- 19 Ocak 2018
- 53
- 100
- 3
Aynı benimki emin olun. Hiç üzülmeyin. Daha önce dediğim gibi su akar yolunu bulur, boşanılacaksa bir anda olup biter. Önemli olan evliliğinizi kurtarmak için tüm gayreti göstermek ve düşünüp düşünüp kendinizi hasta etmemek. Geçecek kardeşim eninde sonunda, hiçbir acı sonsuza kadar sürmez, biraz daha metanetli ol , bir gün bir şey olacak iyi ya da kötü , aklın tam odaklanma yaşayacak ve ne yapacağına kesin karar vereceksin.Çok demedim yemekler yaptım sofralar kurdum adam evde sadece TV izler oyun oynar
Ben kendimi sevdirmek için çok çabaladım. Makyaj yapmayı sevmem giyindim kuşandım makyaj yaptım pencerelerde kapılarda karşiladım, boynuna atılıyordum hoşgeldin diye, ufff diyordu yorgunum şekil şuradan diye itekliyordu. Taktik değiştiriyordum belki doğallıktan hoşlanıyor diye pijamalarımı çekiyordum, yine kar etmiyordu. Annemler erzaklarımı yollamasalar yiyecek şeylerim de pek az olurdu onca gelirin içinde. Soğan patates erişte tarhana reçel salça turşu sebze poğaca simit, Allah ne verdiyse. Simit üzerine salçalı sos hazırlayıp orucumu açtığım gün de oldu, eve ekmek almıyor ama ekstrelerinde restaurant isimlerine rastlıyordum. Varlıklı bir ailenin kızıydım neler yaşadım ama olsun, vardır bir hayır.
Sen hiç üzme kendini, bu sancılı dönemlerden sonra insan ne yapacağına net bir şekilde karar veriyor. İnşallah kocan ıslah olup sana Mutlu bir hayat verir de boşanma durumuna gelmezsin.