Aklına başkası düşebildiğine başkası için heyecanlandığına göre diğer ilişki zaten bitmiş gerçekten. Bu yeni kişide farklı olan seni heyecanlandıran ne peki bu kadar ?Tabiki pesimde hemen bitmiyor bende de bitmemisti bu yuzden flortlestigim adama yuz vermedim. Baskalariyla anlasamayinca surekli onu ariyorum insanlarda o beni anlar sadece hissi oluyor arada sirada da konusuyoruz ikimiz de yapici olsak barisma ihtimalimiz var ama ben istemiyorum suan cunku aklimda suan baskasi var
Benim soyledikledimden flortunuz icin cikarimlar yapmanizi tavsiye etmem her insan farklidir uzun iliski yasadik diye ayni seylere dusunecek degiliz ama tabiki yillarini gecirdigin bir insan var hayatimda yeri hep ayri olacak. Suresi de tabiki onemli biz 5yil gecirdik neler sigdirdik 6 7 8 sene olsa nice seyler yasanirdi. Mesela ben asik oldum ama eski sevgilim hala beni bekliyor ariyor. Ikimizin ayrilik sonrasi tepkileri farkli oldu. Tabi su da var insan surekli eski sevgilisiyle iliskisiyle karsilastiriyor yenisini o olsa boyle uzmezdi birbirimizi anlardik vs vsAklına başkası düşebildiğine başkası için heyecanlandığına göre diğer ilişki zaten bitmiş gerçekten. Bu yeni kişide farklı olan seni heyecanlandıran ne peki bu kadar ?
Konustugum kisiye ben sans vermek istiyorum suan ama o geri cekildiBence esas sorun o ilişkinin sende bıraktığı değersizlik hissi. Bunu halledince gerisi de düzelecek diye düşünüyorum.
Öncelikle ilişki esnasında, sonrasında kendini hatalı bulduğun her şey için kendini affet. O zaman öyle gerektirmişti. O zamanki sen zaten elinden geleni yaptın.
Zaten ciddi olarak uyumlu olsaydınız şu an yanında olurdu. Belki ondan çok çok iyileri girecek hayatına ama sen böyle yaparak kendini dışarıya kapatıyorsun.
Bir de Beyhan Budak videolarını tavsiye ediyorum.
Bu halin geçen seneki halimi hatırlattı bana ama bak geçti :). Seninki de geçer ama öyle oturup yatmayla malesef geçmiyor, aktif olarak kendini oyalamak gerek ve hatalı/çarpık düşüncelerden kurtulmak gerek. Bu düşünceleri düzeltince ve saçma olduklarını fark edince ruh halinde belirgin değişme olacak yavaş yavaş. En azından bende öyle oldu. Bu düşünceler dediğim ne mesela: Artık öyle uyumlu olduğum kimseyi bulamam. Artık kimseyi sevemem. O yoksa anlamı yok. gibi gibi. Konuştuğun kişiye şans versen belki kat kat mutlu olacaksın ama önünde şu an bi perde var.
Beni bu hale getireen sey su; iliskkm yeni bittiginde o benimle ilgilendi ama ben kafam karisik oldugu icin karsilik veremedim o da kendini cekti. Bu sirada biz gorusurken benim kafa karisikligimi belki karakterim sandi beni begenmedi yada adim atmaktan bikti onu istemedigimi dusundu. Keske karsilik verseydim ona gitmeseydi kaybetmenin pismanligibende 6 yıllık ilişkim bittiğinde böyleydim ama geçiyor sonra diyorsunuzki keşke bu kadr çok yıpratmasaymışm kendmi. kendnizi dinleyecek boşluklar yaratmayın sakın her anınızı doldurun. ben mesela dans kursuna gitmiştimsonra ingilizce kursuna gitmiştim. ben sporu severim ama öyle salonlarda değil. Valla o boşlukta öğrendiğim bana ii gelen tek sey pilates ve yoga oldu :)) bi arkadasımda kickboxa gitmişti.. kendinize aktivite yaratın.. zor da olsa yapın. zorlayın kendnizi..
Bir de ayrilan taraf bendim flortunuz terk mi edildi ayrildi mi bilemem ama ben ayrilmak istedim ona ragmen yine de bosluga dustum psikolojim bozulduAklına başkası düşebildiğine başkası için heyecanlandığına göre diğer ilişki zaten bitmiş gerçekten. Bu yeni kişide farklı olan seni heyecanlandıran ne peki bu kadar ?
uyy kıyamamKedi sahiplen
Bende boyle soylerdim ama yasayinca oyle olmuyor iste baskalarinin acilariyla bunu yasamadim hic degilse cok sukur diyemiyorum. Ask acisi da bir gercekValla kardeş senin derdin mi yok ölecek başka dert mi bulamadın?
Gel seninle hastanelere gidelim mezarlıklara gidelim.
Kendıne gelırsın.
Ah canım ah ben palavradan atmıyorum emın ol her şeyi gördük.Bende boyle soylerdim ama yasayinca oyle olmuyor iste baskalarinin acilariyla bunu yasamadim hic degilse cok sukur diyemiyorum. Ask acisi da bir gercek
Tabiki teselli etmek icin soyluyosunuz tesekkur ederim ama pismanlik ve keske cok zor bi duygu. O bana yakin davranirken ben iliskiden ciktigim icin karsilik vermedim en sonunda o da vazgecti simdi ben onu istiyorum ama uzaklasti benden keske o zaman bende karsilik verseydim demek cok zorAh canım ah ben palavradan atmıyorum emın ol her şeyi gördük.
Sana tek dıyebılecegım canını boyle seylere sıkma. Iyı ol.
Sanki bunlari ben yazdım... benimde sevdiğim terkedildiğim adam gözümün önünde düğün hazırlıkları yapıyor bende izliyorum òylece okadar ağirki ben niye ölmedim ya dedim sonra işte olmuyor yaşıyorsun yaşamak zorundasın verilen ömrü tamamlamak zorundasın falan filan...ben çalışıyorum yoğun işim var şu yaşadiğim zor şeyler de bile depresyona girme şansim yok :) ama aklımda çok başımda değil ne diyelim allah çıkış versin ne zaman aşik olunur bunlardan zerre kalmaz .size sadece tavsiyem şu kendinizi sakin bırakmayın çünkü pskolojik hastalık aşırı zor allah korusun dikkat edin5 yillik iliskim bitti. Ardindan birine asik oldum gorusuyoduk acilmadan birbirimize. Hala mesajlasiyoruz ama o eski flortlesme yok hissediyorum yani. Evimden memleketimden uzaktayim. Evime gitsem de orda cevrem kalmadi herkes dagildi bi yerlere. Burda arkadaslarim var ama hayatimin tadi tuzu yok. Yasiyorum da ne olacak aman diyorum. Eskiden sevdigim ilgilendigim hicbir sey artik beni mutlu etmiyor. Is okul evlilik hepsi anlamsiz geliyor. Hergun ayni hayat. Bi sonu yok cok bos geliyor. Deniz manzarali bir yerde yasiyorum ama inanin disariya bakasim dahi yok hep uyuma istegim var. Uyuyum surekli de zaman gecsin. Asik oldugum adamin benden uzaklasmasi keske o bana yakinken bende bir seyler yapsaydim diye dusundugum pismanlik. 5yillik iliskimin bitmesinin boslugu. Yalnizligim kimseye anlatamamam. Anlattigim 2 -3 kisinin de care olamamasi. Ben artik yasamak gercekten istemiyorum ne anlami var ki
Ya ben atanamadim sonra tekrar universiteye basladim seneye bitecek. Zaten ordan bi darbe yedim o atanamamak kpss beni yipratmisken simdi de iliskimin bitisinde benle ilgilenen kisiye yuz vermemem o cekildikten sonra pisman olmam duygularimi sonradan anlamam keskelerim. Hicbir umudum kalmadi gelecege dair. Inanin dunyalari verseler istemem ne yapicam derim cunku beni hicbir sey mutlu edemiyorSanki bunlari ben yazdım... benimde sevdiğim terkedildiğim adam gözümün önünde düğün hazırlıkları yapıyor bende izliyorum òylece okadar ağirki ben niye ölmedim ya dedim sonra işte olmuyor yaşıyorsun yaşamak zorundasın verilen ömrü tamamlamak zorundasın falan filan...ben çalışıyorum yoğun işim var şu yaşadiğim zor şeyler de bile depresyona girme şansim yok :) ama aklımda çok başımda değil ne diyelim allah çıkış versin ne zaman aşik olunur bunlardan zerre kalmaz .size sadece tavsiyem şu kendinizi sakin bırakmayın çünkü pskolojik hastalık aşırı zor allah korusun dikkat edin
Çalışma şansınız olsa emin olun böyle olmaz ben işe verdim kendimi .ya tekrar o kişiyle olma şansiniz yokmu bide şu var yeni ayrilmissiniz tekrar birini düşünmemeniz çok normal böyle yaparsaniz iyleşemezsiniz diyeyim size biri mutlaka olmasi gerekiyor gibi düşününce olmuyo ya hayat daha zorlaşıyor bian evvel toparlaninYa ben atanamadim sonra tekrar universiteye basladim seneye bitecek. Zaten ordan bi darbe yedim o atanamamak kpss beni yipratmisken simdi de iliskimin bitisinde benle ilgilenen kisiye yuz vermemem o cekildikten sonra pisman olmam duygularimi sonradan anlamam keskelerim. Hicbir umudum kalmadi gelecege dair. Inanin dunyalari verseler istemem ne yapicam derim cunku beni hicbir sey mutlu edemiyor
Biz arkadas grubuyla gorusuyoduk son 1bucuk aydir yakinlastik 2haftadir da iste kendink geri cekti. Acilmamistik birbirimize ama bir sey oldugu belliydi. Ben adim attim ama bilmiyorum sanki onda bitmis. Eger tekrar donerse bu kez daha eski iliskimden arinmis bi sekilde karsilayacagim insallah donerÇalışma şansınız olsa emin olun böyle olmaz ben işe verdim kendimi .ya tekrar o kişiyle olma şansiniz yokmu bide şu var yeni ayrilmissiniz tekrar birini düşünmemeniz çok normal böyle yaparsaniz iyleşemezsiniz diyeyim size biri mutlaka olmasi gerekiyor gibi düşününce olmuyo ya hayat daha zorlaşıyor bian evvel toparlanin
Burdan bakınca nur topu gibi bir depresyon görüyorum.Kendimi cok yalniz hissediyorum hic boyle olmamistim. Surekli aglama nobetleri surekli ama surekli uyuyorum. Disariya belli etmemeye calisiyorum ama herkes neyin var diyor istahim yok keyfim yok ileriye yonelik hicbir istegim yok ne zaman bitecek bu hayat diye bekliyorum
Hadi bakalim inşallahBiz arkadas grubuyla gorusuyoduk son 1bucuk aydir yakinlastik 2haftadir da iste kendink geri cekti. Acilmamistik birbirimize ama bir sey oldugu belliydi. Ben adim attim ama bilmiyorum sanki onda bitmis. Eger tekrar donerse bu kez daha eski iliskimden arinmis bi sekilde karsilayacagim insallah doner
O mezun oldu mezuniyet sinavlari vardi konusmadigimiz 1hafta yinede yaziyordu bigun yazmadi bende yazmadim belki de benden bekledi. Sinavlari bitince ben yazdim 2gundur iste ben yaziyorum ama o flortlesme kalmamis aramizda. Bitirme tezi projesi falan onlarla ugrasiyodu ama yinede yaziyodu oyalamiyim dedigimde deger verip konusuyosam oyle dusunme demisti. Isleri bitince normale doner mi ki? Yoksa istemiyor muHadi bakalim inşallah
Psikolojim bozuldu zaten belli ama kurtulus yok muBurdan bakınca nur topu gibi bir depresyon görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?