- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Kendime diyorum gececek sabret diye ama yasarken cok zor oluyor.bebegi uyuturken surekli agliyorumCanım
Sağlıkla büyüt bebeğini.
Ben daha anne değilim ama şu açıdan örnek verebilirim sana.
İlk evlendiğimde işler güçler derken bende aynı senin gibi hissettim.
Özgürlük bitmiş, sorumluluklar yüklenmişti.
Çok ağladım eski günlerimi özlüyorum diye ama sonradan şunu fark ettim.
Her şeyi akışına bırakmak en güzeli.
İşler de oluyor, yemekte pişiyor artık ben evliliğime bakıyorum.
Sana tavsiyem; bebeğin elbette büyüyecek biraz daha sabır.
Çok küçük daha sana ihtiyacı var annesi, sen olmasan karnını doyuramaz, altı ıslak kalır.
O yüzden bugünlerin geçeceğini bil akışına bırak.
Evet zordur eminim, insan tek başına tuvalete bile gidemiyor ama çok özel zamanlar bunlar.
Vakit geçir onunla, bol bol öp sev, kokusunu içine çek.
Çok çabuk geçiriyormuş bu zamanlar.
Nasılsa büyüyecek, değerini bil.
Akşına bırak bak daha kolay olacak
Simariklik yapmak istemiyorum zaten evlat sahibi olmak isteyen cok kisi vat allah kucaklarini bos bırakmasın. Kucagima aldigimda uyusunda bende rahat edeyim diye hemen uyusun istiyorumÖyle düşünme canım.
Layık olmasan o bebek kucağında olmazdı.
O senin canın bir parçan.
Annelik bu değil mi zaten kendimizden ister istemez mahrum kaliyoruz ilk başlarda.
sonra hayatımız daha cok düzene giriyor.
Ayağına dolanan , mutluluğuna engel olan bir canlı olarak görmeyi değil de
Hayatına renk katan, sorumluluğunu artıran , sana muhtaç sadece sevgi isteyen bir bebek var şu an yanında.
Lütfen ama lütfen onu her kucağına alisinda kaygiyla değil onu koklamak için al kucağına.
O kokuya hasret o kadar insan var ki dünyada.
Başkalarınin hayalini yaşıyorsun unutma.
Sev onu çok sev. Çünkü o en çok sana muhtaç.
Banyoyu esim gelince yapabiliyorum zaten...disari cikmayada korkuyorum virusten dolayi ve birde korkuyrum ya disarda aglarda susturamazsam diyeBanyonu akşam eşin gelince yap.
Keyfini çıkar. Gezemiyorum deme al kucağına bahçeye in derin bir nefes al evine geri çık.
Hepsi geçecek. Lohusalik psikolojisi etkisini devam ettiriyor sanırım. Ama geçecek.
O minicik ellerini tut bir bak .
Ayaklarına bir bak. Sen onu çok seviyorsun başka türlüsü sadece yanılmadan ibaret.
M oturus pozisyonlu kanguru aldim.ama kullanmadim daha henuz.disari cikmaya korkuyorum ya aglarda susturamam diye cok degisik bi ruh halim varIlk baslar bende de olmustu. Ben olsam benim gibi bir anneyi sevmem diyordum. Eşim sacmala diyordu neden oyle diyorsun. Sonra zamanla gecti. Benden sana tavsiye ergonomik kangurular var ondan al veya sling. Sonra bebegini kucagina alip kendini disari at. Kalabaliklarda yürüme gezmene gerek yok. Bos gördüğün bir ara sokakta parkta bahcede bile yurumek emin ol cok iyi gelecek. Hem bebegin sana yapisik olduğu icin sıcaklığında uyuyacak ve o da rahatlayacak. Seninde cok hoşuna gidecektir eminim. Havalarda sogumaya baslamisken bu tarz kanguru slingler gercekten cok ise yariyor. Ben bebegim 20 günlükken baslamistim kullanmaya evin icinde bile takiyordum. Cok iyi oluyor hemde alisiyorsun. 19 aylik oldu kizim ve hala kullanirim simdi kizima hadi saril anneue diyorum iyice sarılıyorda oyle dolaşıyoruz.
Kendime diyorum gececek sabret diye ama yasarken cok zor oluyor.bebegi uyuturken surekli agliyorum
Evde deneme yap canim, benim kizim 1 yasina kadar bebek arabasinda aglardi kangruya alirdim hic ses cikarmazdi. Seni hissettigi için emin ol bir kac alistirmadan sonra cok rahat edeceksin.M oturus pozisyonlu kanguru aldim.ama kullanmadim daha henuz.disari cikmaya korkuyorum ya aglarda susturamam diye cok degisik bi ruh halim var
Cok yorgunum hemde tek basima bakiyorum bebegime.aksam esim gelinvede modum dusmus oluyor surekli biktim usandim modunda oluyorm onuds daraltmak istemiyorumSende yorgunsun çünkü normal ağlaman.
Ağlamak güzeldir açılırsın.
Geçecek bu günlerin inan bana.
Disari cikinca aglayinca panik yaptiniz mi ben bir kere çıktım aglayinca nasil eve donecegimi sasirdimEvde deneme yap canim, benim kizim 1 yasina kadar bebek arabasinda aglardi kangruya alirdim hic ses cikarmazdi. Seni hissettigi için emin ol bir kac alistirmadan sonra cok rahat edeceksin.
Sag saglim alin bebisinizi kucaginiza.o gunleri dusunuyorum aslinda ama daha cok xaman var...kizinizda disari çıktığınızda agladiginda zorlandiniz mi ben bir kere çıktım aglayinva nasil eve donecegimi sasirdimİlk başta o boşluğa düşüyorsun.Sanki eski gezme tozma olmayacakmış, kafana göre hareket edemeyecekmişsin gibi geliyor.Şimdi 3 yaşındaki kızımla kardeşini bekliyoruz.Demek ki geçiyor ve unutuluyor o günler.Birazcık büyüsün annesi nasıl tatlı nasıl oyunbaz olduğunu göreceksin.Geçecek merak etme
Cok yorgunum hemde tek basima bakiyorum bebegime.aksam esim gelinvede modum dusmus oluyor surekli biktim usandim modunda oluyorm onuds daraltmak istemiyorum
Uyumuyor mu hiç?
Uyumuyor mu hiç?
Uyuyir cok sukur bazen kus uykusu gibi kapiyi acip kapatsm hemen aciyor gözunuUyumuyor mu hiç?
İnan herkes başta zorlanıyo çünkü kolay değil tamamen sana ihtiyacı olan bi canlı var. Ben de doğum yaptıktan sonra umduğum gibi olmadı. Aglamadigim gün yoktu bebeğim kolikti sürekli agliyodu ,uyumuyodu .ben kendimi ceheneme düşmüş gibi hissediyodum. Günleri bırak dakikalar gecmiyodu. Bebeği bir aylık olan insanlara bile ozeniyodum . Sokakta oynayan çocukları görüp agliyodum. Şuan oğlum bir yaşında bugünleri gorecegime hiç inanamazdim çünkü bir ay bile çok uzak görünüyordu. Başka annelerin annelujlerini bosverin . Siz kendi bebeğiniz için dünyadaki en iyi annesiniz.Merhaba hanimlar
Cok zor bir surecten geciyorum.yeni dogum yaptim sayilir bebegim 2 aylik olmak uzere ve ben o muhtesem annelik duygusunu hala hissedemedim bebegimi cok seviyorum ama eski hayatimi ozledim rahat rahat gezdigimi uyudugumu.bana yaedim edecek kimsemde yok esim disimda esimde calisiyor yogun bir isi var gec geliyor genelde.dus almayi bile ozledim rahat rahat biliyorum gececek bugunler ama surekli agliyorum..bebegim sabah uyaninva surekli uyutmaya çalışıyorum zaman geciremiyorum.arkadaslarima bakiyorum bebeklerini oyle cok sevip guxel zaman geciriyorlarki ben kendime kızıyorum ben anne olmaya layik degilmisim diyorum.ben nasil bu psikolojiden kurtulurum nasil bebekli hayata alisip mutlu olurum aglamaktan tukendim artik
Uyuyir cok sukur bazen kus uykusu gibi kapiyi acip kapatsm hemen aciyor gözunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?