Depresyon mu tembellik mi yoksa başka bir sağlık sorunu mu ?

Ben de şu var, mesela çevremdeki insanlara koşuyorum ediyorum ama en ufak bir yanlışını gördüğüm an direkt üzerini çiziyorum. Böyle böyle çevremde insan kalmadı ama bu beni rahatsız da etmiyor. Belli bir süre sonra tek kalmak daha keyifli bir hale geliyor çünkü kimsenin muhabbeti sarmıyor. Annem çok kızıyor arkadaş edin, ne zamana kadar böyle gidecek falan diyip duruyor ama buna ihtiyaç duymuyorum.

Bunun da bir nedeni olabilir belki bunları bir kenara bırakıp kendine dön bir süre sadece

Hasimito ve tiroid için bunlar normal canım sürekli kendini ve sağlığını kontrol etmen lazım

Ay ben şok bunun tam tersiyim gecen haftalarda tüm camları 3 sürgülü cam ,4 büyük sürgülü boydan cam . Bunların hepsının sınelıklerı dahıl sildim.. iç kapılar 8 kapı bazısı sürgülü . Koltuk yıkarım ,sılerım büyük herseyı yaparım ama günlük düzenli degilim yanı hep aksamdan bulasık kalır. Yada bırseyler yerlı yerınde degıldır ,cocukların odalarında camasırlar atılı olur . Ama dolaplarını ac hepsı katlı tertemız .
Her banyo yıkadıgımda duvarlarıyla camlarıyla bır,camlarda bırtane su lekesı olmaz.amaa
Şimdi sizin yorumunuzu okuyunca aslında ben daha cok yoruluyorum ama evımin dagınıklıgı var

Farkındayım normal olmayan benım ama o düzeni saglayamıyorum
Tebrık ediyorum sızı

Bende sizin gibiydim duvar siler haftada 1 cam.siler sürekli olarak temizlik yapardim sonra hasta oldum
Şimdide her gün aynı anda herşeyi yapmaya çalışmıyorum
Benim demek istediğim tam olarak böyle iki dirhem Bir çekirdek olup evi temiz yemeği hep olan dışarıda sosyal hayata yetişenler bunu nasıl yapabiliyor gibiydi bazı günler.asiri enerji dolu iken bazen bitmiş hissediyorum

Önemli olan evin rutini bence günlük temizlik hani cam 5 ay silinmese bile ok bence büyük temizliği kocayla ya da temizlikçi ile yap günlük rutin önemli

Önemli olan evin rutini bence günlük temizlik hani cam 5 ay silinmese bile ok bence büyük temizliği kocayla ya da temizlikçi ile yap günlük rutin önemli
Aynen dediğiniz çok doğru eşin yardımı çok önemli bizde de cam silme ve balkon yıkama işi eşimde buyuk temizliği de halıları yıkamaya yolluyorum
Eşimin camları hallediyor perdeleri asıyor
Gerisini 3 4 güne bölüyorum halılar gelmeden evi temizlemiş haloluyor
Bugun eşim market işini halletti bende konuyu açtıktan sonra yemek yaptım onlar pişerken mutfağı toplayıp tezgahi sildim
Makineye çamaşır attım
Dağınıkl8k çok yokmuş onları hallettim
Süpürge ve silme işini pazartesi yapacağım
Haftanın belli günlerinde dağıtıyorum işleri ben bir gün ütü günü bir gün çamaşır günü haftanın 2 günü Süpürge silme işi
Günlük lavabo ve WC yikama yapılıyor zaten
Benim sorunum hiç temizlik yapamamak değil aynı anda hep temizlik hem çamaşır hem ütü yapıyorlar aynı gün içinde ben bunu başaramiyorum
Camı da eşim izinli olduğu günlerde siliyor

Gel sarılalım
Aynı durumdayım malesef
Artık yok benden olmuyor deyip her şeyi salmak üzereyim de aynı zamanda.
Fakat hayat böyle devam etmiyor
İlerleyemiyorum
Kalamıyorum
İğrenç bir his

İşte bu süpürgeyi ben anlamıyorum nasıl 2 3 günde 1 oluyor yere hiç mi bir şey dökülmüyot

Gel sarılalım
Aynı durumdayım malesef
Artık yok benden olmuyor deyip her şeyi salmak üzereyim de aynı zamanda.
Fakat hayat böyle devam etmiyor
İlerleyemiyorum
Kalamıyorum
İğrenç bir his
Dönem dönem bunlar olabilir canım robot değiliz bazen ruhumuz zihnimiz bedenimiz yoruluyor olabilir lütfen kendini sevmekten vazgeçme birbirimize destek olabiliriz temizlik ve rutin konusunda

Bende öleyım. Bıde sureklı aglıyorum. Hiç bır şeye yetısemıyorum. Duzen sevıyorum. Ama bazen düzenlemekte ıstemıyorum. Hangı vıtamınlerıme baktırmsm gerek bılmıyorum.

İşte bu süpürgeyi ben anlamıyorum nasıl 2 3 günde 1 oluyor yere hiç mi bir şey dökülmüyot
Çocuklar büyüdü eşim aşırı titiz kendi işini kendi yapar genelde çok yorgun değilse mutfağı günlük süpürüyorum
Belli bir düzen oturttum çok şükür ama bazı günler çok yorgun oluyorum yada ağrılar müsade etmiyor ve işler birikiyor
Diğer yerleri gırgır la yapıyorum
Günlük TV ünitesi pencere pervazı onların tozunu vs alıyorum
Eğer birşey yiyecekse oğlum örtü ve tepsi veriyorum hem onları yiyor hem dizi vs izliyor yada genelde mutfakta yiyip içiyorum
Hemen bir şey döküldü diyelim anında gidip Süpürge yada gırgır ile hallediyorum

Bilmiyorum ya benim takıntılı olduğum tek konu Süpürge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…