giriyor her şey sanki. İsteği varsa yine yazar, zorlar diye düşünüyorum.Olay boyle oldu; Biz arkadas grubunda tanistik ama ozelden mesajlasiyoduk. 1aydir da hergun yazmaya basladi kahve teklifi etti basbasa gorustuk sonrasinda acilmadik ama ima etti hep yani. Bende yeni iliskiden ciktigim icin karsilik veremedim ama konustum guzel sohbet ettik. Okulu bitiyor onun mezuniyet sinavlari bitirme tezi falan vardi 1hafta hic yazmadi hep yazardi bende yazmadim belki de benden bekledi. 1hafta sonra ben yazdim 2gun konustuk ama o flortlesmemizdeki gibi sohbet olmadi arkadasca 2gundur de yazmiyor. Ben ona alismisim meger farkinda olmadan...
O kadar imasina cevapsiz kaldim benim istemedigimi sadcee arkadas olarak gordugumu dusunuyo olabilir gerci 2 kez yazdim bulusalim dedim ama bilmiyorumYazar ya da yazmaz mutluluğunu ona bağlama, biraz ilişki konusunu takıntı yapmışsın sanki. Malesef ben de çok takıntı yapan biriyim ama takıntı yaptıkça zora giriyor her şey sanki. İsteği varsa yine yazar, zorlar diye düşünüyorum.
Olsun buluşma isteğinden anlamıştır, o zamanki ruh halin buna müsait değildi sonuçta. İsteği kalmadıysa da belki de hayırlısı budur; benim de uzaktan bakınca her bakımdan çok iyi duran birine o zamanki ruh halimden dolayı karşılık vermediğim olmuştu. Sonra çok pişman oldum. Şu an yakın bir arkadaşımla sevgili ve iyi ki olmamış diyorum, nasıl biri olduğunu tanıdıkça. Belki sen de böyle dersin ilerde. Bu tür şeylerden öğrendiğim tek bir şey varsa üzülmek, kafaya takmak, kendini suçlamak sadece moral bozuyor, vakit kaybettiriyor. Tecrübe deyip devam etmek gerek :)O kadar imasina cevapsiz kaldim benim istemedigimi sadcee arkadas olarak gordugumu dusunuyo olabilir gerci 2 kez yazdim bulusalim dedim ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?