- Emoji Skoru
- 67
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi gizlihesabim
-
Geçmiş olsun bende benzer şeyleri yaşıyorum nezamndır ilaç kullanıyorsunuzTedaviye başladım ama geleceği görmek istemiyorum artık
Hayattan bir beklentiyi ilaç sağlayamıyor
Biraz daha açıklar mısınızManeviyat ile
Yasadiklarimi anlatmissiniz.. her yer karanlik sanki.Evet arkadaşlar yalnız değilsiniz depresyon veya psikolojik rahatsızlıklar gerçekten çok ama çok zor yaşamayan bilmez,anlayamaz.Her sağlık sorunu bence çok zor en ufak bir başınız bile ağrısa canınız orada oluyor ama psikolojik olarak iyi değilseniz sanki hayatla bağlantı kesiliyor çok uzun yıllardır ilaç kullanıyorum daha 38 yaşımdayım ilaç kullanırken bile çok kötü olduğum oldu hep bir çare arayıp bulamamak işin içinden çıkamamak Allah affetsin bu hayatın sonunu nasıl getireceğini bilememek bu hayatı çok mutlu ve güçlü yaşayayanlara imrenmek onları anlayamamak sürekli kendini sorgulamak,anlamsız iç sıkıntıları, bazen yataktan çıkmak bile istememek,gün başlamasın istemek,içinden hiçbir şey yapmak gelmemesi..ve daha bir sürü olumsuz duygu ve düşünceyle başa çıkmaya çalışmak çok zor Allahım gerçekten herkesle beraber bizlere de şifa versin inşallah, keşke bir mucize olsa da bir çare bulabilsek
Ne diyim Allahım bizleri de görsün inşallah yaşayan bilir, zihnin iyiyse bu yalan dünyada her şeyle başedebilir bir insan ama zihnin iyi değilse bir bardak su almak bile bazen eziyet gibi geliyor,bu hayatta her zaman en başta sağlık diliyorum ama ruh sağlığı ve beden sağlığı diye ayrıca dilemek belirtmek durumundayım,sebep aramaktan çare bulmaya çalışmaktan düşünmekten bıktım artık kurban olduğum Allah bizleri de görsün de bu yalan dünyayı olması gerektiği gibi tamamlamak nasip olsun daha güçlü psikolojilere erişmek duası ve dileğiyleYasadiklarimi anlatmissiniz..
Amin insallah kurtuluruz.. ilac kullaniyor musunuz?Ne diyim Allahım bizleri de görsün inşallah yaşayan bilir, zihnin iyiyse bu yalan dünyada her şeyle başedebilir bir insan ama zihnin iyi değilse bir bardak su almak bile bazen eziyet gibi geliyor,bu hayatta her zaman en başta sağlık diliyorum ama ruh sağlığı ve beden sağlığı diye ayrıca dilemek belirtmek durumundayım,sebep aramaktan çare bulmaya çalışmaktan düşünmekten bıktım artık kurban olduğum Allah bizleri de görsün de bu yalan dünyayı olması gerektiği gibi tamamlamak nasip olsun daha güçlü psikolojilere erişmek duası ve dileğiyle
Ben kendimi bildim bileli kullaniyorum. Arada biraktigim donemler oldu sonra tekrar basladigim ve yine biraktigim donemler oldu ama lisa yillarimdan beri bogusuyorum diyebilirim. En uzun 20 yil kadar panik atak icin ilac kullandim. O bitti derken simdi de major depresyon ve duygu durum bozukluguyla bogusuyorum. Kendimi bildim bileli hep mentalimle ugrasiyorum.Çok uzun yıllar oldu çok azınlıkta bırakmışımdır ve kötü hissedip tekrar başlamışımdır 16-18 yıl oldu antidepresanla tanışalı siz?
Anladım sizin de uzun olmuş bazen benden daha uzun ilaç kullanan yoktur diye düşünürdüm çok üzgünüm hepimiz adına ne diyim Allahım yardımcımız olsun inşallah bu derdin nasıl bir şey olduğunu yaşayan bilir mucizeler bizimle olsun güçlü ve her şartta her koşulda iyi hissedebileceğimiz bir psikolojimiz olsun inşallahBen kendimi bildim bileli kullaniyorum. Arada biraktigim donemler oldu sonra tekrar basladigim ve yine biraktigim donemler oldu ama lisa yillarimdan beri bogusuyorum diyebilirim. En uzun 20 yil kadar panik atak icin ilac kullandim. O bitti derken simdi de major depresyon ve duygu durum bozukluguyla bogusuyorum. Kendimi bildim bileli hep mentalimle ugrasiyorum.
Geçmiş olsun bende OKB ile baş etmeye uğraşıyorum umarım en kısa zamanda iyilesirsinArtık çok sıkıldım, bir haftayı geçti yemek yiyemiyorum, sabah göz açar açmaz panik atak
Şu bir haftadır totalde max 1 öğün yemek yemişimdir
çalışmak istemiyorum ev işi yapmayı zaten hiç istemiyorum artık ne için yaşadığımı bilmiyorum, hayattan keyif aldığım bir şey kalmadı
Maddi sıkıntılar, başka kayıplar vs vs
Siz neye tutunarak yaşamınızı idame ettiriyorsunuz, benim yarınlardan bir isteğim kalmadı
Yemek yemek için bile motivasyona ihtiyacım var artık
Galiba ben artık yaşamak istemiyorum
Nasıl oldunuz var mı olumlu bir gelişme inşallah daha iyisinizdir, ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum inanılmaz çaresiz hissediyorum bir şeyler yapmam lazım içimde zerre istek yok belki de yapamadıkça ve yapmadıkça iyice kötü oluyorum,her gece Allaha yalvararak yatıyorum dualar ediyorum sabah oluyor yine aynı isteksizlik,iç sıkıntısı,daralmalar bitiriyor insanı rabbim düşmanıma vermesin ne diyim inşallah şifalanmak nasip olur,olumlu anlamda bir adım atmak nasip olurBen kendimi bildim bileli kullaniyorum. Arada biraktigim donemler oldu sonra tekrar basladigim ve yine biraktigim donemler oldu ama lisa yillarimdan beri bogusuyorum diyebilirim. En uzun 20 yil kadar panik atak icin ilac kullandim. O bitti derken simdi de major depresyon ve duygu durum bozukluguyla bogusuyorum. Kendimi bildim bileli hep mentalimle ugrasiyorum.
Merhaba bende sizin gibiyim hemde ilaç kullanmama rağmen siz ilaç kullanıyormusunuzNasıl oldunuz var mı olumlu bir gelişme inşallah daha iyisinizdir, ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum inanılmaz çaresiz hissediyorum bir şeyler yapmam lazım içimde zerre istek yok belki de yapamadıkça ve yapmadıkça iyice kötü oluyorum,her gece Allaha yalvararak yatıyorum dualar ediyorum sabah oluyor yine aynı isteksizlik,iç sıkıntısı,daralmalar bitiriyor insanı rabbim düşmanıma vermesin ne diyim inşallah şifalanmak nasip olur,olumlu anlamda bir adım atmak nasip olur
Aynen kardeşim ben de ilaç kullanıyorum hem de 2 tane ona rağmen böyleyim Allahım yardımcımız olsun isyan etmek istemiyorum ama bitik hissediyorumMerhaba bende sizin gibiyim hemde ilaç kullanmama rağmen siz ilaç kullanıyormusunuz
Başka belirti varmı atak anksiyete gibi ben şu anda atak geçiriyorum çok kötüyümAynen kardeşim ben de ilaç kullanıyorum hem de 2 tane ona rağmen böyleyim Allahım yardımcımız olsun isyan etmek istemiyorum ama bitik hissediyorum